כבר כמה פעמים..

כבר כמה פעמים..

נשאבתי לתוך הפורום, והיה לי המון להגיד, רק שלא ידעת איך.. אז פשוט החלטתי לשתף אתכם בזה, לא שזה צריך לעניין מישהו, זה בשבילי. העולם הנסתר, של הכשפים, תמיד משך אותי, מאז שאני זוכרת את עצמי, ושאלתי היא, אם אפשר לדעת משהו על עצמי מתוך המשיכה הזאת, אם זה אומר משהו, אם יש משהו חשוב שאני צריכה לדעת.. אם יש למישהי/מישהו תשובה, אני אשמח לשמוע.

מה השאלה כאן בדיוק..? זאת אומרת

את צריכה לענות על השאלות האלה. בכל מקרה, ברוכה הבאה. תהני לך בפורום השקט והחביב הזה...

Plutonit

New member
דעתי בנושא

תראי... אני גם כמוך, מאז שאני זוכרת את עצמי העולם הנסתר תמיד משך ועניין אותי... אני לא מכירה הרבה אנשים כאלה והיחידים שבינינו שמתעניינים בזה.. כנראה שיש לזה סיבה, כלומר יכול להיות שהיה לך איזשהו קשר לעולם הנסתר בגלגולים הקודמים שלך, יכול להיות שעסקת בזה, ואת רק צריכה ללמוד לפתח את היכולות שלך גם בחיים האלה. אבל מצד שני יכול להיות שזה כל סתם בולשיט וזה שהנושא מעניין אותך לא אומר שאת מסוגלת לעשות משהו, יהיו הרבה שיגידו לך שזה עניין של תירגול.. שאם את מאמינה במה שאת עושה ומתרגלת(כישופים,סיאנסים,מדיטציות וכו´) אז זה יבוא לך עם הזמן, אבל דעתי האישית בנושא...או שיש לך את זה או שאין לך! את צריכה לבדוק.. ואת הבדיקה הזאת אני גם מחפשת איך לעשות, כי אני נמצאת באותו מצב שאת נמצאת בו, הרבה דברים יש לי להגיד בנושא ואני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל, בגלל זה הגעתי לכאן, אולי מישהו פה מבין בזה יותר ויוכל לכוון אותי ..

SaberTooth

New member
אני לא מסכים....

"או שיש לך את זה או שאין לך" לדעתי כל סדר בא עם הזמן... אם רק ממשיכים להתאמן ולהאמין... אמונה היא שם המשחק

גם לפי דעתי..

אין פה קטע של תרגול.. אני יכולה להגיד לך שמגיל מאוד צער אני עוסקת בדברים שרק עכשיו גליתי בכלל שיש להם שם, ושיש דברים מאחוריהם. מקווה שהבנת..

למעלה