כבר קניתם דגי זהב?

לנצ

New member
כבר קניתם דגי זהב?

איזה משעשע היה לגלות את הפורום הזה. אני לומדת בגרמניה ומכיוון שהגרמנים ואנוכי לא הכי מסתדרים כל החברים שלי הם פרסים! במקרה ישבנו ביחד והם התקוממו על זה שאנחנו הישראלים חושבים שהם כולם שייכים לבאסיג'יז, אז החלטתי לנסות לחפש באינטרנט משהו שיוכיח שאולי אנחנו בכל זאת לא עד כדי כך שונאי פרס...ככה גם הגעתי לפורום. למרות שאני מסתובבת איתם די הרבה הפרסית שלי עדין נשארה במצב בסיסי של ריטואל הפגישות: סאלאם! חובייי?? צ'יקר מיקוני? צ'וטרי? וכמובן ה"אני מתה עליך" פאדט שאמה. חודפז' בכל אופן, נחמד לדעת שיש פורום כזה. שבת שלום

gamari

New member
אנקדוטה

ברגע שתדברי עם הגרמנים פרסים על כדורגל גרמני, קנית את ליבם. המון איראנים משחקים בגרמניה כמו מהדי מהדויקה או האשמיאן... מקווה שתוזמני לחגיגות הנורוז.. מה את לומדת ?

לנצ

New member
הם יותר פרסים אקדמאיים

דווקא הח'ברה שלי הם פחות בעסקי הכדורגל. אני לומדת רפואת שיניים, יש כמה פרסיות שלומדות איתי רפואת שיניים והבחורים לומדים רפואה. אין מה להגיד, ילדים חרוצים. אבל אני מייצגת אותנו גם בכבוד! ממש כמו הקלישאה: באתי מאיראן, אני חייב להיות רופא-או-עורך דין-או-מהנדס-או-במקרה הגרוע-רוקח. הוזמנתי, אבל לצערי יש לחברה אחרת שלי יום הולדת. ככה זה, היהודים עדין עומדים בראש הרשימה.

niya

New member
ברוכה הבאה לנצ אלינו לפורום../images/Emo24.gif

ספרי לחברים האיראנים על הפורום, למדי אותם עברית
כדישיוכלו גם הם להכנס ולהחכים אותנו ואותם

פרויז1

New member
عزيزم ! خواهشأ به اون دوست ها

بگو تشريفشونا بيارند اينجا . والاه ما را خيلى خوشحال ميكنند. اينجا اشخاصى هستيم که با زبان عبرى وايرانى وانگليسى خواهيم تماس گرفت. پرويز . شهرگيواتييم , اسراعيل . יקירתי! אבקשל להגיד לאותם חברים שיבואו לכאן. וואללה הם ישמחו אותנו מאוד. כאן אנחנו אנשים שבאמצעות השפות עברית, פרסית ואנגלית נוכל לתקשר. פרויז. עיר גבעתיים, ישראל.

פרויז1

New member
מודה ולא עוזב.

"בן 109" ! מהו גילך הכרונולוגי ביולוגי ל]פ-י הלוח הגרגוריאני/עברי?

פרויז1

New member
אתה מתכוון בכצנלסון -

קרוב לפיצריה? - לא. אני מתפלל בבית הכנסת של העיראקים בר"ח האצל (ליד אידמית - כניסה מר"ח ההסתדרות. גובל בגן הציבורי על משמר הירדן). ואתה?

נראה לי שאני מכיר את הבית כנסת שאתה מדבר עליו

אני מתפלל לעיתים בבית הכנסת הזה בכצלנסון שנקרא "מרדכי הצדיק ואסתר המלכה".

פרויז1

New member
אז איפה אתה גר?

ומה אתה עושה בימים אלה? ואם אתה פוחד שהמונים יאספו מודיעין נגדך, תענה במסר אישי.כי אז, רק אני יאסוף...

פרויז1

New member
والبته از حصور شما هم خيلى خيلى خوشحاليم

וכמובן, אנחנו מאוד מאוד שמחים מנוכחותך כאן.

niya

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo7.gifלא יפה

כתבת פרסית בלי לתרגם לי

פרויז1

New member
../images/Emo124.gif ../images/Emo79.gifברוכה הבאה../images/Emo79.gif../images/Emo124.gifخوش آمدي

خوش آمدي نازنين خوش آمدي תבואי עם החברים/ות שלך לפה - פורום תרבות פרס ונשמיע לכם שירים בפרסית. ברוכה הבאה ! עליזה אפתחארי, خوش آمدي نازنين خوش آمدي شبي به خانه من كه چون هما سايه ها فكنده اي به آشيانه من لب فسون ساز تو نگاه تو ناز تو مي شبانه من خوش آمدي خوش آمدي به آشيانه من بيا بيا كه نغمه اي بود ترانه من

למעלה