כבר פעם שניה.

RockBottom

New member
כבר פעם שניה.

פעם שניה שאני מנסה להפוך קובץ avi לdvd לפי המדריך במאמרים וגם בפעם הזאת דווקא בקטע של spumax זה אומר
Executing SpuMux. Commandline: "C:\Program Files\DVD2SVCD\DVDAuthor\spumux.exe" -m dvd -s 0 "C:\movies\Subs\iw1-1.xml" < "C:\movies\MPlex_Muxed_File00.mpg" > "C:\movies\MPlex_Muxed_File00-subbed.mpg" SpuMux failed for unknown reasons! For details open: "C:\movies\Subs\SpuMux_log.txt"​
שבדקתי את הלוג זה אומר שאין מקום פנוי על הכונן (device?) אבל יש 30 gb פנויים :| מישהו יודע מה הבעיה ?

Ven0m

New member
צרף את הלוג של DVD2SVD ושל SPUMUX

הקובץ MPLEX_MUXED_FILE00.MPG מתנגן היטב ?

RockBottom

New member
אמ

הקובץ מתנגן טוב בהנחה שלא אמור להיות כתוביות וקול. בלוג של הspumax כתוב שאין מקום על המחשב הנה 4 שורות אחרונות STAT: 1:49:19.204 INFO: PNG had 3 colors INFO: Constructing blank hlt INFO: Constructing blank sel INFO: Found EOF in .sub file. ERR: Write error No space left on device

Ven0m

New member
ביקשתי גם את הלוג של DVD2SVCD

אבל באמת שנראה לי שאני יודע מה קרה יש לך מערכת קבצים FAT32 שלא מסוגלת ליצור קובץ של מעל 4 ג'יגה, וכפי שאתה מנחש SPUMUX מנסה ליצור קובץ כזה הפוך את אחת מהמחיצות שלך ל NTFS (חפש בגוגל כיצד, זה מאד פשוט) כמובן שאני לא אחראי אם הולכת לך המחיצה קפוט אבל זה לא אמור לקרות (מיקרוסופט בעצמה אומרת שהתהליך בטוח, ואני ורבים אחרים ביצענו אותו)

למעלה