כבר לא חלום

כבר לא חלום

מתגרה בי,והיא מלטפת ...שונה לי המגע, היד שונה גם המגע , יד אישה היא מצמידה את השפתיים לפיטמות יונקת אותם לכדי כאב מצמידה את השיניים בקלילות ונוגסת בהן קלות . אני נאנקת מכאב שמושתק בנשיקה אתה מטה את ראשי ומשרבב את לשונך תוכי . הפיטמות מזדקרות ,מוזר אתה, אני והאישה האחרת שלובים ,היא מלפנים ואתה מאחור ,ואני נמהלת בין אהבת שניכם . מציץ בה מענג אותי ומתענג. אני מרגישה אותך מזדקר מאחור , המראה שכל כך רצית לראות, כבר לא בגדר דמיון .היא פיסקה את ירכיובלשון תובענית החלה לפסק את שיפתותי ..זהו , הלשון שלה כבר עמוק בתוכי , רוטטת בתוכי ואתה חודר אלי מאחור .זה חזק , תמיד הרחקת עם המחשבה לראות אותי עם אישה. היא נוגסת בי , לוקחת אותי לעוצמות שונות , אחרות , ואתה מאחור , מביט בשתינו וממשיך עוד ועוד,עמוק וחזק .אני נרעדת וגומרת ונאנקת ואתה מצטרף וגומר בתוכי . היא מתרוממת מעלינו מצמידה את הכוס המגולח שלה לפני ,היא כבר רטובה , נוטפת מיצי תשוקה . היא מתחכחת בי בכולי מצמידה את הדגדגן שלה לשפתותי ,ואני, יונקת אותן בתאוות בשרים . יונקת חזק , ואתה צופה ומאונן לך שוב היא גומרת מעלי נרעדת , מוטרפת .אחרי כמה סיבובים משכרים נרדמנו בתנוחת כפיות , היא , אני , ואת שתינו עטפת בזרועותיך .

bugbuster

New member
שניים חבקוך

היית חובקת ונחבקת במי נדמית כאחותך. יפה כמותך. שבירה ואוורירית כמו את את היא מול מראה שקופה, שתיכן צחות זכות ללא ניוולות תחרותית, מקבלות אחת לרעותה כפי שהינה. ללא מאוימות. עמדתן מיתעלסות ללא תנועה. שפה לפה, פיטמה זקופה לשד מבהיק מולה, בטן לבנה שעדיין כה תלולה, בשלה להתעברות מלאה, מחככת טבורה. ערוות שלא נוגעות. ירכך לירכה. הכרתן אחת את רעותה לכל חלקה, לכל ניקבה, לתא ותא. לדקותה של שערה. היה נוסף. גבר שחבקן שתיכן. את היית זו שבגבך אליו. את המביאה, את המוציאה, מעניקה לו זכות להיסתופף בכן. היתה זו נשיותך האימהית שאינך יכולה לה מאצילה על זכרותו האלימה, והוא עומד. ניכנע.
ממוחזר, נכתב בזמנו ליולי אישה צעירה שתיארה, ועכשיו עלתה האסוציאציה. חמה ומגרה. יש לי בעיה להגיד "מתוקה?" אז בכל זאת , חמה ומגרה.

למעלה