כבר לא בספרד!

n o g i t

New member
ישראל הכי טוב..

הלוואי ואיזו שחקנית מישראל, תיהיה שחקנית טובה כזאת והכלף והיא תדע אנגלית ממש טוב, אז יתנו לה לשחק בסרט מחו"ל עם אולנדו, ואז הם יתאהבו ויהיו חברים! והוא יבוא לארץ כי היא תשכנע אותו והכל
אח אח.. פנטזיות...

באמת!

למה שאורלנדו לא יהיה בישראל?! הרי בטוח פה מאוד!
וזה לא אמצע שומקום..
אבל הלוואי ויגור כאן! אולי אפילו ביישוב שלי? זה לא יהרוג אפאחד.. ושקט פה מאוד!
*האא.. חלומות חלומות...
*

n o g i t

New member
הלוואי שהוא יבוא לישראל..

אפילו רק לראות אותו כשהוא יורד מהמטוס שלו ועושה לכל המעריצות שלום..
מה דעתכן שנעשה עצומה להבאת אורלנדו בלום לארץ? ואז נשלח לו את זה בליוי מכתב נוגע ללב ומעלה דמעות שאין לי בעיה לכתוב כי אני טובה בלרגש אנשים ולגרום להם לבכות
(חח סתם) והוא נורא יתרגש ויחשוב שאנחנו ממש מתוקות, והוא יבוא לארץ!!!!

יחשוב שאנחנו ממש מתוקות?

מה, אנחנו לא?
חיחי.. והלוואי והוא יבוא...................... רק שאני לא ממש מהאלה שבאים לראות מפורסמים יורדים מהמטוס. כאילו, אף פעם לא עשיתי משהו כזה, ואין לי מושג איך מגיעים למקומות האלה וכאלה..

n o g i t

New member
גם אני אף פעם לא עשיתי את זה

אבל זה בגלל שלא היה מישהו בארץ אי פעם שהיה שווה את התזוזה של העפעף שלי... אבל אם אורלנדו בא? אני הולכת לנתב"ג 5 שעות לפני שהוא מגיע כדי לתפוס מקום טוב, ומקימה אוהלים מול הבית מלון שלו, שמן הסתם יהיה מלון אחד בירושלים ששכחתי איך קוראים לו, אבל לאור המצב הבטחוני המעולה שיש לנו בארץ, זה בטח יהיה בבית מלום הזה בהרצליה פיתוח.. הייתי ברחבה שליד המלון הזה פעם, יש שם מקום מעולה להקמת מחנה..

n o g i t

New member
בדיוק!

זה המלון! נכון שהוא כזה מושלם???? איזה יפה הוא.. מקום ראוי לאורלנדו בהחלט...

המשך למשחק...

הממ, הנה עוד שאלה, כדי שנמשיך את המשחק, כי אני רואה שהוא די נתקע...
אורלנדו בתור דמות עכשיווית, או מיתולוגית/לא עכשיווית? אני יודעת שסרט שהוא משחק מישהו עכשיווי עדיין לא יצא, אבל לפי טריילרים ותמונות אפשר לדעתי לדעעת..

n o g i t

New member
מיתולוגית

יש בזה משו קסום כזה...
שאלת השאלות- יופי או משחק?

זה לא מקפיץ

כי עברו כבר 3 ימים מאז שהייתה את ההודעה המקורית..
והמשחק!! יש כמה שאומרות שזה יופי, אבל לדעתי זה המשחק שלו! למרות שיש לו עוד הרבה להוכיח לנו..
וכמובן הוא חתיך לאללה!

n o g i t

New member
יו יסמין,

זה כל כך חמוד שאת כותת באנגלית עברית! לויודעת למה אבל אני נשפכת מהדברים האלה
אני תמיד כותבת בעברית אנגלית בשיעורי אנגלית וצרפתית כל מיני דברים שבה לי לכתוב, ומורה חושבת שאני סתם כותבת דברים שקשורים לשיעור..

למעלה