כבר נגמרו הפילרים? תודה
B benedek22 New member 9/1/07 #5 ../images/Emo207.gif יש מחר שביתה!!!!!! לתלמידי י"א וי"ב אז מכיוון שלפחות חצי מהפורום נופלים תחת הקטגוריה חשבתי שיהיה נחמד להודיע למי שלא ידע ^^
../images/Emo207.gif יש מחר שביתה!!!!!! לתלמידי י"א וי"ב אז מכיוון שלפחות חצי מהפורום נופלים תחת הקטגוריה חשבתי שיהיה נחמד להודיע למי שלא ידע ^^
S Sakura Kinomoto New member 9/1/07 #6 באמת???באמת??אני מתכוונת ממש באמת?? אמ"ג!!אני עומדת לבכות מאושר אם כע!!;;;;;;;
A ARA SAMA New member 9/1/07 #7 ../images/Emo218.gifייייייייישששששששש!!!!!!!!!!!!! אין מחר לימודים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDD לי"ב וי"א!!!!!!!!!!!!!!! ~~~~~~~~~~ כן כן אין לימודים מחר... זה מאושר! P=
../images/Emo218.gifייייייייישששששששש!!!!!!!!!!!!! אין מחר לימודים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDD לי"ב וי"א!!!!!!!!!!!!!!! ~~~~~~~~~~ כן כן אין לימודים מחר... זה מאושר! P=
T TheDucky New member 9/1/07 #8 היי!!! אל תשכח שגם... ... לכיתות א', ב' יש שביתה XD עדי יש לך מחר חופש XP
C CibiHeart92 New member 9/1/07 #10 אני בעד O: וגם אם לא...שינג'י! תבוא לבקר אותי!!! XDDD אני יודעת שאתה פנוי!!!!!!!!
S Sakura Kinomoto New member 9/1/07 #11 אעה...אני לא בטוחה שאני אוכל... חייבת ללמוד למבחן חשוב בהיסטוריה><
K Kawaii Me New member 10/1/07 #16 ../images/Emo204.gifתגידו עכשיו שנדע לחסום?XD סתם, יש פה כזו חיה ? O.ם
D draqo New member 11/1/07 #19 אני ביסודי! בעצם יש לי שכל של מישו מהיסודי,כיתה ג'!לפחות...מאמינים לי?