../images/Emo70.gifאני לא אוהבת את המוסר הכפול שלכם,../images/Emo70.gif
נכון, איתן יצא אפס, אין מה לומר, קשה מאוד לתרץ מעשה כזה ולצאת טוב. נכון, היה צריך להתאפק בגלל הרגש שהתחיל להתפתח אצלו כלפי דניאל. אבל קרן לא פראיירית בכלל. קרן הודתה אתמול שהיא שכבה איתו כדי להתקדם במשחק, חשבה שבכך היא תיישר קו עם דניאל. באותה תקופה היא הייתה בטוחה שהיה ביניהם סקס ורצתה גם. כפי שהודתה לא פעם, היא לא התאהבה באיתן, אמרה שהוא כלל לא מתאים לה, הוא חנון מדיי בשבילה, היא אוהבת "גברים רעים"...אז למה למען השם פתחת רגליים בזמן שאת יודעת מעל לכל ספק שהגבר שאיתן לא רוצה להיות איתך, אלא עם אחרת?!! הייתה צריכה לצפות פגיעה. קרן יצאה אפסית לא פחות ממנו. עכשיו, אני אוהבת את דניאל, ההערכה שלי כלפיה לא קשורה בכלום לאיתן. אהבתי את הדרך שלה, התחברתי לאופייה, אהבתי את התנהלותה, את נקיון הכפיים, את הבטחון העצמי, את עמוד השדרה, את הכנות , היושר והנאמנות לעצמה ולדרך בה בחרה, לא סטתה ממנה כמעט בכלל, אני אוהבת אנשים כאלו, מתחברת אליהם גם במציאות ולכן, הטעויות של איתן לא מפריעות לי לסמס לה, להביא אותה לנצחון, אם היא הצליחה לראות מעל הסיטואצייה והבינה שהם במשחק, שבאותו זמן איתן לא היה מחוייב כלפיה אלא כלפי התוכנית וגם שמעז יצא מתוק, בגלל אותו סקס עם קרן, הוא הבין שהלב שלו עם דניאל, אז מי אני שאשפוט?? הם יצטרכו לפתור את זה ביניהם . אחלה יום שיהיה