כבר מיואשת

hilapo

New member
כבר מיואשת

שלום לכולם כבר מזה המון זמן יש לי בעיה במחשב שאני מזניחה כי התרגלתי ויכולתי להמשיך לעבוד איתו ועכשיו זה רק החמיר ובלתי נסבל אז ככה: הבעיה הראשונה והחדשה יחסית שברגע שאני מתחברת לאינטרנט קופצת לי הערה ש: obrw -תוכנית זו ביצעה פעולה לא חוקית והיא תסגר" ובהמשך הגלישה מופיעות עוד הערות באותו הנוסך אבל רק עם מילה אחרת או של אקספלורר או של icq או של miss וכו´...אני אציין שיש לי חלונות 98 בעברית פנטיום 3 667 אשמח אם תתנו לי פתרונות לסידור הבעיה תודה מראש נ.ב הערה של obrw-עושה לי את המחשב איטי ואת האאוטלוק אקספרס גם

עמרי 24

New member
דבר ראשון....

להסיר את כל התוכנות שמוזכרות בהודעות שגיאה,ואני לא מתכוון לאקספלורר,אלא לאי סי קיו,OBRW וכו. אחרי זה יש עוד המון פתרונות קריאייטיביים....(פירמוט לדוגמא.....סתאאאאאאאם!) תעשי את זה ונמשיך הלאה

hilapo

New member
אבל אם

אני יסיר אותם הם ישבשו לי את התוכנות כמו האי סי קיו ושאר הדברים יש מצב שהם לא יפתחו לי?????ואז מה??? אגב obrw שייך לאודיגו

לי היתה אותה בעיה!

ועליתי עליה רק אחרי כמה שבועות... הזיכרון! יש לך בעית חומרה והיא נובעת מהזיכרון של המחשב! בקיצור, מה שאת צריכה לעשות זה להחליף את הזיכרון הקיים (טוב לא בדיוק את...זה צריך להעשות ע"י אנשי מקצוע). 99% שהבעיה תיפתר! בהצלחה!

צוחה

New member
רגע רגע רגע

1. היא אומרת שהקובץ BWOS או איך שקוראים לו הוא של אודיגו אז דבר ראשון היא צריכה להסיר את האודיגו 2. מי שהולך לטכנאי בשביל להתקין את הזיכרון המחשב שלו הוא אדיוט ! זה סתם בזבוז של כסף אני לפני 5 דקות התקנתי 256MB זכרון המחשב שלי לבד כל מה שצריך לעשות זה לשים את הרכיב בתוך המחשב וזהו, אין אפילו מה לעשות כשהווינדוז עולה, לא להתעסק עם ה BIOS, כלום... זה כמו לשים תקע בשקע

hilapo

New member
למה התכוונתם

שאמרתם בעיית חומרה או בעיית זיכרון???? הכוונה בכונן מסויים או במחשב כולו תראו אני לא שץ של מחשבים ואני לא יודעת עם זה קשור אבל במחשב שלי יש זכרון זאת אומרת הקיבולת בכונן c לפי מה שרשום לי הוא 9.52 g b אגב מאז אותה בעיה האאוטלוק אקספרס שלי לא עובד טוב כל כך הוא איטי מאוד ושאני רוצה להחליף זהות לוקח לו המון זמן עד שזה קורה ...האם יש קשר???

צוחה

New member
9.5GB זה לא הזיכרון שלך

זה המקום לאיחסון הקבצים הידוע בשמו "הארד דיסק" או בעברית דיסק קשיח הזיכרון זה בעצם המשאבים של המחשב שבהם הוא משתמש לביצוע פעולות כדי לדעת מהו הזכרון שלך את לוחצת כפתור ימני על המחשב שלי ומאפיינים ולמטה (כנראה השורה האחרונה) צריך להיות כתוב לך MB of ram... (הנקודות זה הזיכרון) צירפתי תמונה של המחשב שלי כדי שיהיה יותר ברור יכול להיות שגם המחשב שלך איטי כי לא עשית איחוי דיסק או באנגלית defregment מה שקורה שמידע נמחק מהמחשב ואז נשארים פערים בין מידע למידע ואז לוקח למחשב יותר זמן להגיע ממקום אחד לשני עוד אופציה היא שההארד דיסק שלך אולי פגום שגם יכול לגרום לאיטיות אבל זה רוב הסיכויים לא נכון

הכל טוב ויפה אבל....

צוחה,אני מודע לזה שלהרכיב זיכרון זה לוקח בדיוק כמה שניות,אבל: 1)לא כולם יודעים איך בכלל נראה זיכרון 2)צריך לדעת פחות או יותר,איך בדיוק להחליף(יש קליפסים וכאלה אתה יודע) 3)במחשב יש מלאן חוטים ורכיבים ועדיף שמישהו שקצת מבין יעשה את העבודה. 4)אז לא כולם אידיוטים! 5)תודה על צומת הלב(ועל הידע!)
בחורצ´יק.

צוחה

New member
איזה חוטים ורכיבים ?

כל מה שצריך לעשות זה עם יד אחת להזיז טיפה בקלות את החוטים כדי שלא יפריעו לשים את הכרטיס במקום ואז עם שתי הידיים פשוט ללחוץ בקלות על כל צד של הכרטיס הקליפסים ניסגרים אוטומטית כי הם על קפיץ וזהו ! סוגרים את המחשב מפעילים ונהנים it doesnt get any easier then that

RIPPER

New member
לי יש אותה בעיה עם ה ICQ

הוא כל הזמן נותן הודעה ש ה ICQ ביצע פעולה לא חוקית והוא יסגר הסרתי והתקנתי את התוכנה כבר 9 פעמים אבל זה לא עוזר

למעלה