כל אחת הופתעה מהשניה לטובה היום אבל דניאל כנה איתה ואומרת לה שעדיין היא לא מאמינה באף אחת ורק אחרי שתצפה בשידורים היא תדע מי היה אמיתי איתה לאורך כל הדרך ואם יהיה צריך היא גם תתנצל בפניה.
בתשובתו. לפי ההמשך שענה לאחרים הבנת שאמר אני כבר זכיתי זכיתי בקרן ששבתה אותי ובהמשך שנשאל על הכסף עם יתחלקו שמעתי שענה- אני לא קובע קרן תעשה בו בתבונה משהו כזה היתה תשובתו
מה כל כך נורא במילה הזאת? הוא יכל להשתמש במילים הרבה יותר גרועות על ההתנהגות של אתי, שבאמת הייתה בזיונית. והחברים אמורים לתמוך בו, אבל במקום זה הם תומכים באתי ואומרים לו שלא היה צריך להתבטא ככה. בזיוני זו מילה קלה לדברים שאתי אמרה במהלך התוכנית...
לתדמיתו בפנים. הוא היה עוזר פרלמנטרי ויש לו שאיפות בתחום הפוליטי והציבורי. הוא לתומו חשב שכניסה לתכנית תמנף אותו ואת כוונותיו,אבל בפועל הוכח רק אחרת עם התנהגותו הנלוזה והצבועה. אחד מהדברים החמורים ביותר שבן עשה בתכנית הוא עצם האמירות שלו לליהי שבלעדי הקשר איתו היא לא תשרוד בתכנית ובעצם יצר מעין שוחד מיני מדומה. ההסכמה של ליהי לאולטימטומים של בן כבר מעידים על אופיה המוסרי הנלוז.
מה כל כך נורא במילה הזאת? הוא יכל להשתמש במילים הרבה יותר גרועות על ההתנהגות של אתי, שבאמת הייתה בזיונית. והחברים אמורים לתמוך בו, אבל במקום זה הם תומכים באתי ואומרים לו שלא היה צריך להתבטא ככה. בזיוני זו מילה קלה לדברים שאתי אמרה במהלך התוכנית...
כי רציתי לתקן בקשר לבלוג. העלתי בטעות , פוסט ישן יותר. ה 20 שח שם אלו ה 20 שקלים שקרן השאירה בזמנו לדניאל על הכרית, כי לה היו 1000 שקלים (משימת התקציב) ולדניאל לא היה כלום. מעלה את הפוסט האחרון, העדכני. מקוה שזה הנכון. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=2142365