כבר קניתם כרטיסים לפסטיגל?

Li G

New member
כבר קניתם כרטיסים לפסטיגל?

חנוכה מתקרב בצעדי ענק והקטנטנים כבר מתרגשים לקראת החגיגה השנתית - הפסטיגל! השנה אנחנו נותנים לכם, ההורים, הזדמנות לזכות בכרטיס זוגי לפסטיגל ובעוד מתנות שיעבירו לילדים ולכם את החג בבילוי משותף ומהנה. רוצים לנסות את מזלכם? ה-SMS שנשלח לאדם הלא נכון, הפעם בה שכחתם להחליף כינוי, המסר האינטימי שפרסמתם בטעות על הקיר בפייסבוק יכולים לזכות אתכם בפרס! היכנסו לפורום להיות הורים, ספרו לנו על היתקלות משעשעת שלכם עם הטכנולוגיה ואולי תזכו
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=149&MessageId=157233239

אז הנה מצאנו את החיסרון של תפוז -

הם נועצים את הפרסומות!!! ועוד פרסומות לפסטיגל
מנהלות - אתן יכולות למחוק את זה או שזה "נעוץ מלמעלה"

לקח לי זמן להבין שזה כן הפורום שלנו

נו מה, אין אפשרות לחסום פרסומות? למה בכל בית אנחנו חיבות למצוא לנו איזה שכן רעשני?

רק אני לא מבינה למה זה מפריע לכן?

הם לא מסתירים שזו פרסומת. פרסום זה דבר לגיטימי, ובסך הכל מתעלמים מההודעה ומתייחסים לאחרות. באמת לא מבינה למה זה מעורר כזה אנטי.

יש בזה משהו

מה שמפריע לי יותר זו התחושה של לחזור לעומס הפרסומות של אז... בסך הכול זה יהיה נעוץ בהתחלה ובמינון נמוך (אני מקווה) ואפשר להתעלם. נכון.

mirmirmir

New member
אני מעדיפה את הפרסומות ככה גלויות

ולא מוחבאות בתוך כל מיני הודעות מיר

ארנבינה - מחיפוש בפורומים אחרים אני רואה

שרק אצלנו זה נעוץ. איך זה? והנושא היחיד שמעצבן אותי זה הנעיצה של הפרסומת (סתם כי ככה לא נוח לקרא הודעות אחרות)

לא תודה. מעדיפה כרטיסים להצגות שמרחיבות

את דעתו של הילד. לא לכאלו שהופכות אותו לחלק מפס יצור של אוילים משרישים.

hagarrr1

New member
גם אני אנטי ובכל זאת קניתי כרטיסים

למותק של פסטיבל. נכון שזה הפך למשהו מסחרי ומפלצתי, אבל הילדים מתלהבים ושמחים וכך או כך הם יריצו את זה ב- VOD. לא נראה לי כ"כ נורא. חוץ מזה הכרטיס מוזל (עם כוכבים של ישראכרט שהתוקף שלהם עד סוף השנה) אז קנינו בפעם הראשונה. רשמים אחרי המופע.

כשיפסיקו להלביש את השחקניות כמו בובות מין

ויפסיקו לפוצץ את הילדים בצלילים מזעזעים וחזקים ברמקולים ויכניסו תכנים שמכבדים אותם אז אני אקנה כרטיסים. (או כשהגיהנום יקפא- מה שיבוא קודם...)

למעלה