כבר סיפרתי?

JOE KALIBER

New member
כבר סיפרתי?

מצאתי שיטה איך לשמור את כל הדיסקים במקום בעטיפות הגדולות שאי אפשר לקחת לשום מקום כי הן נשברות (אני לא יודע אם עשו את זה לפני אבל זה מגניב בכל מקרה), קניתי אחד מתיקים הקטנים האלה שמספקים לשלושים דיסקים (שזה בערך מה שיש לי, כן כן אני יודע זה לא הרבה בכלל, אבל חוץ מזה נעלמו לי הרבה כשעברנו דירה) וחוץ מלהכניס את הדיסקים שמתי גם את העטיפה, שלמור החלק העליון, זה שאפשר להוציא... בקיצור זה ממש נחמד אז מכיוון שמשעמת לי אני אכתוב את כל כל כל הדיסקים שיש שם (תסלחו לי שאין לי כוח לאנגלית סטראטווריוס- הנטינג היי אנד לוו כרוסבי, סטילס, נאש אנד יאנג- סו פאר לד זפלין-2 דרים טיאטר-אימג´ס אנד וורדס, אה צ´יינג´ אוף סיסנס טרייסי צ´פמן-טרייסי צ´פמן דיפ פרפל- דה בוק אוף טליסים רדיוהד- קיד A, מיי איירון לונג, אמנז´ייק פינק פלויד- דה וול (איך לא?, את וויש יו וור היר כבר איבדתי מזמן) היהודים-היהודים פנטרה- וולגר דיספליי אוף פאוור רד הוט- וון הוט מינט, וןו היטס?, בלוד שוגר סקס מג´יק (כתבתי בסדר?) נירוונה-אנפלגד אין ניו יורק נירוונה- אין דה שדווס אוף דה נייט פורטיסחרוף- כשהגיטרה מנסרת את הלילה פורטיס-אוספורטיס פרימוס-אנטיפופ גרין דיי- דוקי המכשפות- האוסף הכפול פרודג´י- פאט אוף דה לאנד (זה שבחרתי כדיסק הכי מוזר שיש לי) בוב מרלי- נטיורל מיסטיק אריק קלפטון- אנפלגד בלאק סבת´-לייב איול דה דורז- סטריינג´ דייז, דה דורז פסקול-רוקי הורר פיקצ´ר שוו איי דק אתה מוזמן לא להגיב אה ואני רוצה לציין שרוב הדיסקים קניתי מזמן, ואם היום הייתי יכול הייתי מחילף כמה מהם באחרים.... והרבה דברים אחרים אני פשוט שומע בMP3 יש לי איזה 300 שירים במחשב.. יותר בעצם

epitaph

New member
צ´מע...לא כולם עשירים כמוך...

כמה דיסקים יש לך?

new_rider

New member
עשרי???אני???

1-אני ממש לא עשיר 2-לא מהמספר של הדיסקים התאכזבתי אלא מהדיסקים עצמם 3-לי יש הרבה דיסקים באמת, אבל לא בגלל שאני עשיר זה בגלל שזה הדבר שאני הכי הרבה משקיע בו כלומר אם יש לי כסף במקום לראות סרט, לאכול במסעדה,או לקנות דברים אחרים ושונים, אני פשוט קונה דיסק

epitaph

New member
אה...אוקיי הבנתי

אבל בכול זאת עם העלות של הדיסקים כיום אי אפשר פשוט לקנות הרבה דיסקים (לפחות לא במקומות המוכרים)...ואני לא חושב שהדיסקים שיש ברשות זוהר מאכזבים (ואל תשכח שיש לו גם שירים על המחשב).

new_rider

New member
מי שבאמת...

אוהב ומכבד את הלהקות שלו יקנה את הדיסקים שלהם(לא משנה יד ראשונה שלישית או שמינית,העיקר שזה הייה הדיסק המקורי!) ולא שהייה לו את השירים במחשב או צרובים כלומר גם אני לפעמים מוריד פה ושם שירים אבל רק כדי לשם בדיקה לפני, נגיד עם מישהו המליץ לי על איזו להקה על אז אני מוריד את אחד השירים שלהם ואז שומע ומחליט אם זה מתאים לי ואם אני אקנה את הדיסק או לא...

epitaph

New member
מממ...אתה בעיקרון צודק...

אבל שוב,המחירים של הדיסקים היום הם יותר מדי גבוהים (למשל בקנדה דיסק מקורי עולה בערך 40-50 ש"ח) ויש גם כאלה (כמוני לדוגמא) שגרים בחורים שכוחים בלי חנות נורמלית בהישג יד (ובטח שלא חנות יד שנייה).

תשמעו פיתרון....

פשוט תיקנו באמזון כל דיסק 10-15 דולר וישנים אפילו פחות אבל הבעיה שיש דמי מישלוח של 15 דולר אז צריך לחכות עד שאתה רוצה לקנות הרבה אני ושני חברים שלי הזמנו בזמנו 18 דיסקים במשותף מאמזון ומה שמגניב שיש בו כל דיסק באנגלית שיצא איי פעם שווה ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה?!

מה זאת אומרת שיש בו כל דיסק באנגלית שיצא אי פעם? יש מספיק דיסקים שיצאו ואין באמאזון... אמאזון סתם יקרים בכל מקרה.

JOE KALIBER

New member
או קיי

אין לי הרבה כסף לדיסקים חדשים אני מנחש שאלה שהיו נראיפ לך בסדר הם אלא שקניתי לאחרונה, בסך הכל אני מנסה לקנות דיסקים אם אני יכול (למרות שיותר מדיסקים אני מעדיף להשקיע בבאס יותר כרגע). רוב הדיסקים שיש ברשימה הם דברים שהייתי שומע לפני כמה חודשים ועכשיו אני כבר שומע פחות (נירוונה, רד הוט, היהוהדים) רגע בעצם רוב הדיסקים שיש לי הם אחלה דיסקים? מה אתה רוצה ממני?

new_rider

New member
תרגע אחי...

סך הכל יש לך טעם בסדר(לפחות יחסית לאנשים אחרים שאני מכיר) קצת פחות נירוונה ורדיוהד ואז בכלל היה מצויין!

epitaph

New member
מממ...

לדעתי יש לו טעם טוב...אבל למה אין דיסקים של ברי?

JOE KALIBER

New member
יש פורטיסחרוף

ואחותי לקחה לצבא את הדיסק היחיד שיש לנו שלו "הכל או כלום" זה גם היה דיי מדכא כי פעם הלכתי להופעה שלו וידעתי שאני אפגוש אותו ורציתי שהוא יחתום לי הדיסק אבל הוא היה אצל אחותי... ואגב תודה

epitaph

New member
מממ...

אז למה לא לקחת את "הגיטרה מנסרת את הלילה"...לבן דוד שלי הוא חתם על "סימנים של חולשה" זה גם היה מצחיק כי החתימה הייתה קשורה לדיסק איך שהוא...אני צריך להיזכר...

JOE KALIBER

New member
לי הוא חתם..

זוהר הלילה גדול וטוב או משהו כזה, אי אפשר לקרוא כתב של בן אדם שיכור בכל מקרה זה מאיזשהו שיר שלו ואני לא זוכר איזה

epitaph

New member
לי הוא חתם...

"לעדי בחברות" והוא היה ממש שיכור כשהוא חתם.

Bodom-child

New member
אם כבר בברי סחרוף עסקינן

היום למדתי בספרות את השיר עוד חוזר הניגון....

למעלה