כבר לא מבוהלת ו....

kikona126

New member
אייפון זה בדיחה מהלכת!

התכוונתי להגיד, זאתי אוכלת רק חסה...

liats80

New member

מותק אם הייתי אוכלת רק חסה לא הייתי עולה 9 קילו (שאני עדיין נלחמת להוריד)... מניחה ומקווה שצחקת. בכל אופן, את לא ממש מעודכנת...

kikona126

New member
כן יכול להיות שאני לא מעודכנת...

בקשר ל-9 קילו, היתה כתבה מעניינת בידיעות אתמול שאמרה שהורדה של 500 קלוריות כל שבוע או יותר זה לא טוב ואז מגיעים למצב שבו המשקל נעצר לאחר מספר חודשים וממנו יש רק עליה... והם המליצו על הורדה של 100 קלוריות כל שבוע וירידה שתהיה איטית יותר, אבל לאחר 3 שנים המשקל ישאר קבוע... למי יש כוח לדיאטה של 3 שנים? הפסקת עם הדיאטת אנדו? ואכן כן צחקתי, זה היה בגלל הדיאטה של האנדו שמשאירה אותנו בלי אוכל... את גם היית פעם (או אולי גם היום) דבקה בה כמוני... (ואפילו יותר)

liats80

New member
חחח 3 שנים....

אין מצב.
שניים כבר ירדתי וארבעה-חמישה נוספים ארד לפני החזרה לארץ. על השניים-שלושה האחרונים אוותר כי זה היה משקל נמוך מידי עבורי (מבחינת הבי אמ איי). אם אני אגיד לך שעליתי במשקל עם דיאטת האנדו החריפה שעשיתי תאמיני לי? בהתחלה אמנם ירדתי שלושה קילו אבל זה היה ממש לפני שעברנו לכאן וגרנו אצל חברים חודש וחצי כך שלא היה לי הרבה אוכל שהתאים לדיאטת האנדו (והקפדתי מאוד). עיקר התזונה שלי שם היתה מבוססת על ירקות (המון), מעט פירות ומעט מאוד אגוזים. לא הייתי רעבה בכלל, אבל כנראה שמבחינה קלורית היה חסך. כשהגענו לכאן והתחלתי לבשל לעצמי ולקנות יותר דברים עליתי המון. אל תשכחי שבדיאטת האנדו מותר לאכול למשל קטניות, אבוקדו, אגוזים, גרעינים, סרדינים, טחינה גולמית, ממרח שקדים... אכלתי את כל אלו על בסיס יומי. תוסיפי לזה אורז מלא, פירות, עוגות ועוגיות שמתאימות לאנדו (עם קמח שקדים ואגבה) ויש לך חגיגה קלורית. ב"דיאטה" הזו לא הפסקתי לאכול... כל הזמן ניסיתי מתכונים חדשים ומצאתי דברים טעימים להפליא. בקיצור, כמויות אף פעם לא היה הצד החזק שלי...
לדעתי בדיאטת האנדו אפשר לאכול מצוין! לשאלתך - הפסקתי עם הדיאטה לתקופה ארוכה (איבדתי מוטיבציה בעקבות העליה במשקל, המעבר לגרמניה שלא היה קל, טיפולי הפוריות וגם מזג האויר הקר לא עוזר... תירוצים יש מספיק) ואני חוזרת אליה לאט לאט. הבית שוב מלא באוכל בריא ואני עובדת על מציאת האזון הנכון עבורי כדיי שארגיש טוב מבפנים ומבחוץ. בנתיים נראה שאני בכוון הנכון ואני מאמינה שכשאגיע לארץ יהיה לי קל יותר. ימים יגידו...
בכל אופן, אני מבטיחה להביא משהו טעים על טהרת השוקולד והחמאה..
עשינו עסק?!

דסי31

New member
תודה מקסימה

אני משתדלת להיות אופטימית ועם הראש למעלה, זה פשוט לא תמיד מצליח לי ולפעמים נופלים לייאוש קל... אז שוב תודה :) ואשמח למפגש הכרות עם הבנות המקסימות שיש פה, לי זאת תהיה פעם ראשונה!

tuli2210

New member
גם אני בפנים

השוקולד זה בצחוק או ברצינות? :) כבר בלבלתן אותי:)

liats80

New member
ברור שברצינות!

אני באופן אישי בעד שנכין גם מתכוני שחיתות (שלא ממש עומדים בקריטריונים של דיאטת האנדו) וגם מתכונים מוצלחים שכן מתאימים לדיאטת האנדו שאולי יתנו רעיונות לבנות אחרות. כך יהיה גם אוכל טעים לאלו ששומרות ואלו שלא או אלו שהחליטו לחטוא (אני מודיעה מראש שאני מאלו שהחליטו כבר עכשיו שהן הולכות לחטוא!
) יוכלו להנות. ואולי מתכוני דיאטת האנדו יצליחו להפתיע גם אותן?! מה אתן אומרות?

פיצ 50

New member

מבוהלת, שמחה שאת כבר לא......
נשיקות לנסיך.....תמשיכי להיות מי שאת, חזקה, יפה מבפנים ומבחוץ....ולגמרי לא מבוהלת...
פיצ

למעלה