כבר לילה?

דנטל

New member
אני מוכנה לקבל תמונות של חתולים בכל מצב

בעצם, אולי לא במצב פגר.

gavrik

New member
חבר שלי עבר למעונות קרקע

עם דלת פתוחה ל"חצר" ומתאספות שם המון חתולות, בעיקר ג'ינג'ים והם די טיפשים אבל יש כמה חמודים. כיף לשחק איתם "ציד" וכאלה

דנטל

New member
זה שאנשים לא מבינים אותם

כשאתה לא מבין מישהו, יותר נח להגיד שהוא טיפש...

gavrik

New member
לא יודע, לרוץ ולהיתקע עם הראש בדלת

נראה לי טיפשי בכל מצב... היה גם אחד שיילל כל הזמן אז שמנו אוכל וחלב וכאלה אבל הוא לא נגע בזה. אחרי שליטפתי אותו קצת הוא נרגע, כנראה רצה צומי

דנטל

New member
לחתולים בוגרים עדיף לא לתת חלב

כשהם מייללים ולא נוגעים באוכל, יש מצב שכואב להם משהו. למשל, הבטן... מן הסתם, זה לא שהם ממש רוצים להתקע עם הראש בדלת. זה לרוב בגלל שהם מחליקים על משטחים שהציפורניים שלהם לא ננעצות בהן, כמו בלטות.

gavrik

New member
../images/Emo45.gif טוב לדעת, אזכור את זה להבא

אני יודע על ההחלקות וזה לא היה ככה, הוא סתם עמד מול הדלת וכזה דחף את הראש קדימה, שיחק כאילו. יש לנו חתולות משוטגעות עולות לפעמים על מנגל וכל זה

gavrik

New member
מכה ממדרכה?! איזה גובה את בדיוק?

פיתחתי קצת חום וכאלה, היום בבוקר עבר לי אבל עכשיו לקראת הערב חזר שוב, נרגילה וכאלה לא תרמו כל כך להרגשה הכללית. נ.ב. לא ראיתי שום סרט במשך איזה חודש חודשיים אבל השבוע ראיתי שלושה, כולם טובים, מאוד אפילו. stardust shoot em up superbad השני זה אקשן טהור פארודי חסר היגיון ומאוד מהנה, השלישי קומדיה מאוד טובה, הראשון מנסה להיות כאילו הנסיכה הקסומה, הכי פחות טוב מהשלישייה אבל גם נמחד

כן, מדרכה! ../images/Emo6.gif וסנטימטר מתחת למטר שבעים

ושמועות מספרות שאקמול ומים מרפאים הכל, בעיקר המים. אפילו מאחים עצמות
וראיתי את שני הסרטים הראשונים! ואהבתי גם, מאוד הם שניהם מוצלחים כל אחד ב"תחומו" :)

gavrik

New member
אותי לימדו

ש-בורשט ואיזה סופצ'יק חם מרפאים הכול
נראה לי שמישל פייפר זאת האישה הכי מבוגרת הכי יפה שיש, לא יודע מה עשו לה בסרט אבל היא נראתה ממש טוב עכשיו עבר לי הכול... הולך לנסות לישון

דנטל

New member
ראיתי חרמן על הזמן

חצי מהצוות שם גם קשור ל"הדייט שתקע אותי", רק שהדייט זה סרט מעפן וחרמן הזוי כמו שצריך. לא שמדובר פה בסרט איכות, אבל סרט מגניב, במיוחד החלקים שמזכירים את זה: http://www.youtube.com/watch?v=YI7uaVSLwIU

למעלה