כבר כמה ימים שלא...

כבר כמה ימים שלא...

כבר כמה ימים שלא כתבתי כלום בפורום כי פשוט אין על מה לכתוב! נכון שנורא משעמם בזמן האחרון? תנו לנו איזו השקה של יוגורט חדש, איזה קמפיין טיזרים לדגם חדש של וולבו, איזה קמפיין אמוציונאלי לתעריף משפחתי בסלולר, משהו לדבר עליו...אבל הם מה? כלום, נאדה, אפס.

איכסה

New member
מה?

הפרסומת המגניבה החדשה לאורנג´, הפרסומת הנחמדה לחברת החשמל עם אריק ובנץ (או שקע ותקע - מה שתגידו) הפרומואים לרק בישראל (מצויין!) ועוד... יש המון פרסומות...

prilit

New member
לונדון לא מחכה לי...סיטרואן כן

בהודעות הקודמות כתבת שאתה בלונדון... קשה להיות ב-INיינים בשלט רחוק. ואם כבר חזרת... אז דע לך שיש פרסומת מקסימה לדעתי של סיטרואן, עם המטוס והחתיך שמטיס אותו. המכונית והמטוס טסים כמובן באותה מהירות שזה מדהים לדמיין איך צילמו את זה. וחדות נוספת שקרצה לי בפרסומת זה הליהוק המדהים של השחקנים. המלהקים ידעו לבחור בדיוק את הדמויות הפשוטות של החבר והחברה שנוסעים ברכב בסבבה ולעומתם את הטייס שנראה גבר קלאסי... אם כי למרות זאת לא הצליח לשבות את ליבה של הבחורה.

dino_din

New member
מה לא הצליח ???

הצליח כמו גדול !!!!! תראה איך היא מחייכת ומושכת בכתף בחושניות !!!! דינו...

prilit

New member
הגדרה של הצלחה

כל אחד והדרך שלו להצליח. בסוף הסרטון שני בני הזוג מחוייכים ומאושרים והטייס בשמים מתעופף.

קצת משיעור קופירייטינג שלנו:

נסה להתבונן בעיתון סופשבוע, תראה את ההודעות הזועקות בצהוב מזעזע, בבלאגן ובחוסר עניין משווע על מכירה של חמישים אחוז הנחה. כל כך הרבה שגיאות במודעה אחת, כל כך הרבה צבעים מחרידים, איך? לא מזמן הביא לנו מרצה פרסומת למכללה אחת בקצרין: תמונה של אריה, כיתוב: "ממנו לא עושים סטייקים", ולמטה- המלצה ללכת ללמוד במכללה. לא ברור, מבולגן ומעצבן. אני שואלת: איך פרסומות מחרידות כאלו, שלוש עד חמש בכל עיתון, עוברות את מבחן הקופירייטר והלקוח?

למעלה