כבר עבר זמן...

כבר עבר זמן...

שנה וחצי מאז הפסקת ההריון ילדה שלי.... היינו 20 שבועות ביחד, עד שהתגלה אצלך מום במוח..
ונאלצנו להיפרד, בדמעות, בכאב, בהלם
ומאז נולד לי תינוק נוסף מקסים ואהוב,
אך אין יום שאני לא חושבת עלייך ילדה שלי, על מה שהיה יכול להיות, עלייך, איפה את?
כל כך כואב, כאילו זה היה אתמול....
אני לא אשכח אותך לעולם,
אמא

מקוםבלב

New member

גם אני חווה תהליך דומה אשמח לתמיכה

הריון שבוע 24 לפני שבועיים גילו בעיה במוח של העובר מאז בסיוט באמתחתי כבר הפלה אחת .
רציתי לשאול? מה גילו אצלך ומתי?איזה בדיקות עשית? איך הגעת להחלטה הקשה?

היי קרן אור...

היינו בבדיקת מי שפיר, בתחילת הבדיקה, כשחיפשו את העוברית באולטרה סאונד, הרופא אמר שמשהו לא בסדר.... שחדרי המוח שלה מאוד מורחבים....15-16 מ"מ
שלח אותנו לקולגה שלו, שמומחה בנושא....
חזרנו הביתה מהבדיקה המומים וכואבים... בעלי בקושי יכול היה לנהוג מבעד למסך הדמעות...

ומשם הכל זרם... הסבירו לנו באריכות את המצב, ואת ההשלכות, את הפגיעה החמורה בתינוקת במצב זה.. וההחלטה היתה חד משמעית, עם כל הכאב, ההלם, והרגשת הטרגדיה - אנו לא היינו מוכנים להביא לעולם ילדה עם פגיעה רב מערכתית, שתסבול כל חייה...

וזהו. אין יום שאני לא חושבת עליה,
אני מתנחמת בשני הילדים המדהימים שיש לי... אבל רוחה תמיד תשרה עליי מלמעלה,למרות שכולם כבר שכחו, אמא לא שוכחת... לעולם!!!

צר לי על האבדן שחווית

אשמח לדעת האם עשית בדיקות מיוחדות כמו סקירה מכוונת למוח או MRI למוח.
אם איזה רופא התייעצת ?איך מקבלי החלטה?אנחנו גילנו בעיה בהתפתחות מבנה המוח שבוע 22 עברתי סקירה מכוונת למוחו MRI למוח.כרגע בשבוע 25 לפני סקירה נוספת והתייעצות עם נוירולוג כדי להחליט מה לעשות?

היי קרן אור

במקרה שלי עשינו סקירת מוח מכוונת, לצערי הרחבות חדרי המוח היו כל כך רציניות, כך שאפילו לא נזקקנו לשום בדיקה אחרת, זה היה ברור...
הייתי אצל ד"ר אלדד קטורזה בגבעתיים - שהוא מנהל מחלקת מוח עוברי בתל השומר, רופא מדהים ורגיש, שליווה אותנו את כל התהליך
הלא פשוט הזה ברגישות ובאכפתיות...

הרגת אותי...

אני בדיוק עוברת את אותו תהליך עכשיו...
מחר הגרידה.
שבוע 16, תינוקת אהובה שחיכינו לחבק בשתי ידיים.
ואני לא יודעת איך להיפרד...
איך אני יכולה לכפר על מה עומד לקרות לה??
זה לא באשמתה...
נפש טהורה שעוד לא הספיקה לצבור חובות בעולם הזה... למה זה מגיע לה?
ולנו?

אני שמחה בשבילך שיש לך תינוק מתוק ואהוב וזה שובר לי את הלב לחשוב שהכאב הזה לעולם לא ירפה...

יש לי ילדה בת שנה וחצי שהיא כל עולמי והסיבה היחידה שעוד לא קפצתי מתחת לגלגלי אוטובוס...

אין מה לומר...
אני מקווה שיש עוד הרבה ילדים בריאים ומחייכים באופק של כולנו

עצוב ומפחיד

אשמח לדעת האם עשית בדיקות מיוחדות כמו סקירה מכוונת למוח או MRI למוח.
אם איזה רופא התייעצת ?איך מקבלי החלטה?אנחנו גילנו בעיה בהתפתחות מבנה המוח שבוע 22 עברתי סקירה מכוונת למוחו MRI למוח.כרגע בשבוע 25 לפני סקירה נוספת והתייעצות עם נוירולוג כדי להחליט מה לעשות?

למעלה