כבר לא מבוהלת ו....

עינתי555

New member
כבר לא מבוהלת ו....

פעם הייתי מבוהלת ו....היום אני כבר ממש לא מבוהלת...למדתי להתמודד, להבין ולהילחם כשצריך... בהתחלה שהכאבים רק החלו לפני כ-4 שנים,הייתי בפחדים מטורפים מהמחלה...והיום אני כ"כ כבר לא מבוהלת, אולי זה גם בזכות הילד הנפלא שנולד לי לפני כשנה ו 4 חודשים...פחדתי גם שלא אצליח להביא ילדים לעולם ובאמת עברתי הרבה עד שהוא הגיע...אבל הנה הוא כאן, הכאבים גם כאן, אבל איכשהו למדתי להתמודד ולהכיר בעובדה שזה חלק ממני ...כניראה...והדרך להתמודד היא לפעמים גם להשלים עם המצב ולנסות להקל על עצמך בכל דרך אפשרית... ואני מאמינה שלכל אחת יש את המשהו שלה שמקל ... אז תכירו אותי בשמי החדש והוותיקות למינהן יודעות מי הייתה מבוהלת ו...אז נעים מאוד לכולכן...שמחה להצטרף בשמי החדש והאופטימי יותר משמי הקודם.. נשיקות לכולכן וסופ"ש מדהים....

זואילי

New member
הוווו! שלום רב שובך

כבוד למגזר!! כיף לראותותך פה וצריך עכשיו להתרגל לניק המוזר הזה שבחרת. כאילו? עינתי555 איזה מן ניק זה?

עינתי555

New member
אהובתי..

פשוט היה כבר ניק עינתי והציעו אופציות לעינתי בתוספת מספרים אז בחרתי עינתי חמסה חמסה חמסה...חחחחחח כבר התגעגעתי אלייך....מתי מפגש קיטורים?

kikona126

New member
טוב שבחרה במספר 5

ולא אחד אחר (והמבין יבין...) מה שכן חסרים לך עוד 2 כדי שזה יהיה חמסה חמסה!

liats80

New member

כיף לקרוא את השינויים שעברת. עינתי חמסה חמסה חמסה בהחלט נשמע אופטימי יותר... והסיפור שלך באמת אופטימי
שיהיה סופ"ש מקסים!

דסי31

New member
היי עינתי

לא מכירה אותך מקודם בניק הישן, אבל שמחה שהחלפת למשהו יותר אופטימי ושחזרת, כל אחת פה היא תוספת מבורכת לפורום
הסיפור שלך והדברים שכתבת מעוררים בי תקווה (שחסרה לי קצת בימים אלו...) ומעודדים אותי מאוד, אז תודה על השיתוף
מקווה שנתראה פה בהמשך גם בבשורות טובות. דסי.

kikona126

New member
עינתי!!!! ציפורה נחמדת!

כיף לראות אותך, והכי כיף לראות את הניק החדש שלך! והקטנציק שלך מדהים!!!!

עינתי555

New member
תודה לכולכן ועל קבלת הפנים

שמחה לחזור...ושמחה אם נטעתי אפילו במעט ...תקווה ... דסי, אשמח לשוחח אם תרצי...לא מכירה את הסיפור שלך, אבל אני יכולה לומר לך שיש תקווה ואפילו גדולה מאוד...הנחישות היא זו שקובעת בסוף...אל תוותרי ומה שתרצי יגיע..אומנם לא תמיד מגיע בקלות אבל אח"כ שוכחים, העיקר להציב מטרה ולהגיע אליה למרות כל הקשיים.. ובנימה זו...זואילי...פז...אולי כבר צריך מפגש פורום ? יש הרבה חדשות ואני בכל אופן מאוד אשמח להכיר ובכלל...הגיע הזמן למפגש קיטורים ומאכלים טעימים לא??? זואילי היקרה...התנדבי כמו תמיד את ביתך החם והמקסים??חחח , התגעגעתי לספה הבורדו שלי... קיקונה תודה על המחמאה ...הבונבון רק נהיה מקסים מיום ליום...

narkis18

New member
אני לגמרי בעד!

עינתי, כיף לראות שחזרת (באמת לא הבנתי לאן נעלמת...)
אני תמיד בעד מפגש אוכל-קיטורים והספות הנוחות של זוזו....

kikona126

New member
אני כבר מפחדת מהספות שלה

כל פעם כשאנחנו שם קורה לי משהו...(מחזור, מגרנות) טוב בראוניז מיוחד לעינתי עלי! צריכה לחפש את המתכון שלו (זה היה מריר פעם קודמת נכון?)

עינתי555

New member
קיקונה

תזכרי...עוגת שוקולד עלייך...איזה כיף לחזור לפה... אוהבת את כולכן...גם את אלו שלא מכירה... זוזו...איפה את?????

kikona126

New member
חחחח

הפעם זאת באמת תהיה עוגת שוקולד.... את יודעת מה בא לי כבר הרבה זמן להכין? בראוניז משוקולד לבן....

narkis18

New member
אני מציעה שילוב מנצח...

בראוניז שוקולד חלב, עם שוקולד לבן בפנים במקום אגוזים! יאמי יאמי יאמי....

kikona126

New member
עזבי אותך

זאתיאותכם אתי אוכלת רק חסה! דבקה חזק בדייאטה של האנדו...

למעלה