כבר לא בתול

JD Wannabe

New member
כבר לא בתול

היי, עד לפני כשנה וחצי נהגתי לכתוב כאן בפורום (בעיקר להתלונן על חוסר הצלחתי עם בנות ולזיין את השכל בנושאים לא קשורים). אני שמח להודיע שהחל מיום שני שעבר אני כבר לא בתול. הייתי מאוד לא זהיר בכל התהליך (לא אופייני לי) אבל זה היה שווה את זה. הקיצר הנה סיכום למי שמעוניין. למעט הפסקות קצרות לא כ"כ התעסקתי עם כל הנושא של בנות בשנה וחצי האחרונות, קודם כמובטל שחי עם ההורים ואח"כ בסמסטר הראשון והקורע באוניברסיטתי החדשה. לפני כחודש כשחופשת החורף התחילה, החלטתי ללכת על זה בכל הכח. יצאתי לבלות פעמיים שלוש בשבוע ועבדתי קשה מנטלית על עצמי. היו תקריות, אבל שום דבר לא התפתח. בליל השנה החדשה בחורה אחת התחילה לרקוד איתי בצורה די אגרסיבית ואני שלא הייתי מוכן להתנפלות שכזו לא הצלחתי לזרום. אחרי שתיים שלוש דקות היא באה ביציאה "Are you gay?". הייתי נבוך ועזבתי. לקראת הסוף ראיתי אותה עומדת בחוץ ומדברת. באתי אליה ואמרתי "!I'm not gay! I'm insulted" וכו' והתחלנו לדבר. אחרי כמה דקות היא הודיעה לי שהיא הולכת לבית שלי ואני חשבתי "וואו סוף סוף זה קורה!!!" היא הלכה להיפרד מהחברים שלה ואז הביאה איתה מזוודה וסיפרה לי שהיא עזבה את החבר שלה שנהג להכות אותה ושאני נראה חמוד והיא מעדיפה ללכת איתי ולא לחברים שלה. חשבתי שיט למה לי להסתבך עם זה, אבל מצד שני היא הייתה נורא חמודה וזאת הייתה הזדמנות חד פעמית והייתי מוכן לקחת את הסיכון. בדרך לבית היא נישקה אותי. שוב לא הייתי מוכן ובכלל לא נהניתי זה הרגיש מוזר ובכלל לא איך שחשבתי שנשיקה מרגישה. כשכבר היינו אצלי היא שאלה אותי אם אני בתול. אמרתי שכן. היא אמרה שלא הולך להיות סקס הלילה כי היא רוצה שהפעם הראשונה שלי תהיה עם מיוחדת עם מישהי שאני מרגיש משהו כלפיה. היא נישקה אותי עוד קצת ואח"כ דיברנו והלכנו לישון.

טכנית ...

אם לא עומד להיתפרסם המשך אתה עדיין בתול לא ? זה לא כל כך נורא חבר מוהנדס היה בתול כמה שנים רצופות וזה לא השפיע עליו באופן חריג כלשהו

JD Wannabe

New member
המשך

למחרת דיברנו הרבה, אח"כ שתינו ויצאנו לבלות. זה היה יום ראשון בלילה אז לא היו הרבה אנשים היא התנהגה בצורה די טראשית והרגשתי די נבוך להסתובב איתה. ואם זה לא מספיק, היא התעקשה להביא שיכור אידיוט הביתה רק כי הוא אמר שיש לו דרך מאוד ארוכה הביתה. הוא היה די משעשע אני חייב לציין. בסוף סיכמנו שהוא יישאר קצת ואז ילך בשלב מסויים התחלנו להתמזמז. בשלב הזה כבר התחלתי להרגיש הרבה כלפיה ונהניתי. זה הרגיש פשוט מדהים כמו שאף פעם לא הרגשתי. אז היא בקשה מהבחור ההוא לעזוב ולקח המון זמן להפטר ממנו וכשהוא סוף סוף הלך, המצב רוח נעלם והיא התמוטטה על המיטה ונרדמה. למחרת שוב שתינו ודיברנו היא. גם דברה הרבה עם המשפחה שלה שהייתה כמובן מודאגת נורא. פתאום אחרי שיחה עם דודה שלה, משום מקום היא באה עם "So do you want to have sex?" ואני כמובן הסכמתי. טוב אז היא אמרה לי להוריד את הבגדים. כשהיינו ערומים היא אמרה אתה לא מתכוון לעלות עליי? אז עליתי אבל לא היה לי מושג מה לעשות אז סיכמנו שהיא תהיה למעלה. היא שאלה אם יש לי קונדום, אמרתי שכן. אבל אז היא אמרה שהיא נבדקה הרבה פעמים ואין לה שום מחלות ולא צריך קונדום, ואני בלהט הרגע הסכמתי. זה היה לא אחראי מצידי אבל מה לעשות. הקיצר היא עשתה את שלה ואחרי כמה דקות גמרתי. משום מה לא מי יודע מה נהניתי. זה אולי יישמע חנוני אבל נראה לי שאם לפני היינו מתמזמזים ונכנסים למצב רוח הייתי הרבה יותר נהנה. ניסינו להזדיין עוד פעמיים באותו לילה. בפעם הראשונה היא נעלבה כשבאמצע התחלתי לצחוק ובפעם השניה אני הייתי מלמעלה סוף סוף (היא כיוונה אותי...) אבל אחרי כמה זמן היא פתאום רצתה להפסיק וגם אני לא הרגשתי את זה והייתי די שמח להפסיק. היא גם אמרה כמה פעמים שהיא אוהבת אותי, אני לא הגבתי. מאז לא הזדיינו. ביום שלישי איכשהו החבר שלה לשעבר מצא אותה. הוא נראה טיפוס די שלילי. דיברנו שלושתנו (טוב, בעיקר שניהם...) ואחרי שהוא סוף סוף הלך היא רק בכתה ורצתה לישון. למחרת אמרתי לה שאני רוצה שהיא תעזוב, שכל חיי נמנעתי מצרות ושכל העסק גדול עלי. מאוחר יותר שוב התקרבנו אחד לשני אבל היא כבר הייתה במחזור והסתפקנו בנשיקות. היא אמרה שהיא מתחילה לפתח רגשות מאוד עמוקים כלפי ושוב לא הגבתי. ביום חמישי היא הלכה לדבר עם האקס לבד כי היא אמרה שהיא לא רוצה לערב אותי ביותר צרות. אח"כ היא התקשרה ואמרה שהיא נשארת עם חברה שלה כדי להתרחק מהכל, ומאז לא ראיתי אותה,רק דיברנו. היא עוד צריכה לחזור לקחת את הדברים שלה אבל היא עדיין לא אמרה מתי היא תבוא לקחת. אני עדיין שוקל אם לבקש ממנה להישאר איתי או לא כי אני גם מרגיש הרבה כלפיה. נראה...

סיפור הפעם הראשונה שלך

מראה על חוסר האחריות שלך היום עם כל מחלות המין שקיימות ולא רק אידס יחסי מין מיזדמנים עלולים ליגרום לקריירה מינית קצרה ביותר לכן היזהר בפעמים הבאות שלך לסיום בהצלחה וברוך הבא לממלכת המין

JD Wannabe

New member
תודה

כן, התנהגתי בצורה חסרת אחריות. נורא לא מתאים לי, אבל כשאתה כמעט בן 24ועדיין בתול זה גורם לך לעשות שטויות. אני אלך להבדק והלוואי שהכל בסדר.

ililrom

New member
הי בחורצ'יק

שמחתי לשמוע שסוף סוף התנסית במה שכולם מדברים... אבל מצד שני, הרשה לי לנחם אותך, זה נשמע די עלוב, אז אל תתבאס שלא הרגשת מי יודע מה. אין ספק שהבחורה לא יציבה וטוב תעשה אם תתרחק ממנה. עכשיו כשאתה בטוח יותר בעצמך מפני שאתה "יודע" מה לעשות, אין לי ספק שזה יקרין בביטחון העצמי שלך כשתתחיל עם בחורות. אגב, אני מצטרפת לאלים ומפלצות שהעיר לך על הבטיחות. זה הדבר הראשון והכי חשוב. את הקונדום מורידים רק עם מישהו שמכירים כבר כמה זמן והראה לך בדיקה של HIV שיצאה שלילי! בהצלחה

רוץ לעשות בדיקה

בחורה זרה ובלי קונדום? טעות ענקית! אני לא רוצה להדאיג אותך אבל ממליץ לך ברצינות לעשות בדיקת איידס ויפה שעה אחת קודם.

פוסק!!!!!../images/Emo46.gif

אני לא זוכר מתי שונה השם של הפורום הזה "מסטוצ'ים ומפגשים אחרים" ל"איבדתי את הבתולין ואין לי למי לרוץ לספר" מה יהיה אם אני יוצא בקריאת גוועלד על OFF אז כנראה שהעוף הזה מתחיל להייות סדרתי ואנחנו נותנים לחריינים האלו במה זדיינו בשקט(כאילו תן לבחורה לצעוק וזה..) מה יש?! לרוץ לספר זה הקטע שלך ושל כל קודמיך(נראה לי שאתה כבר השלישי) אז מה זה מה שהופך את הפעם הראשונה שלך למיוחדת,אולי תכתוב על זה סיפור קצר סטייל אתגר קרת משהוא כמו "אך איבדתי את הבתולין ורצתי לספר בפורום" לא מפריע לי שאנשים מספרים על זיונים אל תבינו אותי לא נכון שיבושם לכם אםצזה מה שעושה לכם טוב(לפעמים גם לי מודה) אבל מגמתיות שכל איזה ג'חנון מהספאר יספר פה על חווית אובדן הבתולין שלו מה יהיה מאיתנו בסוף(אני דואג לכם חברי הפורום היקרים אני בלו הכי עוזב מחרותיים
אך אני מצליח להשחיל את זה בשושו לכל הודעה) אל תשכחו שזה הפורום הזוכה לשנת 2005 ודיוה(ושכמותה) קרעה ת'תחת להגיע למעמד הזה,אז אני קורא בקריאה נרגשת ומב'קש להכניס את זה לתקנון: "לא ניתן יהיה לספר על חווית איבוד הבתולין בפורום לפני שיכול עלייה חוק התיישנות(דהיינו לפחות חצי שנה)" בתמונה יגאל בשן כי לא מצאתצי משהוא שהוא פחות קשור... תודה ובתקווה להמשך שיתוף פעולה -אופניק הסעים בע"מ(החברה החדשה שנפתחה במקום צוות המנקות-לא לדאוג חברה פיקטיבית זמנית)

JD Wannabe

New member
תראה

זה המקום לספר לא? זה המקום היחיד שנהגתי לדבר בו בחופשיות על תסכולי המיניים, ופשוט הרגיש לי טבעי לספר כאן גם אם עבר כ"כ הרבה זמן ואף אחד לא זוכר/מכיר אותי. יש כאן בפורום הרבה הודעות מיותרות לדעתי, אז התייחס לסיפור כעוד אחת מהן והירגע.

למעלה