כבר לילה?

שלום172

New member
צליל ../images/Emo140.gifעמוד שידרה? חחחחחחחח

כמה נשים עם "עמוד שידרה" את מכירה שהיו מסכימות שהאיש שאמור לדאוג להן וודאי ביום ההולדת שכב עם אחרת ? מתוך "אילוצים" עלאק דניאל חכמה להפליא קו מטרה לא מעניין אותה שום מכשול שום דבר הכל היא תבלע להכל היא תסכים תרתיי ולאחרונה כשלא מקבלת את שהיא מאמינה שמגיע לה התגלו פרצות "בטוהר מידותיה" שלא ניתנות לאיחויי והקהל איננו עיוור הוא רואה את דניאל שמתחת למודעות הכמעט מושלמת למצלמות ומגיב בהתאם

אתה שוכח שהם לא היו זוג אז.

המשחק היה פתוח והכל "מותר", בידיעתה איתן ניהל עוד שתי מערכות יחסים, למה זה בסדר וסקס לא? מי אמר שסקס זה הגבול? אמות המוסר שלך? ברגע שהחוקים נשברים , הכל יכול לקרות. מראש טענתי שהקונספט של התוכנית הזאת דפוק ושוביניסטי, בגלל עמדת הכח שניתנה לאיתן על ידי ההפקה, היה לו אישור מוסרי לעשות את כל הדברים האלו והבנות היו צריכות לקבל את זה כעובדה, הן הרי נכנסו למשחק מרצונן החופשי. לא יודעת איזה פרצות אתה רואה, אני רואה בחורה מיוחדת במינה ואני צופה מספיק, הפלוסים שלה עולים על המינוסים ולכן היא הפייבוריטית שלי. שמע, הפערים בינינו גדולים מדיי, אני לא מתכוונת להתנצח, השאר בדעתך , אני בשלי ושהטוב ינצח.

שלום172

New member
צליל../images/Emo140.gif עובדה ידועה! שלא תמיד הטוב מנצח

אני מעריך ומכבד אותך ואנשים נוספים שחושבים אחרת ממני לגיטימי לגמריי כל עוד אין התלהמות אמשיך ואאיר את עינייך לא כניסיון לשנות את דעתך הברורה לפחות כמו זו שלי אלא להראות לך מה דניאל הייתה מוכנה לספוג מהאיש שאמור לפחות לכבד אותה הוא העיף אחת לאחת את כל !מי שהיא התחברה אליה את כל מי שהייתה היחידה שהבינה אותה היחידה שתמכה בה אחת לאחת לאחרונה דניאל מלכלכת לא חופשי כי מודעת כל הזמן למצלמות גם שיקרה לאיתן כשאמרה לו שקרן וגב התעלמו ממנה בלילה בו היא בחרה להתעלם מהם כשגם גב הציע לעזור לה כשהיא יצאה עם לק טרי על הציפורניים וניסתה להוציא סיגריה גם קרן הציעה לה להחליף שירים ולשיר יחד איתה שירים שהיא מכירה היא ענתה שהיא! מעדיפה להיות בשקט לבד היו כמובן עוד דברים אבל מי סופר שיהייה לך ולכל הפורום יום מקסים

הממ..

במקרה צפיתי באותו לילה כשהיא יצאה וגב וקרן שרו שירים כשדניאל התקרבה הם אפילו לא הסתכלו עליה, התעלמו לחלוטין מקיומה, היא עישנה סיגריה ואז קמה והלכה לצד, ורק אז , קרן וגב שמו לב שהיא נעלבה והציעו לה לשיר איתם, קצת מאוחר הייתי אומרת. לקרן אין לי טיפת ריספקט , הרוע שלה זה משהו שאני לא יכולה להתחבר אליו, בלי קשר לשכבה לא שכבה, הבושות שהיא עשתה לעצמה הם משהו שהיא תצטרך להתמודד איתו. אין שום דבר שתגיד על דניאל, בשלב הזה של המשחק שישנה את דעתי עליה, היא צריכה לעשות מעשה מאוד קיצוני כדי שזה יקרה, לא סביר שזה יקרה.אני מאוד אוהבת אותה כדמות, היא גרמה לי לצפות בתוכנית הזאת. איתן לא קשור בכלל לעובדה שאני מסמסת לה, אם הוא יקבל חלק מהפרס, אז שיבושם לו, אני חושבת שבסופו של דבר הוא בחור הגון וישר וכל מה שקרה בתוכנית צריך להכנס לפרופורצייה של תוכנית טלוויזיה עם חוקים משלה, אלו לא החיים ובחיים אני מאמינה לו שהוא אומר שהוא גבר נאמן, אני רואה את האהבה שלו לדניאל ואני מתמוגגת מהזוגיות שלהם, מאמינה בה ומאמינה להם שהם אמיתיים , בניגוד לזוגות אחרים שם. אז זהו

שלום172

New member
צליל../images/Emo140.gif את טועה! ומטעה!

לפני שדניאל התיישבה ממש כשרק הגיעה אליהם לחצר כשגב שם לב שהיא נאבקת עם קופסת הסיגריות הוא זה שהציע לה עזרה היא זו שסירבה אלה העובדות! כל שאומר לא יעזור לשנות את דעתך מקובל עליי לגמריי כמו שכל שתאמרי לא ישנה את דעתי המאוד טובה על קרן דניאל עוסקת בהימורים דניאל רגילה לקבל את מה שהיא רוצה לסובב את כולם על האצבע הקטנה לאכול אותם בלי מלח לסגור עסקאות רק מעצם היותה אישה ואת כל זה היא זו שאמרה על עצמה מה יש להוסיף קרן אמרה בכנות נוגעת שהיא רוצה זוגיות ולהקים בית בי היא נגעה אני מלא הערכה אליה על דרך התנהלותה על הכיפיות שבה כמו שאמרתי בעבר לולא לא היא לא הייתי טורח אפילו להציץ בתוכנית

אני ראיתי מה שראיתי

וזה התעלמות, לא מתווכחת כי אני יודעת מה ראיתי. קרן בחורה רעה ומניפולטיבית, כך בעיני, כי גם את זה ראיתי. דניאל בחורה טובה והגונה, כך בעיני, כי גם את זה ראיתי. תסמס לקרן, הכל טוב.

ריף24

New member
צליל קרן קטנה מאורבך ב10 שנים.הוא הינדס לה את

הראש דקה לפני שנכנסו לחדר,ואמר לה תיזמי כמו דניאל. בקטע האינטימי!!! האם את, כאישה יכולה רגע לצאת מעצמך, ולחשוב מה עבר על קרן: בחורה בת 25 בתוך תכנית, שמעצם הסיטואציה והתחרות חשבה שפיתחה רגש אמיתי לאיתן ה"גנטלמן", והיא שאלה אותו מפורשות- "האם ביקשת מאנשים פה להצביע לדניאל?" והוא ענה- לא!!! הוא שיקר וניצל את קרן, וכעת משפיל אותה עד עפר!! שימי יד על הלב-היית רוצה כזה גבר? לך, לאחותך, לביתך.. לי זה גורם לבכות. אני מרגישה פגיעה אישית.

כפי שכתבתי לשלום למעלה, איתן אורבך הוא בחור

טוב שעשה טעות, אבל הוא לא קשור למה שאני מרגישה כלפי דניאל . את צריכה להבין שמדובר בתוכנית טלויזיה, עם חוקים משלה, במסגרת החוקים האלו, שאינם עומדים בסטנדרטים שלי למוסר או כבוד או לא יודעת מה, במסגרת הזאת, מותר היה הכל ולכן, לא שופטת אותם. עד כדי כך לחומרה. לא אהבתי את זה שהוא שכב עם קרן, מודה. אבל להגיד שהוא ניצל אותה כי היא צעירה ממנו??? הוא אדם בוגר, בת 25 הפכתי לאמא. קרן בחורה מאוד חכמה, היא אמרה אתמול מפורשות שהיא שכבה איתו כדי להתקדם במשחק!!! הלו....למה את משמיטה את החלק הזה? היא בכתה כי זה היה מעליב, אבל היא כרתה לעצמה את הבור הזה בהתנהגות שלה, ואין לי טיפת רחמים על בחורה כל כך רעה ומניפולטיבית כמו קרן.

goodpink

New member
ולתת צאנס אמיתי. היא אמרה ליישר קו עם דניאל

לא במילים האלו אבל לזה התכוונה. כך שום שוק ידוע היה שלחצו עליו עם הדייט הזה ההפקה קרן לחצה כנראה התעלקה כמו שאם גב והוא התנהג כמו גבר טיפוסי. לדעתי מגעיל יותר שאישה תשכב עם גבר כדי לישר קו עם בחורה אחרת.

דינה122

New member
קרן בפרוש

יצאה לדייט 24 שעות עם איתן בכוונה מראש לשכב איתו! וכשחזרה אמרה לליהיא, שאיתן אמר שבנה על דניאל 4 קירות ואיתה[עם קרן]רק קיר אחד, אז נראה עכשיו כמה קירות הם בנו אחרי ששכבה איתו.! זה בפירוש לשכב איתו כדי לישר קו עם דניאל!!! קרן בחורה :מ-ג-ע-י-ל-ה! ד-ו-ח-ה!!!ז-ו-ל-ה!!! ופאטאתית חסרת תקנה!!!!

24שעות כשהפסיכולוגית שאלה אותו

אם קרן היתה מתעקשת ....אז איתן אמר חד משמעי הייתי בוחר בקרן

למעלה