כבר מוצאי שבת, נכון?

כבר מוצאי שבת, נכון?

נזירה עולה למונית. במשך כל הדרך הנהג מסתכל עליה ולבסוף אומר לה: "יש לי בקשה, תמיד רציתי לשכב עם נזירה". להפתעתו, אומרת לו הנזירה: "אני מוכנה לשכב איתך, אבל יש לי שני תנאים" הנהג: "איזה שני תנאים?" הנזירה:"אתה צריך להיות רווק ובנוסף גם קתולי". הנהג אומר שהוא עומד בשני התנאים. הנזירה מצביעה על מקום בצד הכביש והם עושים שם מה שעושים ואח"כ ממשיכים לנסוע. אומר הנהג: "יש לי וידוי"... הנזירה: "איזה וידוי?" הנהג: "אני לא רווק וגם לא קתולי". עונה לו הנזירה: "זה בסדר, גם אני שיקרתי. שמי יהושע ואני בדרך למסיבת תחפושות" וסליחה כופר, שלא הכנסתי את הנוסח שלך.

mareto

New member
גירא בעיניכם יוצאים!

אם תשמעו את השיר בקישור, תתקפו געגועים שיפילו אתכם שדודים ותזחלו על ארבע כדי לחזור לישיבה ולכולל. ההקלקה על אחריותכם בלבד!

פנדיאני

New member
ואני דווקא נתקפתי געגועים

לביצוע המקורי של השיר... זה לחן ממש ממש יפה.

mirmiyam

New member
ברכות והודעות?

מרגש! פשוט מרגש! אני הולכת לתרום לאיזה כולל איזה יופי שהם מקשיבים שם יפה לשֵעוּרים

דסדס

New member
אפשר לחלוק עליך?

קודם תעשה מבחן על אבולוציה, ואז תגיד שזה נחמד, בסדר?!
<לדסדס נמאס לקרוא על התפתחות אבולוציונית....>

Le Fay

New member
באוניברסיטה:

"אם מישהו לא מדליק את המזגן, אני מתפוצץ" [מתרגל ערבי באוניברסיטת חיפה לא מסוגל להתמודד עם החום]. "אני לא מבין מה אתה אומר. אתה בטח קרוב משפחה של אשתי" [מכינת הטכניון, 2003]. המרצה מבצע פעולה חשבונית פשוטה בשיעור. סטודנטית : אני לא מבינה מה עשית. מרצה: אני לא מסביר זאת פעולת חילוק פשוטה. סטודנטית: אני לא מבינה ואתה צריך להסביר. המרצה: לא. אנחנו מניחים שמי שבאוניברסיטה עשה תיכון ומספיק חכם. סטודנטית: עובדה שאני כאן. מרצה:כן אני מסכים שיש בעייה [חדוו"א 1 להנדסת חשמל אוניברסיטת בן-גוריון]. מרצה לכיתה: אני יודע למה אתם רוצים להיות מהנדסים , כשתבואו עם הילד שלכם לגן, הגננות ידברו ביניהן, יצביעו על הילד שלכם ויגידו: אבא שלו מהנדס [קורס במיתוג, מכון טכנולוגי חולון]. פרופסור: "מה אתם חושבים לכם? אני צריך להרשות למאחרים להיכנס?" סטודנט: "מה אתה רוצה? ככה חינכו אותנו!, ביסודי, כשאיחרנו, שאלו אותנו - מה אתם, סטודנטים?" [האוניברסיטה העברית בי-ם, סטטיסטיקה, שנה א']. מרצה: "תסגור בבקשה את הדלת". הסטודנט סוגר את הדלת. מרצה: "לא, תסגור אותה מהצד השני..." [מרצה לחדו"א מוציא סטודנט מהכיתה בדרך מקורית, אוניברסיטת בן גוריון ]. סטודנט ניגש לפתוח את החלון. המרצה: "לא לא!!! יהיה בסדר, אל תקפוץ!" (פקולטה למתמטיקה, טכניון.) מרצה ותיק מאוד מסביר דרך לפיתרון תרגיל. תלמיד: "אבל בספר של בן ציון כתוב..." המרצה קוטע אותו: "בן ציון קיבל אצלי 70!" [אינפי 2, הנדסת חשמל, בר אילן]. מרצה: "קירקגור כתב את כל זה בגיל 22! אתם קולטים? מה אתם עושים בגיל 22?" סטודנט מתגונן: "קירקגור לא עשה צבא!" [המחלקה לניהול אוני בן גוריון, שיעור פילוסופיה לניהול]. המרצה: "את המבחן אפשר לעבור, תשאלו את אלה שעשו אותו סמסטר קודם". סטודנט: "אפשר לשאול אותם עכשיו. רובם פה" [קורס עתיר נכשלים במחלקה לכלכלה, אוני בן גוריון].

naty 1

New member
המרצה משיב:

כן, אבל הוא היה סרן (קירקגור, לא יורי)

למעלה