חלומותשל אחרים
New member
כבר עבר חודש.. (ט')
חודש מהשחרור.
הזמן טס.
מוצאת את עצמי עושה קצת חשבון נפש-
יש הרבה ימים טובים- ימים שבהם אני יוצאת מהמיטה עם ציפייה ליום שיהיה, ימים כיפיים עם חברים, ימים שבהם אני נהנית להתלבש יפה ולצאת
יש לי את החופש שלי, את הסטודיו, את החברות.
יש גם לא מעט ימים פחות טובים. ימים שבהם קשה לי לסבול את עצמי, ימים שבהם הבכי תקוע לי בגרון ואני לא רואה איך אני ממשיכה לתפקד.
יש עליי המון לחץ. הסטאז' מאוד לחוץ, גם בגלל קוצר זמן וגם בגלל הצורך לשלוט בהכל. הבית לחוץ, המעקב לא קבוע וזה מלחיץ.
אני צריכה לתפקד כאילו הדבר היחיד שמטריד אותי זה להגיש את התרגיל בזמן, כמובן שזה ממש לא ככה.
לפעמים אני תוהה אם אני אצליח להמשיך להחזיק מעמד, ואם כן כמה זמן. אבל רגע, מה הברירה שלי? אין ברירה אחרת...
ביום חמישי ביקרתי חברות שעדיין מאושפזות. במקום כלשהו קינאתי בהן- הן עדיין בסביבה המוגנת של המחלקה. הן עוד לא לבד בעולם האמיתי. זה היה פשוט מדהים.. ברגע שנכנסתי למחלקה משהו בי נרגע. יכולתי להירדם שם בספה בכיף.
כל כך מזדהה עם השיר שבחתימה שלי-
" היי שקטה, עכשיו הכל בסדר
אפילו המחנק עומד להשתחרר
זה לא הגיהנום ובטח לא גן עדן
זה העולם שיש ואין עולם אחר.
היי שקטה כאילו אין בך דופי
כאילו האוויר נותן לך הגנה
כאילו הצרות כבר מתגבשות ליופי
כאילו מעפר פורחת שושנה.
היי שקטה כמו לא עברת אף פעם
כמו לא היית צרימה בנוף המטופח
כמו ראית כף יד בתוך אגרוף הזעם
כמו אלומת האור הנה מצאה אותך.
היי שקטה, כמה אפשר לשטוח
את הפגיעות מבלי לחשוש מהשפלה
כאילו הפגיעות עצמה היא סוג של כח
כאילו השלווה היא חוף הבהלה. "
חודש מהשחרור.
הזמן טס.
מוצאת את עצמי עושה קצת חשבון נפש-
יש הרבה ימים טובים- ימים שבהם אני יוצאת מהמיטה עם ציפייה ליום שיהיה, ימים כיפיים עם חברים, ימים שבהם אני נהנית להתלבש יפה ולצאת
יש לי את החופש שלי, את הסטודיו, את החברות.
יש גם לא מעט ימים פחות טובים. ימים שבהם קשה לי לסבול את עצמי, ימים שבהם הבכי תקוע לי בגרון ואני לא רואה איך אני ממשיכה לתפקד.
יש עליי המון לחץ. הסטאז' מאוד לחוץ, גם בגלל קוצר זמן וגם בגלל הצורך לשלוט בהכל. הבית לחוץ, המעקב לא קבוע וזה מלחיץ.
אני צריכה לתפקד כאילו הדבר היחיד שמטריד אותי זה להגיש את התרגיל בזמן, כמובן שזה ממש לא ככה.
לפעמים אני תוהה אם אני אצליח להמשיך להחזיק מעמד, ואם כן כמה זמן. אבל רגע, מה הברירה שלי? אין ברירה אחרת...
ביום חמישי ביקרתי חברות שעדיין מאושפזות. במקום כלשהו קינאתי בהן- הן עדיין בסביבה המוגנת של המחלקה. הן עוד לא לבד בעולם האמיתי. זה היה פשוט מדהים.. ברגע שנכנסתי למחלקה משהו בי נרגע. יכולתי להירדם שם בספה בכיף.
כל כך מזדהה עם השיר שבחתימה שלי-
" היי שקטה, עכשיו הכל בסדר
אפילו המחנק עומד להשתחרר
זה לא הגיהנום ובטח לא גן עדן
זה העולם שיש ואין עולם אחר.
היי שקטה כאילו אין בך דופי
כאילו האוויר נותן לך הגנה
כאילו הצרות כבר מתגבשות ליופי
כאילו מעפר פורחת שושנה.
היי שקטה כמו לא עברת אף פעם
כמו לא היית צרימה בנוף המטופח
כמו ראית כף יד בתוך אגרוף הזעם