כבר לא יודעת

כבר לא יודעת

ספרתי לבעלי יום אחד באמצע הלילה שבעצם אני נמשכת גם לנשים..אמנם בעבר כשהיתי נערה היה לי "קטע" אבל מאז הדחקתי את זה.. הוא תמך ובעצם אמר לי שהוא "נותן לי אור ירוק" היתי בכמה פורומים אבל לא יודעת..זה כאילו רק גברים קוראים מה שאני כותבת.. אני מודה שמיום ליום זה מושך אותי יותר והמחשבה על כך שונה ומרטיטה.. אבל.. אני לא אלך לאתרי הכרויות ול מועדונים כי אני דתיה.. אני כבר חושבת לסגת לאחור..אוליי מפני שרק המחשבה לחפש זה כבר גורם לי להתייאש בגלל הדיסקרטיות.. טוב..שיהיה לכן בוקר טוב...

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אם הרצון קיים, האפשרות וההזדמנות תיווצר... ועוד דבר, בפורומים אפשר גם לתקשר במסרים האישיים, כך לא כל באי הפורום רואים, אלא את פונה אל מי שמעניינת אותך והיא משיבה לך.

הלווווווווו את דתיה !!!!

לא שאני איזה ניאנדרתל או משהו אבל עם כל הכבוד זה לא מסתדר !!!! את לא תלכי למועדון אבל תעשי סקס עם בחורה ???? תהיי רצינית אולי לבעלך זה לא איכפת אבל ההוא שם ............לא מסתדר !!!! אז לחשוב פעמיים על העסק !

שגיתא

New member
היי לך ../images/Emo8.gif ../images/Emo54.gif

אני לא אדם הכי שמרן או דתיה
, ואין לי בעייה עם הרצון שלך באמת אני לא הומופובית לפחות לא בחלק של מיניות וסקס לשום צד, גם אם בעלך נתן לך אור ירוק "נשמה שכמותו
",נסי לחשוב איך היית מרגישה אם הוא היה פונה לחוויה מינית לא איתך עם גבר או אישה,אם נראה לך שתוכלי לחיות עם זה בבקשה המשיכי ותהני
, נסי להכנס לאתרים כמו SHEDATE אתר הכרויות לנשים בטוח תוכלי למצוא שם מישהי שמחפשת משהו דומה הן תוכלנה לייעץ לך איך להשיג את מבוקשך
(נסי לבדוק עם בעלך אולי היה מעוניין לצפות מהצד
זו פנטזיה של הרבה גברים, בהנאה והצלחה שגיתא

למעלה