כבר לא נשארו הרבה

כבר לא נשארו הרבה

רווקים אצלינו בחברה, אבל תראו מה מצאתי בשבילכם ועל פי ריפרוף ראשוני זה נראה לי מצויין

natyh

New member
אז ככה

הוא חוזר הביתה בערב עם 3 4 מספרי טלפונים .... נשאלת השאלה מה בדיוק עושים בביית עם מספרי הטלפון הללו ? אז אם הוא היה כותב בסוף הערב אני מביא הביתה 3 4 בחורות יפות ... וקוראים לי רפי נלסון .... אז הייתי בא לפגישת מועדון עכשיו ... לא נלסון לא קונה ... נתי

amitceder

New member
הוא בטוח מצא דבר אחד מאד חשוב

וזה - עוד שיטה מצוינת לעשות מחולשות של אנשים כסף! בהתחלה קראתי וחשבתי שזה סתם מישהו שמספר על עצמו. מהר מאד הבנתי - תרשם - תשלם - נסדר אותך עם איזו מישהי.... עצוב מאד שיש בטח אנשים שילכו לדברים האלה וגם ישלמו כסף. אם זה כל כך טוב - למה שלא פשוט יפרסם את שיטותיו ברבים? ובחינם? מסקנה - אין בחיים ארוחות חינם. יש רק קומיבינרים שלמדו לגלגל כסף - וסחתיין עליהם.

עמית , אני במקומך הייתי משלם לו

ולמי שחושב (ענבר!!!!) שההתלהבות היא בשביל עצמי אז לא. אני מצאתי את האחת והיחידה שלי ולקח לי כמה שנים טובות. להבין שיש בכל אופן להתחיל זה עבודה של בנים לצערינו (בנות פשות בישניות מידיי ולא אוהבות לקחת סיכונים גם כי הן יותר פגיעות אני חושב).ולדעת להתחיל כדי למצא מה שאתה רוצה זה מיומנות נירכשת. (אם לא ניחנת במתות טבע שוויצריות-(לא שויצריות) ) יללה לא אוסיף עוד. אגב ההמלצה היתה במיוחד לצדר וחגי (גיא בטח מתגלגל על הבטן מצחוק אכשיו)

למעלה