חחח 3 שנים....
אין מצב.
שניים כבר ירדתי וארבעה-חמישה נוספים ארד לפני החזרה לארץ. על השניים-שלושה האחרונים אוותר כי זה היה משקל נמוך מידי עבורי (מבחינת הבי אמ איי). אם אני אגיד לך שעליתי במשקל עם דיאטת האנדו החריפה שעשיתי תאמיני לי? בהתחלה אמנם ירדתי שלושה קילו אבל זה היה ממש לפני שעברנו לכאן וגרנו אצל חברים חודש וחצי כך שלא היה לי הרבה אוכל שהתאים לדיאטת האנדו (והקפדתי מאוד). עיקר התזונה שלי שם היתה מבוססת על ירקות (המון), מעט פירות ומעט מאוד אגוזים. לא הייתי רעבה בכלל, אבל כנראה שמבחינה קלורית היה חסך. כשהגענו לכאן והתחלתי לבשל לעצמי ולקנות יותר דברים עליתי המון. אל תשכחי שבדיאטת האנדו מותר לאכול למשל קטניות, אבוקדו, אגוזים, גרעינים, סרדינים, טחינה גולמית, ממרח שקדים... אכלתי את כל אלו על בסיס יומי. תוסיפי לזה אורז מלא, פירות, עוגות ועוגיות שמתאימות לאנדו (עם קמח שקדים ואגבה) ויש לך חגיגה קלורית. ב"דיאטה" הזו לא הפסקתי לאכול... כל הזמן ניסיתי מתכונים חדשים ומצאתי דברים טעימים להפליא. בקיצור, כמויות אף פעם לא היה הצד החזק שלי...
לדעתי בדיאטת האנדו אפשר לאכול מצוין! לשאלתך - הפסקתי עם הדיאטה לתקופה ארוכה (איבדתי מוטיבציה בעקבות העליה במשקל, המעבר לגרמניה שלא היה קל, טיפולי הפוריות וגם מזג האויר הקר לא עוזר... תירוצים יש מספיק) ואני חוזרת אליה לאט לאט. הבית שוב מלא באוכל בריא ואני עובדת על מציאת האזון הנכון עבורי כדיי שארגיש טוב מבפנים ומבחוץ. בנתיים נראה שאני בכוון הנכון ואני מאמינה שכשאגיע לארץ יהיה לי קל יותר. ימים יגידו...
בכל אופן, אני מבטיחה להביא משהו טעים על טהרת השוקולד והחמאה..
עשינו עסק?!