כבר לילה?

דינה122

New member
הוא לא אמר הייתי בוחר בקרן!אלא........

שיתכן והיה מתפתח בינהם משהו!! זאת אומרת שהוא לא פסל אפשרות כזאת, מה שברור כי הרי הוא התעניין בה !! אבל מה שחשוב זה שנפל לו האסימון לגביה כבר אז ועכשיו ודאי ברור לכולם כמה היא היתה רעה!!!

סתיו7337

New member
מה קשור נפל האסימון לגביה? הוא בחר בדניאל

לא החליט שקרן בחורה רעה ולא בא לו עליה. למה לעוות את הדברים? זה לא היה נגד קרן, זה היה בעד דניאל.

שלום172

New member
../images/Emo140.gifסטימולטור ברור שהוא היה בוחר בה

כנראה הכי כואב לו שקרן לא נילחמה עליו, ועל גב כן! ולדעתי מה שיוצא ממנו עכשיו הכל מקינאה כך נוהג גם כלפי אורטל כל הזמן מנסה להוריד אותה בעיניי אורן

שלום172

New member
לצליל../images/Emo140.gif אם מה שהבאת לכאן נכון

תשובתו של איתן מעידה עליו במובן שלילי ביותר אני חש תחושת אכזבה תהומית ממי שהיה אמור להיות הרווק "השווה" וכל גבר בר דעת יחוש בושה עבור "גבר" שחש שהוא נאלץ עלאק לשכב עם מישהי שהוא חש אליה לדבריו רגשות וניכנסה לו ללב

אני בתור אבא של דניאל הייתי מתביישת בה על

הדורסנות, על האגרסיביות, על הכוחניות, על השקרים שהיא סיפרה לבנות שאיתן כבר בחר...מה אתן לא רואות? על הלפיתות שלה כשהיא מנשקת אותו בהצהרה של: אין לך סיכוי לברוח, אתה שלי וכווווווווווולן תיראו ותקפצו.... על איך שהיא מתנשקת איתו בבריכה של הבנים ואין שם פס של בגד ים..... על הנידיות שלה לאיתן, על האובסיסביות, על כך שהיא לא נותנת לו אוויר והיא כל הזמן עוגבת אליו ומזילה ריר, איכסססססססססססס! היא כל כך פאטתית שזה מבחיל!!!! על מה יש לך להיות גאה בה, על מה?!

אה, שכחתי: על הצביעות שגילתה כלפי הבנות,

ועדיין מגלה, עכשיו מנשקת את אורטל כאילו אין מחר... על שיחות הארס עם אתי ואחר כך גם עם חן בלילות, בלחישות בלילה במיטה, אנחנו ראינו הכל- היא פשוט תינוקת מגודלת, מפונקת שרוצה להיות מלכת הכיתה שזוכה בכל הפרסים: איתן והמיליון, ושאף אחד לא ינסה להתקרב חוץ ממני....... להקיא כבר אמרתי?.........................אמרתי!!!!

izmeral1

New member
אולי תלכי להבדק אצל רופה הרבה הקאות על קרן כן

ההקאה הכי מגעילה זה החרא של קרן על כול התונכית כולל הפקה זולה ושני מנחים מטורללים. חסרי רגש. וכמובן . מגעיל לעסות סקס בתוכית הראלטי לפני הרבה בנות צעירות. והסיפור לא צלח עם מס 1 מקבלת את מס 2. לו היה לה טיפה קטנה של כבוד גם לא לה להורים . לא האימא משווקת טעיתי . אז מזוודה אחת ונסה על עצמה פשוט לברוח מהתונכית. אבל ערמומית וגם נכלות יש בא. ללכת עד הסוף בכול או במוח. האגב דניאל יצא טמבלית כי תמחה בא עודדה אותה לזה כדי לנחם.אותה כאילו מבינה אותה. וזה כדי לתת לה קצת קלסה בבית.ושגב לא יעשה צעד עם חן. כן גםאורטל תרמה קצת. הבנתן כי ליהי בעצמה היתה דלוקה על גב. שוק קיבלה רק זה נכנס. מגעיה הטורפת קרן מיד מענרת אותה. קט עליהן. והיא הוציאה ממנה וידוי. כן הוא גבר מושך אותי. ומיד מדרבנת אותה לעבר בן. רק בן יתן לך בשיניייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. החברה" אלק ידעה שבן דלוק על העלוקה הזו ליהי והיא אומרת חברה. כאן מסכנה המדרובה. כי היא לא רצתה את בן. גם בשלבים אלה לא הייתה .עד שהיא קלטה שגב. נתן סימן קטן לקרן הטורפת.הכול מה שבא. ליהי הרימה ידיים. והתחילה לבשל את הטסריט. -יום הולדת יש לבן אני אכין לו צעד ראשון עוגה. .. וכצבן ההדחה על הדרך. אני אעצור את הזמן. עוגה מוכנה . הכלה" נכנסת לשרותים פעם שנייה פעםהראשונה זה בכי על גב ושיש לה רגש אליו. והמשך הפעם השנייה זה להצהיר אני כן אוהבת את בן. חחחה חברות גבזילת הגברים. על כאלה אני צריכה לחשוב שיש אהבה אנושית. לא קרן שלכם ולא ליהי מאהבות. כן בכוח ומה שבוח בוריח. ומי שרוצה את כול העוגה בסוף משאיר אותה... פח העוגה נתורה והבלגן שלכם ממשיך. תתקדמו מותר לי להגיב על החברים של קרן כך.

ריף24

New member
רק היום,למה?שאלה חשובה אלייך: האם

את מצפה מאבא, שמלכלך על בחורה בגיל בתו,על קרן, בצורה ברוטאלית-שיבין מה הוא מוסר? האם את מצפה שאב שמעסיק את בתו+45 בנות נוספות, באתרי הימורים לא חוקיים בארץ-שבתו תהיה שונה ממנו? הוא גאה בה-על זה שהצליחה לתחמן את העולם. כמו שלימד אותה. המשפט הראשון בפוסט הראשון שלו היה- "דניאל לוקחת את המשחק בהליכה" את המשחק. לא התכנית, לא הבת שלי תמצא אהבה, לא הבת שלי תעבור דרך-אלא- תיקח את המשחק, כלומר הכסף-בהליכה. הוא יודע שהיא תצליח. הוא לימד אותה שיעורים בתחמנות:)

לא הבנתי, הוא ליכלך על קרן?, מה הוא לימד את

דניאל? לא נכנסתי לבלוג שלו כך שאין לי מושג מה משמעות המשפטים הראשונים שלך בהודעה, אשמח להסבר. ואם הוא כתב שהיא לוקחת בהליכה זה רק מצדיק את מה שכתבתי כל הזמן: היא הייתה חדורת מטרה, ואיתן הסתובב עם נקודה אדומה במצח (את המשך המשפט אמרה מישהי בתוכנית), לא הצלחתי לדעת מי זו......

ריף24

New member
היום הוא אמר לקהל על קרן:שכבתי איתה,כי הייתי

מחוייב להפקה. ז"א שככה: לפני הכניסה לדייט, הוא דיבר עם קרן, קרן שאלה אותו אם הוא מעדיף את דניאל-שיילך איתה. הוא ענה שלא, למרות שכל היום ניסה לשכנע את כולם להצביע לדניאל.כשלא הלך לו-ערך שיחה עם קרן, ואמר לה את זה. תוך כדי הדייט ההוא, הוא קיבל סמסים שדניאל שבורת לב, ושברה אצבע. אורן גם סימס לו שלוקחים את דניאל לבית חולים!! באותה נקודה, הוא וקרן ישבו במרפסת, וקרן אמרה לו אם את ה רוצה-אתה יכול לצאת אליה. רואים שאתה מוטרד. הוא אמר לה שלא, ולאחר מכן-שכב איתה! שכב איתה אחרי שבעצם הינדס לה את הראש שהיא צריכה ליזום איתו,כי דניאל יוזמת. בקיצור הוא ניצל אותה עד העצם,וזרק. כי הוא חשב שהוא יהיה הרווק היחידי עד סוף המשחק,וכמו שהוא מקבל הכל בחוץ-גם פה יקבל. גם את המיליון. הרי הכל מגיע לו. היום התברר-שההפקה בעדו, ופועלת במרץ כדי שהוא יקח את המיליון.

לא מדוייק ריף24,קרן השליכה את עצמה על איתן..

כצעד נואש אחרון לקרבה שתשנה את מעמדה בזוגיות איתו,ובעצם מעמדה מול דניאל. קרן פירשה לא נכון את המטאפורה של איתן לקצב ההתקדמות של הזוגיות בינו ובין דניאל ובינו ובין קרן, המטאפורה המדוברת היא מטאפורת הבניין והקירות. קרן בטיפשותה וחוסר הבנתה לראייה מרחבית הסיקה שמכיוון שלאיתן יש כבר 4 קירות עם דניאל ואיתה רק קיר 1,אז היא צריכה לספק לו מגע מיני. שבעצם איתן התכוון להתקדמות רגשית-רוחנית ולא גשמית-פיזית. מעטים הגברים שיסרבו להכנס להתקלח עם בחורה נאה כמו קרן,ושבאמצע המקלחת הן יציעו לו סקס. איתן לא מלאך אבל קרן לא תמימה

ריף24

New member
קוסטנזה,אוהד פרידניאל=רוע-אין לי עניין בך,או

בחפירותיך.

חחח,דידי בחייאת דידי אל לא יכולה בלעדיי...

אל תשקרי את עצמך ואת ליבך. מה בדיוק לקחת שהVISION של פרידה מתקשר לך לדניאל בדיוק? לא יפה לקחת את זה לבד,יש חברים פה בחייך,

בוףברכה

New member
..עשתה תשליך.....(חודש סליחות וכפרות ואלול..

השליכה..ת'עצמה .. למה לכלך...היא כולה..בדקה ת'סחורה..., לא קונים...
...חתול..ב
שק..

למעלה