כבר לילה

adam33

New member
כבר לילה

כבר לילה ואתה אחרי העבודה בכי של ילדה ואתה מביט בפליאה ורגע לפני שתיקח "היא" אותה לרחצה אתה מחייך ולוקח את הילדה על גבך ולאחר מכן סיפור ליל ערש אתה רוצה רק לנוח ולראות ת´פרק והכלים מציצים מהכיור לעברך ורגע לפני... תקום אתה במהרה ואז מה אם זה אינו תורך ואוליי היא עייפה כמותך ולמרות שסיימת מלא סבון בחולצה תשמח היא לחבק אותך כמו שאתה ותמיד תדע שרצוי להקדים את זוגתך כי למרות שקשה לך היא תמיד רואה ואת המתנה תקבל אתה עמוק מתוך ליבה מתנה של הערכה על היותך אתה...

כבר לילה?

בסוף היום כולם רוצים לנוח אמא תבשל, תכבס, ותנקה- בטוח לא תהיה כאן זוגיות טובה אם לאמא אין שלווה כי בעצם מה זאת אהבה? אהבה היא שאתה אותה מקדים שוטף כלים ומכבס בגדים אהבה היא שאתה נותן לה לנוח והיא תהיה שלווה זה בטוח. ויש כאלו שאומרים: " אני"? אם אני אשטוף זה יהיה זמני, והרי צריך להיות ידוע שהכל יהיה יותר מתוח אם האישה בבית תעשה הכל היום, מחר וגם אתמול. אז מי שאתמול לא שטף, לא נורא עוד ניתנה לך ברירה ואם אתה רוצה אותה נינוחה לא לחוצה ולא מתוחה, תשטוף כלים וגם תקום לפעוט ובביתך שלווה תתחיל להיות, תעסה לה את הגב, צאו לרקוד ביחד ואולי בסוף היום תסיימו במקלחת

תמיד תקדים את זוגתך../images/Emo8.gif

אבל לפעמים, כשכבר לילה, אולי כדאי לא להקדים.... כתבת יפה, אדם.

יבורכו ידיך אדם

כל עזרה שאתה מגיש, אינה חוזר ריקם, ועוד תראה ברכה ונחת במעשיך, והעיקר מה שמשמח שאשתך באמת מעריכה אותך. אני מניחה ומקווה שלשניכם תחושה של שוויון אי אפשר למדוד את זה במדוייק/אובייקטיבית, תמיד יש מישהו שנותן יותר ואחד שמקבל יותר, אלא זה הכל עניין ביניכם ששניכם מרגישים היענות זה מצד זו ושהעול מתחלק ביניכם בצורה הדדית והוגנת.ומתוך תחושה של נתינה ומשום שאתם אוהבים. להבדיל אלף הבדלות, זה מזכיר לי, דוגמא איך אותה פעולה יוצרת מצב אחר לגמרי, הכל לפי איך שהאנשים מתייחסים לזה, וזו דוגמא של אדם מקרובי משפחתי, שליבי כואב עליו, במקרה שלו הוא לא רק עובד משרה כפולה מחוץ לבית, אלא גם עושה הכל בבית, כל העבודה גם עם הילדים הכל, במקרה זה המצב שאשתו די מנצלת אותו היא די אנוכית, ולא תורמת מצידה אבל הוא ממשיך להיות מסור מאוד, ועם הזמן היא כבר החלה לבוז לו, ואינה מעריכה אותו, למרות שהיא אישה משכילה במדעי ההתנהגות, אז את הדבר הכי חשוב היא "שוכחת" - להעריך את בעלה, והוא ממשיך לעשות הכל בבית, אני חושבת על כך לעתים, איך שהוא מתענה מהביקורת והלגלוג שלה וזה מאוד כואב לי, לפעמים אני רוצה לומר משהו לשניהם אבל ספק אם אומר משהו זה יעזור, אולי כן, טוב זה מקרה שונה לגמרי ממה שאתה מתאר, אבל כל אחד והחיים שלו, האידאלי זה למצוא איזון, שבו גם תורמים וגם מעניקים הערכה נישואין זה עבודה קשה ואהבה זו אמנות ואמנות צריך ללמוד והכל באופן הדדי... ערב טוב.

עשר הדיברות לזוגיות טובה ../images/Emo23.gif

1. תאהב/י את עצמך - כאשר אדם לא אוהב את עצמו, לעיתים הוא משליך את חוסר שביעות הרצון העצמי על בן/בת זוגו. 2. לדבר באמת - להקשיב באמת, לשתף לא רק בדברים הטובים אלא גם בכאבים, להשתמש בביקורת בונה. 3. לא לחכות שינחשו למה אתם זקוקים- חשוב שתגידו. 4. לנסות להבין את הצד השני ואז- להחליט באיזה מקום ריגשי אנו רוצים להיות. 5. לשבור את השיגרה- לעשות משהו אחר. 6. לא להיטמע בקשר- לעבוד על ה "אני", לא להיות תלוי באחר למילוי צרכים. 7. לאפשר שונות - לכבד אצל בן/בת הזוג תכונות שונות מאלו שלנו. 8. לגעת- סקס ולא רק : גם חיבוק, גם ליטוף וגם נשיקה. 9. לאפשר לשני להשתנות ולהתפתח. 10. לדעת גם לתת וגם לקבל.

ענתושית

New member
את גדולה!!!

בואנה לורה מאיפה כל הניסיון הזה יפה הדיברות שלך!! באמת גם לי יש בעיה אני אולי רק בת 16 אבל בכל זאת, יש לי רגשות וההורים שלי לא מרשים לי שיהיה לי קשר עכשיו כלשהו עם מישהו כי כאילו אני צריכה ללמוד ולהשקיע וכל הבולשיט הזה (למרות שהציונים שלי מצויינים) ואני כמו כל בן אדם נורמלי יש לי רגשות ואני אוהבת מישהו וההורים שלי לא יודעים על כך ואם ידעו אז חבל לי על הזמן.... ואני לא יודעת מה לעשות עזרי לי.....זו בעיה מאוד גדולה בישבילי וזה שאני אוהבת יודע זאת ואני כמעט בטוחה שהוא גם מרגיש משהו כלפי אז אין לי מוצא....

ענתושית

New member
את גדולה!!! אבל יש לי בעיה לורה../images/Emo5.gif

באנה לורה את גדולה ממש!!!מאיפה כל הניסיון הזה....? אז לאור כל מה שראיתי פה החלטתי לפנו אליך ולבקש את עזרתך...אני אולי רק בת 16 אבל עדיין יש לי רגשות וזאת הבעיה.... ההורים שלי ממש לא מעוניינים שיהיה לי מישהו כרגע ובמיוחד לא בתקופת הלימודים כי אני צריכה יענו להשקיע בלימודים וכל הבולשיט הזה (למרות שהציונים שלי מצויינים) ואני כמו כל בן אדם נורמלי אוהבת מישהו וההורים שלי לא יודעים על כך ואם כן אז חבל לי על הזמן..... אז מה לעשות ? מהי עצתך?

shafshaf

New member
לא עובד לצערי

ניסיתי 9 מתוך הדברים הנפלאים שאמרת....וזה לא כ"כ פשוט....צריך גם פרטנרית שתחשוב ותבין ככה

לורה - ../images/Emo51.gif

והכל כל כך נכון ועל פניו נראה כל כך הגיוני ופשוט, רק ש..... ולפעמים,,,,,, ופעם,,,,,,, ולא מסתדר לי..,,,,, והוא,,,,, והיא,,,,, .... ובקיצור לפעמים - מתחרבש!

פלסטיק

New member
והדיברה ה 11

שבן/ת הזוג ינסה לקיים את אותן 10 דיברות כי לבד זה לא עובד

אהבתי ../images/Emo140.gif

הנתינה ללא חשבון ובלב שלם נהדרת בעיני. ובכלל אדם, נראה לי ששניכם במסלוןן הזוגיות הטובה. יופי! לקרוא אותך על הבוקר עשה לי חיוך גדול!

kisskiss

New member
מצאתי אותך

ואתה הרי משורר! כתבת יפה ועל פי הכתוב אוכל רק לומר אשרי בת זוגך!

למעלה