כבר לילה?

survivorUS

New member
אפשר לדעת מה איתן אמר על קרן היום במשימה?

הבנתי שהוא העליב אותה .

goodpink

New member
מה בן חופר אז אמר ביזיון הפגיעה של אתי היא

מאחר שהיא לא ציפתה את זה ממנו כי הרגישה קרובה אליו והיא מאוד מעריכה אותו. אין כל כך בעיה עם המילה זה באמת בזיון שהיא נמצאת שם בווילה היא היתה צריכה לצאת מזמן אבל גם החברה שלו היתה צריכה לצאת מזמן. גם על זה הוא חופר מה העניין אלא אם כן הוא חושש שהחתח האוכלוסיה הזו יהיה נגדו כאילו הוא שופט אותם וזה יפגע בקריירה שלו. אבל מה העניין בשימוש במילה? תרכזו בעיקר ולא בטפל הבעיה היתה הפגיעה שאתי ספגה ממנו לא השימוש במילה באופן סמציפי והם כל הזמן מתעלמים מהביקורת העיניניית שמוטחת בהם תתרכזו בעיקר ולא בטפל ויש להם מנגנון הדחקה לא להאמין הם בכוח מדחיקים דברים כדי שיוכלו להמשיך זה הסיבה שכל מי שנכנס שיקר להם הם לא יכולים להתמודד עם האמת

goodpink

New member
דניאל אפשר ללמוד בטדמור אבל אירית רחמים

התחילה כרקדנית באירועים והיום מארגנת חתונות לאנשים מאוד אמידים בין היתר. אירגון אירועים זה משהו שישמש אותה גם בארץ למרות שבטמור לא נראה לי שלומדים מנהל עסקים. והנה דניאל אומרת שאין לה 200K דולר ללמוד בחול

ריף24

New member
אתם משקרים לעצמכם שאין לה כסף?לא ר

רואים בכאילו את המהלך והרמז של אבל'ה העשיר? במילים אחרות-דברי על לימודים, ולא על ההימורים שעסקנו בהם את ואני כל החיים?" איזה אבא לא שולח לבתו-"אני אוהב אותך,בהצלחה" משהו כזה? איזה אבא רומז שואל-מה עם הלימודים, בתכנית כזו? זה אבא תחמן, כמו הבת, אבל הוא בטוח שמח שיש אנשים כמוכם-שמאמינים לו:) יישר כח לכם. שיבנו עוד הרבה אתרי הימורים לא חוקיים בארצינו שמלאה באנשים שמצדדים בזה.:) נקווה שגם תרגישו את זה על בשרכם. אולי אז תבינו דברים,ולא תצטרכו כמוני, גם ללא נסיון, לבדוק על ידי חשיבה את הדברים לעומק-ולראותם בזמן. בהצלחה לכם, ולמלכת ההימורים הנבחרת שלכם:) וכמובן למלך העריץ שלה!

meytula

New member
איתן שואל את דניאל על הלימודים

היא מספרת לו שהיא לא סגורה על זה מכמה סיבות ואחת הסיבות זה הסבים שלה שהם מאוד מבוגרים והיא מפחדת שאם יקרה משהו היא לא תהייה פה לצידם ותפספס איתם הרבה רגעים חשובים ושהיא לא תסלח לעצמה על זה היא גם לא הולכת כי אין לה כסף לזה ,זה עולה 200 אלף דולר רק הלימודים עצמם בלי המסביב זה תואר למלונאות,מנהל עסקים והפקת אירועים.

שלום172

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דניאל מתחילה להיות כמו אתי תרחמו עליי אני רק מוציאה על קוסמטיקאית מעל 1000 שח לחודש על מותגים על טיסות לחול "פתאום" 4 ימים לפני סוף התוכנית צצים לה מאוויים שאינם ניתנים להגשמה כי חסרים לה 200000 ? מישהו מתחיל להבין את ההקבלה למיליון? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

meytula

New member
דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

יוני דיייייייייייי לחפוררררררררררר

goodpink

New member
wow נראה שלדניאל ואביה יש מערכת יחסים ממש

מורכבת. יפה איך שהיא מדברת.

בכל פעם שכתבו כאן על זה שהיא מפונקת

ובאה מבית עם כסף , זכרתי את הסיפור עם אבא שלה שהוא קשה ומורכב, היא חלקה אותו פעם עם אחת הבנות היא תקרא את הבלוג שלו ותבין כמה הוא מעריץ אותה עכשיו, איזה כייף להם.

niva99

New member
ממה שהבנתי על אביה של דניאל

שהוא אומן המילים היפות... בגדר מילים כמו חול ואין מה לאכול. אם הוא כ'כ תומך בבת שלו אז איך זה שמגיל צעיר היא נאלצה לדאוג דאגות קיומיות [ אוקסימורון].

שלום172

New member
ניבה../images/Emo140.gif פרט קטן נשכח שדניאל גאה בו

לא בטוח לגביי הגיל משהו בסביבות גיל 17 היא קיבלה מכונית חדשה מסוג משובח שאינני זוכר מהו כמה ילדות את מכירה שמקבלות מכונית חדשה ליום הולדת בגיל טיפשעשרה?

meytula

New member
כן,היא לא פעם אמרה שהיא בשוק שהוא תומך בה

בצורה כל כך מוצהרת.יש לה איזשהו סיפור משפחתי מאוד טעון וכבד וכל הפירגון הזה של אבא שלה וסבתא שלה מאוד מאוד מעלים אותה תאכלס יצאו לה רק דברים טובים מהתוכנית 1.זכתה בגבר שהיא אוהבת ומתאים לה 2.השלימה עם אחותה תאיר 3.סגרה מעגל עם אבא שלה 4.גרמה לנו להבין שגם בראליטי יש דמיות אמיתיות(סוף סוף,טוב גם אלין הייתה אמיתית,קצת נעל אבל מתוקה) 5.סגרה מעגל עם סבתא שלה

sivan1237

New member
אני חושבת שאין ולא יהיה על אלין ואלירז

לא הייתי מפספסת שום שיחה שלהם.. היו באלירז המון עומקים ורבדים שבתור צופה למדתי ממנו ומהאינראקציה שלהם הרבה על יחסים בין אנשים.. היום כבר אין דמויות כאלה.. עם כל זה שדניאל חמודה אבל היא נורא מרוכזת בעצמה

meytula

New member
גם אלירז היה מאוד מרוכז בעצמו

ולדעתי הפירסום שינה אותו,הוא נהייה אחר לגמרי ,לא שזה רע אבל זה גם לא האלירז שכולם אהבו ובחר וכך גם אלין יש משהו במסחור ובפירסום שמשנה אנשים ואין מה לעשות זה אפילו חזק מהם מה שכן הם באמת אחלה אנשים!

אקרובט2

New member
אלין אכזבה אותי בגדול

הייתי תומך נלהב שלה. סימסתי והמשכתי לעקוב גם אחרי הגמר. מסתבר שמדובר בבחורה רדודה, חסרת סובלנות שאינה מסוגלת לשמוע דעה שונה משלה. דקטטורית קטנה ובזויה. שתהיה בריאה.

klapim

New member
בעעע איזהעומקים בדיוק ראית אצל אלירז?

שמעת פעם אותו מדבר על נושא מסויים פולטיקה כלכלה? חוץ מקשקושים בינו ובינה אלירז לא אמר כלום 3 חודשים עאלק המון עומקים ורבדים באמת בא לי להקיא.

למעלה