כבר עובש?

R o n i G

New member
כבר עובש?

שלום... לפני כמה שבועות ירד קצת גשם ואצלנו התחילה חגיגת העובש... בשלב זה ניקינו עם אקונומיקה, אבל אם זה יהיה ככה כל החורף לא נחזיק מעמד... האם יש איזשהו חומר, צבע מיוחד או משהו דוחה עובש שאפשר יהיה למנוע את חזרתו? אנחנו גרים בקומה אחרונה וזיפתו את הגג ממש הקיץ. לא ברור מה הבעיה ואיך למרות הזיפות נהיה עובש. נשמח לעצה תודה!

סביון1

New member
עובש למרות הזיפות

הי, אני ממש ממש לא מומחית אבל יתכן שיש סדקים בזפת שדרכם חדרו מים. ויתכן שהמים חדרו דרך סדקים בקירות החיצוניים של הבנין. ואולי זה בכלל קשור לאיזושהיא אינסטלציה. יש ניקוז לגג? וידאתם שהוא לא סתום? אצלי פעם חדרו מים דרך הקיר בדירה שכורה מתחת לגג ובעל הבית הביא דלי כזה של סיליקון ואטם איתו את הסדקים בקיר.

R o n i G

New member
היי

תודה על התגובה, עלינו לגג לפני כמה שבועות (לפני הגשם) כדי לפתוח את המרזב, ואחרי הגשם כדי לוודא שהוא לא נסתם. נעלה שוב ונבדוק את עניין הסדקים ואם כן יש אז אם אני לא טועה אמורה להיות אחריות לזיפות. מה שעוד נראה לי סביר זה באמת הקירות החיצוניים, אבל מה שמוזר פה זה שהעובש עצמו הוא בעיקר על התקרה. מה אפשר לעשות אם הקירות החיצוניים לא אטומים?

סביון1

New member
ממה שאני יודעת - למרוח בסיליקון

אבל אני ממש לא מומחית כמו שכבר כתבתי. אולי תשאלו באייס או הום סנטר? או אפילו באחת החברות שמיצרות את החומרים האלה (סיליקון, זפת קר וכו').

שונצו

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo187.gif../images/Emo41.gif../images/Emo35.gifנצל"ש לגבי העובש

איך מורידים כתמי עובש מכלי פלסטיק (כמו taperware)? בטעות השארנו אוכל בכלי פלסטיק במקרר למשך יותר מדי זמן, ונהייתה בפנים "חגיגת פניצילין"..... ניקיתי עם מים וסבון, ושפשפתי לו את האמ-אמא של הצורה, אבל עדיין נשארו לי קצת כתמים מהעובש. לא נראה לי שכדאי לשים בפנים שוב אוכל עד שזה יהיה נקי לגמרי, והשאלה היא אם יש דרך שזה יהיה נקי לגמרי? כי אם לא- הלך לי הכלי.....

למעלה