כבר ערה כמעט שעתיים

ע ו מ ר 4

New member
כבר ערה כמעט שעתיים

רציני נשמע והתעוררתי לתוכו...איתו. לא כתוב כלום בשום כלום. לא הזיתי....כי האיש שכאן בדרכו לעבודה במקום מרוחק יותר ...טילפן לשאול אם הכל בסדר אצלנו.... נקווה ליום טוב.. ושהבנים יחזרו מהר מהר הביתה.

הבן חזר בריא לשלם../images/Emo104.gif../images/Emo34.gif

מה קורה אצלכם ? ראיתי את שאלתך באון ליין. תעדכני אותי.

לשלם= ושלם

יצא מהתופת וכעת מגיעה ההמתנה לשובו הבייתה. מייחלת לשובם של כל החיילים בשלום.

ע ו מ ר 4

New member
אילתית שמחה לכם....../images/Emo24.gif

לא יודעת.....אבל נשמע מפחיד. אותי השקט הפתאומי הזה מפחיד..... מקווה שטועה. זה לא היה בום על קולי...עם שכאלה יש לי נסיון.

ע ו מ ר 4

New member
בynet

כתבה שאולי בכלל לא היתה צריכה להיות שם....ואוליי כן...לא יודעת. "האספקה נחתה אצל החיזבאללה" לא רוצה להיכנס לתוך הכתבה....להביע דעה... כבר נאמר שכאן זה לא המקום ... אבל?! זו האמת שלנו? לאן אנחנו שולחים את הילדים?! יש לנו ברירה? מישהוא שואל אותנו ?... וכבר נכתב כאן לפני כמה ימים....הילדים שלנו מורעלים...מוכנים לעשות הכל... הכתבה הזו עשתה לי לא טוב.... ולא שלא ידעתי שקיימים מכשולים...וקיימות פאשלות.... אבל זה לא עוד סיפור ששמעתי. תקראו.

לפני המלחמה זה היה נכון

"וכבר נכתב כאן לפני כמה ימים....הילדים שלנו מורעלים...מוכנים לעשות הכל..." אלו הדברים ששמעתי בשנתיים האחרונות. מעניין לשמוע מהם כעת אם דעתם השתנתה.

יונית7

New member
מ ז ע ז ע !!!

פשוט אי אפשר להאמין. ככה צבא מתנהל ? מסכנים החיילים, מסכנה המדינה.

עציון

New member
למה בעצם "לא להאמין"?

במשך השנים האחרונות קיצצו לצבא מיליארדים כדי להעביר כספים למקומות אחרים. מה לנו כי נלין על מה שקורה בצבא? מזמן חיים שם מתרומות.

גילור

New member
בושה וחרפה לצבא שכך מתנהל. אני

פשוט מתביישת שכך מתנהגים אל החיילים שלנו.

the gypsy

New member
עומר, יכול להיות שמדובר בפיצוץ של נ

נפל, שלא התפוצץ מלכתחילה.כתוב בYNET שהיום מתחילים לחפש נפלים בכל אזור הצפון, ציטוט: "חבלנים יסרקו את המחוז הצפוני בחיפוש אחר נפלי רקטות יחידת החבלה של מרחב העמקים תחל הבוקר לסרוק בשטחים פתוחים סביב הכנרת וביערות שסביב העיר טבריה, אחר נפלי רקטות שלא התפוצצו ואחר חלקי רקטות. הסריקות יתבצעו בכל המחוז הצפוני, והמשטרה מזהירה את ציבור המטיילים שלא לגעת בחלקי רקטות, שכן הן עלולות להוות סיכון רב."

למעלה