כבר לילה?

../images/Emo41.gifשרשור ערב חדש../images/Emo41.gif

ספגטי מישהו?

אקרובט2

New member
פוסט אחרון לפני הגמר מאבא של דניאל

דניאל ילדתי שלי, זהו הפוסט האחרון שלי בבלוג זה - לא כי נגמרו לי המילים אלא שמראשון בערב נוכל לדבר פנים מול פנים. זה איננו פוסט מסכם. מי אני שאסכם? זהו פוסט אחרון שממתין לך כמו כל האחרים שמצפים לקריאתך. הבלוג הזה נכתב עבורך. הפוסטים נכתבו והועלו בזמן אמיתי. אולי לא תמיד תאהבי את שכתבתי, אולי הדברים לא מדוייקים, אולי תפריכי כמה מיתוסים אבל זכרי: הבלוג נכתב על ידי , מנקודת מבטי על כל העניין- כאבא. הבלוג הזה מכיל המון. מבוכה שהתחלפה בגאווה, דאגה שהפכה להערצה ובעיקר: הרבה אהבה. אני מקווה, עכשיו, כשאת קוראת את הפוסט האחרון, את יכולה להבין באיזה אור ראיתי אותך. כשתקראי זאת- הכל יהיה שייך כבר להיסטוריה ולכן אני מוצא את זה חשוב. הבלוג נקרא מדי יום ע״י אלפי אנשים. רובם ככולם אוהדייך. אנשים שהתאהבו בדמות הטלויזיונית שלך. אבל דבר אחד הם לא יודעים (ואולי בעצם כן): שזו הינך את! כזו את ב 16:9 - כזו את בגודל טבעי. מדי יום אני מקבל מסרים. תגובות כאן, בפייסבוק, במייל ואף בטלפונים. אנשים שמעריצים אותך, את האישיות שלך. יכול להראות לך מיילים של אנשים שהזמינו אותך לעשות אצלם חג. אנשים שמתקשרים בדאגה לשלומך, אנשים שדואגים לכך שאת מועמדת להדחה- בקיצור: המון פניות, כולן חיוביות. אה- והיתה האישה שביקשה ממני לעשות לה ילדה בדיוק כמוך!! (אל דאגה - לא עשיתי).... כולם, אבל כולם, נותנים לך אהבה! אני מוסר לך את אהבתם הגדולה! שמרתי עליה בשבילך (נהניתי ממנה) ועכשיו היא כולה שלך! מאות ואולי אלפי אנשים אוהבים אותך. מכירים אותך כפי שאת. מעריצים אותך ואת מה שאת מכילה. שמחים עבורך ועבור איתן שמצאתם אחד את השניה. מאחלים לכם חיים ארוכים ומאושרים. ואני? כן- לי את גורמת הרבה מאוד נחת! מצפה לראות אותך בראשון בערב! בהערצה גדולה, אבא. ופניה לקוראים: תודה לכולכם על זמנכם בקריאת הבלוג. ריגשה אותי העובדה שהתרגשתם. הכל כאן אמיתי. תודה רבה על החיזוקים והתמיכה שהגיעה מכם כאן (בתגובות) ובכל דרך אחרת. אני מרגיש שאני חייב הסבר קצר למגיבי. העובדה שלא עניתי לאף תגובה כאן בבלוג נובעת מהסיבה שזו היתה המדיניות שלי כדי.... לאפשר לדניאל לענות לכל אחד ואחד מכם באופן ישיר. כשתצא דניאל ותירגע ממחול השדים שמסביבה אמסור לה את המפתח לניהול הבלוג - אני משוכנע שהיא תשמח לענות לכם! ודבר אחד נוסף ולא פעוט: אם אתם באמת רוצים שדניאל תזכה במשחק ותקבל את אהבת הקהל סמסו את הספרה 1 אל 1020 :) ובקיצור: תנו לה אהבה!!! תודה ! תם ולא נשלם, אבא של דניאל.

סתיו7337

New member
מישהו מוכן בבקשה בבקשה לספר לי מה היה

הגעתי רק עכשיו ולפי התגובות פה נראה שהיה ממש מעניין. אין לי דרך אחרת להתעדכן חוץ מלבקש מכם לכתוב לי מי היה באולפן (הביאו את הבנות? הן שאלו שאלות?) ומה שאלו ומה ענו..... תודה

goodpink

New member
כולם שמו לב שהכתיבו להם שאלות מה שאתי

אמרה. ומה טל ואביעד בטח ניסו לכסות על מה שהם עשו לאיתן ולדניאל כל הזמן הזה.

אני אנסה לעזור לך

הביאו את כל המתמודדות שהודחו כולל אתי שהודחה אתמול. הזוגות נכנסו יחד (דניאל ואיתן, קרן וגב, אורטל ואורן וליהי ובן) ונשאלו שאלות. את ליהי צלבו יחד עם בן והיא יצאה משם בתחושה קשה ובכתה המון. (אתי תקפה את בן על שכינה אותה "ביזיון") קרן וגב יצאו מזה בעיקר בזכות קרן שהיא בחורה מאוד פיקחית ויצאה בקלות מהשאלות המכשילות, אם כי לא שאלו אותה שאלות קשות מדיי. דניאל ואיתן קיבלו פידבק חיובי נהדר מהבנות, שמחאו לדניאל כפיים ושיבחו את דרכה עד כה בתוכנית. איתן נשאל על הדייט עם קרן ולמה שכב איתה בזמן שהיו לו רגשות לדניאל. הוא התפתל בכסא וענה בגדול "אילוצים" קרן מאוד נפגעה ועד לרגעים אלו לא ראו את זיו פניה (אלא אם פספסתי, לא הייתי בבית) אורטל היה חמודה ורגישה. דניאל ואיתן הכינו בולונז סוף הדרך, אני מריחה עד כאן
.

בגדול - כן.

הוא הסביר את זה שזה היה בתקופה שהייתה לו אחריות על הקונספט של התוכנית שהיא לא להנעל על בחורה אחת. הוא אמר שרצה לבדוק אם הוא יכול להעמיק את הקשר עם קרן על ידי העמקת הקשר האינטימי והוסיף שדווקא כשיצא מהדייט הבין שהוא של דניאל ודניאל שלו. קרן נעלבה. שכחה שהיא רצתה להכנס לשם למרות שידעה שהוא רוצה את דני.

לא חושבת שאיתן היה כנה בתשובתו

הרי זה לא שהצמידו לו אקדח לראש והכריחו אותו לשכב עם קרן ועובדה שזה לא העמיק את הקשר והוא בוודאי ידע את זה מראש. הוא פשוט לא רצה להגיד "כן, אני רציתי לשכב עם קרן" כי זה לא היה נשמע טוב..וקרן, כמובן, נעלבה בצדק.

סתיו7337

New member
לא ראיתי, אבל נשמע שאיתן הצליח להביך

את עצמו ולפגוע בקרן באותה נשימה וזה אחרי שאתמול הוא העליב את גב. אחלה הספק. מה עובר על הבחור? לחץ? טיפשת גמר?

שלום172

New member
../images/Emo140.gifסתיו זה האיש שההבפקה בחרה

ובטח מתחרטת רבות על הרגע

שלום172

New member
לצליל../images/Emo140.gif קרן נעלבה בצדק רב

היא זו שהציעה לו בדייט שאם הוא רוצה שילך לדניאל הוא זה שהחליט להישאר עם קרן ו..עכשיו מתיפייף לו לפני דניאל ומכחיש שהוא זה שרצה והחליט להיות עם קרן מישהו מבין למה בא לי דחוף להקיא

../images/Emo70.gifאני לא אוהבת את המוסר הכפול שלכם,../images/Emo70.gif

נכון, איתן יצא אפס, אין מה לומר, קשה מאוד לתרץ מעשה כזה ולצאת טוב. נכון, היה צריך להתאפק בגלל הרגש שהתחיל להתפתח אצלו כלפי דניאל. אבל קרן לא פראיירית בכלל. קרן הודתה אתמול שהיא שכבה איתו כדי להתקדם במשחק, חשבה שבכך היא תיישר קו עם דניאל. באותה תקופה היא הייתה בטוחה שהיה ביניהם סקס ורצתה גם. כפי שהודתה לא פעם, היא לא התאהבה באיתן, אמרה שהוא כלל לא מתאים לה, הוא חנון מדיי בשבילה, היא אוהבת "גברים רעים"...אז למה למען השם פתחת רגליים בזמן שאת יודעת מעל לכל ספק שהגבר שאיתן לא רוצה להיות איתך, אלא עם אחרת?!! הייתה צריכה לצפות פגיעה. קרן יצאה אפסית לא פחות ממנו. עכשיו, אני אוהבת את דניאל, ההערכה שלי כלפיה לא קשורה בכלום לאיתן. אהבתי את הדרך שלה, התחברתי לאופייה, אהבתי את התנהלותה, את נקיון הכפיים, את הבטחון העצמי, את עמוד השדרה, את הכנות , היושר והנאמנות לעצמה ולדרך בה בחרה, לא סטתה ממנה כמעט בכלל, אני אוהבת אנשים כאלו, מתחברת אליהם גם במציאות ולכן, הטעויות של איתן לא מפריעות לי לסמס לה, להביא אותה לנצחון, אם היא הצליחה לראות מעל הסיטואצייה והבינה שהם במשחק, שבאותו זמן איתן לא היה מחוייב כלפיה אלא כלפי התוכנית וגם שמעז יצא מתוק, בגלל אותו סקס עם קרן, הוא הבין שהלב שלו עם דניאל, אז מי אני שאשפוט?? הם יצטרכו לפתור את זה ביניהם . אחלה יום שיהיה

למעלה