כבר מבחן כיתה א'

shiraz027

New member
ממה שהבנתי מהילדה שלי

ביום רביעי יש אבחון והיא תשאר אחרי בית הספר אחרי שעות הלימודים בקשר לקבוצה מי שמתקשה נשאר ויש תגבור בבית הספר

פלג מים1

New member
מנחשת שזה מבדק לבדוק מצב הכתה

אצלנו למדו עד כה רק 3 אותיות כך שמבחן זה יחסי...

shiraz027

New member
למדו עד ה'

אבל הניקוד והשמעת הצליל אם אני לא יודעת איל להשמיע איך אני יסביר לה על מה המבחן אבל הכוונה על הצליל אני שכחתי אם ה ניקוד

מרי פופ

New member
טרם התחילו ללמוד קריאה

תחלה מאוד איטית אצלנו. רק אתמול החלו ללמוד חשבון.

לא לעניין בכלל. יש להזכיר למורה שמדובר בכיתה

א'...........! מה היא חושבת לעצמה ועל מה בכלל יש לבחון לאחר 9 ימים של לימודים?! אם מדובר במבדק להערכת רמת התלמידים על מנת שותוכל להיערך כראוי אז היא לא צריכה לקרוא לזה מבחן וכמו כן גם לא לתת ציונים, אלא רק לרשום הערות לעצמה.

shiraz027

New member
היא אמרה ש

מהיום הראשון הם הם התחילו לימודים כבר התקדמו יפה בחומר כל יום 8 עמודים בחוברות של ש.ב הילדה כבר נמאס לה וכל יום את אותו סרט באמת מעצבן 8 דפים של עבודה היא אומרת שאם היא לא תדע שהם למדו אז אי אפשר לרוץ אם החומר

למה לרוץ, לאן היא ממהרת?

ילדים צריכים זמן להפנים את החומר... 8 עמודים כל יום כשיעורי בית נשמע לי קצת הרבה...

shiraz027

New member
היום היא נתנה

בהתחשבותאבל אמרה לחזור על החומר בחשבון כבר 4 שעות

../images/Emo124.gif נו? היה? מבחן? מבדק?

ואיך הילדה התרשמה? הם הרבה פעמים פחות מתיחסים למבחנים מאיתנו, לפחות בתחילת הדרך...

רחלוש29

New member
שרון את פאני שמחת שאת פה זה אומר

שאת המנהלת של הפורום ששוב את איתנו תגידי לי שכן אני מאוד אשמח וגם כל חברי הפורום של עולים לכיתה א אני מאושרת לראות שאת פה איתנו

shiraz027

New member
המורה הספיקה רק חלק

ומחר יש עוד שעתיים עברית והיה מבחן לקבוצה אחת ונשאר עוד קבוצות ישבתי איתה על השכן של המספרים היה ש.ב על החגים ועל עברית ועל חשבון כמה מקצועות

למעלה