כבר לא...

כבר לא...

אחרי שנתיים ורבע של קשר שידע עליות ויורדות זה נגמר. ובצורה שבחים לא חשבתי שככה זה יגמר

נטעש

New member
וואי אני מצטערת ../images/Emo10.gif

את רוצה לשתף קצת? מה היה? מה קרה?

תודה לכולכן....

זה נגמר בצורה הכי מגעילה שיכולה להיות היה תקופה שרבתי עם חברה שלי ריב רציני (מאז אנחנו לא מדברות יותר מחצי שנה) לא חשוב.... בכל מקרה אחרי שרבנו היא שלחה לי כל מיני הודעות שכשהוא בבסיס הוא לא בדיוק מעביר את הלילות לבד. בכל מקרה לא התייחסתי כי ידעתי שזה בא ממקום של לפגוע. אבל בתקופה האחרונה שמעתי את זה ממקורות אחרים (שעליהם אני סומכת) ושדיברתי איתו הוא אפילו לא ניסה להכחיש. מספיק סלחתי לו פעם פעמיים ושלוש כמה אפשר, אני לא איזה סתומה.

אם ככה הוא החליט לסיים את הקשר שיהיה לו בכייף

כמה שהבנתי את זה שהוא קצין ושלא תמיד יש לו זמן לדבר. ובאמת שאין לי בעיה שיהיו לו ידידות ובחיים לא אמרתי לו שאני לא רוצה שהוא יישב עם בנות מהיחידה או שיהיו לו ידידות סבבה גם שאני הייתי בבסיס הייתי יושבת עם ידידים שלי אבל יש הבדל בין זה לבין מה שהוא עשה.

Miss KuChit

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

מצטערת מאוד, אבל נראה שאת מתייחסת למציאות בצורה מפוכחת ולוקחת את זה בפרופורציות הנכונות. יהיה בסדר!

../images/Emo10.gif

זה בא בגלים אני יכולה כמה שעות להיות הכי בסדר שבעולם עם זה ופתאום תופס ותי התקף געגועים ואני צריכה להילחם עם עצמי לא להחזיר לו טלפונים והודעות

למעלה