כבר מתמוטטת :(

אבי150

New member
כבר מתמוטטת :(

היי, יש לי חבר טוב.. שאוהב אותי כמו אחות.. ובאמת לא יכול בלעדיי ואני לא בלעדייו. הבעיה היא שאני מאוהבת בו עד מעל הראש..., אני חיה ונושמת אותו כל שניה מחיי.. יש לו חברה שהוא מאוד מאוד אוהב, ממש מאוהב בה. הוא מספר לי עליה כל הזמן.., ואני תמיד כמעט נחנקת מדמעות. אני לא יכולה לשמוע עליה, אני לא סובלת אותה!! אנחנו רבים הרבה מאז שיש לו את החברה, הוא לא מבין למה אני כל הזמן רבה איתו. אני מתפוצצת כבר, אני לא יודעת מה לעשות, ובוודאות הוא לא רוצה קשר איתי מעבר לידידות. רק חברים טובים. מה לעשות?? איך אני יכולה לשכוח אותו?? אני לא יכולה להתרחק ממנו כי אני אמות.. הוא גם החבר הכי טוב שלי. תעזרו לי..., אני רק בוכה כל היום!!!

קודם כל

בלי כל כך דרמות... את לא תמותי אם תתרחקי ממנו. ואת לא צריכה אתם חברים טובים חבל על החברות. מה את יכולה לעשות? תפסיקי לבכות תרימי תראש תתחילי לצאת ולגשש כשיוצאים ומבלים בכל מני מקומות גם באופן טבעי מכירים אנשים חדשים... כמו שאומרים מסמר ישן מחליף מסמר חדש אני חושבת שרק ככה אפשר לשכוח בהצלחה לך =)

אבי150

New member
את צודקת...

אני אנסה לשמוע לעצתך.., למרות שנורא קשה לי לשמוע את הדיבורים שלו עליה.. :( המון תודה לך

אין בעד מה =]

ותגידי לו שלא בא לך לשמוע עליה שימעיט בדיבור עליה פשוט ככה... הוא אולי יתעצבן קצת אבל את לא צריכה להרגיש לא בנוח.

בר39

New member
../images/Emo24.gifעכשיו תינשמי

אמרת שחבל לך לאבד את החברות בינכם אז תעצרי תכירי מישהו (למרות שאת מאוהבת בו )ותתחילי לספר לו על הבחור החדש !! אם הוא פתאום ירגיש סוג של קנאה תהיי בטוחה שהוא ישדר לך את זה בצורה כלשהי (אולי אפילו פתאום יגלה שהוא מאוהב בך וקשה לו שאת בזרועות אחר ויחליט שהוא רוצה להיפרד מחברה שלו ויבקש ממך להיפרד מהבחור ) יכול להיות גם שתתאהבי במישהו החדש וכבר לא יהיה לך אכפת שהבחור עם מישהי אחרת ותמשיכו לשמור על קשר חברי קרוב רק שתדעי שהרבה פעמים כשמישהו מהצדדים נכנס לקשר והצד השני מאובה הם מתחילים להתרחק כי אלה החיים (וסליחה אם העמדתי מולך את המראה של המציאות ) את גם יכולה לבקש ממנו להמעיט את הדיבורים על הבחורה שהוא מאוהב בה (למרות שלדעתי הוא מרגיש מספיק קרוב אליך לשתף אותך בכמה שהוא מאושר )ואין היום הרבה חברויות כאלה ואפילו לא מודע לזה שהוא מעורר את קנאתך

אבי150

New member
ממש לא...

הוא בחיים לא אקנא אם יהיה לי מישהו..., רק לפני שבוע הוא רצה להכיר לי חבר שלו :( אומרים שכדי לשכוח מישהו אהוב.. צריך פשוט להתרחק.. רק ככה שוכחים. אפילו שהוא החבר הכי טוב שלי.. אני כבר לא יכולה לסבול יותר.., אני רוצה לשכוח אותו. אני אתרחק וזהו.. תודה לכם ...

תתרחקי ממנו.

את ממש לא צריכה אותו. תעברי תקופה של גמילה, ותשתחררי. למדי לבחור לך גבר שעונה על הצרכים שלך ולא גורם לך סבל.

למעלה