כבר לא יודעת כלום...

כבר לא יודעת כלום...

היום לקחתי ריטלין כדי ללמוד לבגרות שתיהיה ביום חמישי. הרגשתי שהוא לא עזר לי, אולי בקושי... גם אחרי חצי שעה, שההשפעה כבר התחילה עדיין התקשיתי לשבת על התחת וללמוד, ואיכשהו הכרחתי את עצמי והצלחתי ללמוד שעתיים בקושי, הייתי עייפה מאוד-מה שלא קורה בדרך כלל.. בקיצור אני משתגעת כבר מזה, פעם אני מרוכזת מצוין ופעם בכלל לא, אני לא מתלהבת לקחת ריטלין כי הוא עושה לי לא טוב כל כך אבל אני לוקחת כשאני יודעת שאני פשוט חייבת. אני שומעת מהרבה אנשים וקוראת גם פה בפורום שריטלין שינה את החיים לחלקם , ולי לא ממש (ברור שיש שיפור) אבל מצבים כמו היום פשוט מבאסים. סתם הייתי צריכה לפרוק את זה...

b a r b a i m a

New member
אולי כי את לא לוקחת באופן קבוע

ולא נותנת לגוף שלך זמן הסתגלות. זה תהליך... כמובן שזאת דעתי האישית כאמא-ולא מקצועית. בכל מקרה בהצלחה

זה לא בגלל זה ואני בטוחה בזה

בגלל שזאת לא הפעם הראשונה שזאת ההרגשה שלי וכי גם בהתחלה היו פעמים טובות יותר וטובות פחות אולי עשיתי טעות שלא הלכתי ישר לשנות כדור כי מינונים כן שיניתי (אני מדברת על הקונצרטה) הייתי כנראה עצלנית וחשבתי שזה רק התופעות לוואי... לא היה לי כח להתעסק עם זה.. עוד מעט אני גם ככה מסיימת עם זה (עוד 16 יום...) ואז רק בצבא... תודה על התגובה בכל אופן!

zivadina

New member
נשמע כמו מינון נמוך מדי

כמה את שוקלת, איזה סוג כדור את לוקחת ומהו המינון שלו?

מינון נמוך? אני לא בטוחה, בכל אופן

שוקלת 50. הומלץ על מינון קונצרטה 72 או ריטלין רגיל 20, ושאר סוגי הרילטין לא זוכרת בדיוק כמה... 72 היה לי לא טוב, חיכיתי שבועיים עד שהחלפתי, אז ירדתי ל54. לעומת זאת את הריטלין אני לוקחת 20 מ"ג. אני יודעת שעשיתי קצת באלגן....

zivadina

New member
זה באמת מינון סביר

ובהחלט כדאי לברר למה ההשפעה לא יציבה. אני מניחה שד"ר מנור תגיד לך לחזור לרופא המטפל, אבל אולי תכתבי לה שאלה מפורטת מאוד, כדי שהיא תיתן לך נקודות למחשבה. להזכירך, שרשור השאלות שלנו לד"ר מנור נפתח ביום ה' בערב, והיא עונה במהלך יום ו' או שבת.

למעלה