כבר לא ממתינה

יובל@

New member
כבר לא ממתינה../images/Emo4.gif

אז זהו , עוד הזרעה הסתיימה בלא כלום. את הדימום קיבלתי כבר שלשום בערב. הפעם לא בכיתי! רק הייתי קצת עצובה והתגברתי די מהר. אולי בזכות זה שכבר אתמול הצלחתי להפגש עם הפרופ´ שמטפל בי, ואחרי פגישה איתו תמיד יוצאים יותר אופטימיים. וכמו שציפיתי, אחרי 8 מחזורי הזרעה שהתחילו עם איקקלומין והמשיכו עם גונל F, הפרופ´ החליט שאני חוזרת ל IVF באופן מסודר. ולכל החדשות שלא מכירות את הסיפור שלי רק אספר בקיצור שכבר הייתי שם ועשיתי כבר 3 IVF לפני ההזרעות ואחד חירום. ובנוסף החליט הפרופ´ לשלוח אותי להיסטרוסקופיה אבחנתית. אז החודש אני בהפסקה, עוד שבועיים ההיסט´ ובמחזור הבא מתחילה IVF. בבקשה אל תיכתבו לי מילות ניחומים על הכישלון, כי זה מאחורי, ופרצופים בוכים לא מתאימים לי עכשיו. רק רציתי לעדכן ולשתף. תודה שאתן כאן יובל

אולה *

New member
מה לא עושים למען המטרה?

גם חוזרים ל-IVF כשהרופא מחליט. אז לא אנחם אותך, רק אאחל הצלחה (זה מותר?
) עברתי היסט´ לפני חודש - ולמחרת כבר טסתי לחו"ל. מקווה שכמוני תרגישי טוב ומהר. בהצלחה.

יובל@

New member
חסר לו שהיה מחליט אחרת, וואי, ווואי

מה הייתי עושה לו אם הוא היה ממשיך לענות אותי בהזרעות. האמת שקיוויתי לא להגיע שוב ל IVF אבל כמה הזרעות אפשר לעשות? ומה הטעם אם זה לא מצליח?

עידית ד

New member
יובלי ../images/Emo142.gif

מזל שיש גם את החודשים שמתאוששים מהר, זה נותן תחושה של שפיות. מכירה את התחושה שמגיעים לפרופ´ בדאון ויוצאים עם חיוך. (אולי יש לנו את אותו פרופ´?) בהצלחה עם ההיסטרו´ ועם ה- IVF האחרון. קבלי פרצוף מחייך
שלך עידית

יובל@

New member
תודה עידית../images/Emo9.gif

המחייך שלך הגיע אלי ושימח אותי מאד ולא ניראה לי שיש לנו את אותו הרופא. תודה יובל

ופרצוף עם חיוך אפשר? ../images/Emo13.gif

יובל, רק כדי לאחל לך
בהיסט´ וכמובן ב- IVF לאחר מכן
זהו
ממני מכל ה-
ד.

venus13

New member
יובל יקירתי, אמנם קשה לי להתאפק../images/Emo98.gif../images/Emo171.gif

אבל "מחקתי" מייד את כל הפרצופים העצובים שעלו על דעתי ומצאתי כמה נחמדים - במקומם. מן הסתם הרבה יותר נחמד עם הנחמדים שיהיה לך רק טוב ונוס

זוליק

New member
מצטרפת לברכות ../images/Emo50.gif

מחזיקה לך
שהפעם זו תהיה האחרונה חביבה.

נועם@בת

New member
הכשלון כבר נגמר, עכשיו את בדרך

להצלחה. נקווה שההיס´ תגלה משהו קטן ופתיר ונגמור את העסק סופסןף
יובלי, אני מקווה שמעכשיו העניינים יסתדרו, ושלא נשמע יותר על כשלונות. קדימה לחתור בכוח, כי אי שם מעבר לעיקול מחכה לך ילדה מתוקה, שכבר אין לה סבלנות לחכות יותר
נועם

קט קט

New member
../images/Emo24.gif

יובלי, אני מקווה שהכל ייגמר בסדר. את צודקת שאין יותר מידי מה לעשות פרצופים בוכים, וצריך להסתכל עכשיו הלאה וקדימה. אני מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. שולחת לך המון חיבוקים!! קט קט

עמית@

New member
מי בכלל התכוון לנחם אותך ../images/Emo8.gif

מחכה איתך לתוצאות ההיסטרווסקופיה (בתקווה שתצא תקינה) והלאה. באופן הכי מסודר שיש תעשי ילד או שניים

הרמוניה

New member
אז אין ניחומים ../images/Emo11.gif (פרצוף קשוח) אלא

רק אהבה ואיחולים לפעם הבאה.... הרמוניה

למעלה