יופי יופי יופי מצפה לכתיבה המצויינת שלך. גם אני חזרתי לא מזמן. ברוכה הבאה
מ מני באני New member 18/2/07 #10 יופי יופי יופי מצפה לכתיבה המצויינת שלך. גם אני חזרתי לא מזמן. ברוכה הבאה
N naty 1 New member 18/2/07 #25 WB יפה לראותך שוב מזה הדיבורים האלו "אני חושבת שאולי אני רוצה"? מתלבט יש רק 13.
כ כבשה תוהה New member 18/2/07 #28 שלום שלום ברוכה השבה! מקווה שעשית חיים בזמן הזה ושלא התגעגעת אלינו יותר מידי, כי אנחנו כן. ו על שהוצאת את הוותיקים והטובים מחוריהם.
שלום שלום ברוכה השבה! מקווה שעשית חיים בזמן הזה ושלא התגעגעת אלינו יותר מידי, כי אנחנו כן. ו על שהוצאת את הוותיקים והטובים מחוריהם.
ר רוולי 21 New member 19/2/07 #29 היי - מישהו יודע לאן נעלם בן הצבי? מזמן לא ראינו אותו ...!!! חודש מעולה לכולם ... מכשנכנס אדר מרבין בשמחה חה חה חה ) ותשתו לחיים עד דלא ידע )
היי - מישהו יודע לאן נעלם בן הצבי? מזמן לא ראינו אותו ...!!! חודש מעולה לכולם ... מכשנכנס אדר מרבין בשמחה חה חה חה ) ותשתו לחיים עד דלא ידע )
M mirmiyam New member 19/2/07 #30 תודה לכולם על קבלת הפנים החמה ../images/Emo42.gif גם עשיתי חיים וגם התגעגעתי למרות שלפעמים הלימודים לא מאפשרים לי חיים!
תודה לכולם על קבלת הפנים החמה ../images/Emo42.gif גם עשיתי חיים וגם התגעגעתי למרות שלפעמים הלימודים לא מאפשרים לי חיים!
ש שלא מרצונו New member 19/2/07 #32 היי../images/Emo13.gif ברוכה הבאה! תתחדשי על הניק, ועל התמונה החדשה (The Dark Side of the Miri..?)