כבר כמה ימים (פריקה) ט

jellybelly1

New member
כבר כמה ימים (פריקה) ט

אני במקום שאני לא יכולה לא לאכול ולא להקיא בו. בהתחלה השינוי של הסביבה וההתרגשות גרמו לי לא לחשוב על זה. אבל עכשיו התרגלתי ונהיה קשה. אני מאוד לבד ומבלה הרבה זמן עם עצמי. יש לי המון פחדים שצצים דווקא עכשיו כשיוצא לי להשוות את עצמי מול אנשים רגילים ולא הסביבה החולנית בבית. אני מצפה מעצמי ליותר. אבל נראה שנשארתי הרחק מאחור מבחינת היכולות שלי ואולי לא אשיג את המטרות.
אכלתי עכשיו כמות רצינית של אוכל (מנה רגילה ומשביעה בקריטריונים של רוב האנשים) ויש אנשים בדירה. אין לי מה לעשות איתה ועם עצמי ומה שאני מרגישה עכשיו. לא מסוגלת ללמוד ולהתרכז. ואין עם מי לדבר. רק לחכות שהזמן יעבור דקה אחרי דקה והתחושה הכבדה הנוראית בבטן תעבור.

קולדון

New member
אני יודעת שזה קשה

אולי שווה אבל לקפוץ על העגלה?
לא הייתה לך ברירה אלא לאכול ולא להקיא, אולי שווה לתת לזה הזדמנות?

זה אמנם קשה מאוד אבל גם מתגמל מאוד. ומאוד מאוד קשה להשאר בלופ של החיים עם צומות והקאות, אני בטוחה שגם מזה את סובלת...

תנסי לזכור את זה. שיש גם יתרונות (איפשהו) לאכילה נורמאלית.
אולי לא מייד רואים או מרגישים אותם, אבל זה כן מחייבת אותך בתור התחלה להתמודד עם השדים שלך, ורק אם תמודדי איתם, יהיה לך את הסיכוי גם לנצח אותם.

זה נשמע מאוד קשה.

ואני לא חושבת שזה רק בגלל המקום החדש או ההשוואה שאת עורכת בינך לבין אנשים. כמובן שגם כל אלו, כי זה באמת קשה,
אבל אני חושבת שאחד הדברים שהכי קשים הוא שכשמוותרים על ההקאות או על האכילה- שאנחנו משתמשים בה כדי להשתיק את כל מה שכואב לנו- פתאום אנחנו מרגישים שוב.
כל מה שהדחקת דרך ההקאות והאכילה, כל מה שאטמת, כל החורים שמילאת באוכל וכל הכאב שהוצאת בהקאות,
נשארים בתוכך, ואת צריכה להכיל אותך ולהרגיש אותם וזה מאוד מאוד קשה.
בטח כשאת עושה את זה לבד.

מה עם טיפול? נשמע לי מאוד נכון בכלל כתמיכה בתקופת השינוי הזו ובפרט בהתמודדות החדשה סביב האוכל. אמרת שאולי כשתצאי מהבית, אז הנה, זה קורה...
וכמובן, גם אנחנו כאן לעזור, ולהיות איתך בזה.

אני חושבת שהשינוי הזה הוא הזדמנות מדהימה לדברים חדשים ולגילויים חדשים על עצמך ועל זה שאת יכולה לחיות את החיים בצורה אחרת. טובה יותר. הלוואי שתגלי את זה.

jellybelly1

New member
פרפר

תודה שהגבת
השינוי הזה אגב קרה הרבה בזכות הפורום ובמיוחד כמה מילים שאמרת לי
אני מרגישה טוב ומרגישה אשמה ושזה כמעט לא מגיע לי ומצד שני גם מתחילה לקנא (רגש חדש) ולרצות מה שיש לאחרים ואין לי. עדיין לא לגמרי חודר להכרה שזה אפשרי גם בשבילי.

למעלה