כבר כמה חודשים

כמה חודשים

ובהצלחה במקום החדש את המנוחה לא מוצאים במקום עבודה חדש/ בהתחלה חדשה/ בהצלחה. את המנוחה מוצאים בהתרוצצות, ואת בדיוק שם.

../images/Emo141.gif בהצלחה

כשיש את הבסיס הזה, כל השאר עשוי להסתדר, ואבני הדומינו נופלות חזרה למקומן. שמרי עליו.

r o n35a

New member
מזל וברכה

בחיים יש תקופות טובות ופחות טובות שמח לשמוע שמתחילה תקופה חדשה בחייך. המון מזל וברכה ורק טוב.

מזל טוב, חברה שלי ../images/Emo141.gif

מזל טוב להם, זאת אומרת. עוד אין להם מושג איזה עובדת משובחת הם הרוויחו.

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

יום חמישי 05:55, 5 לחמישי 1555, 5 בלטות, 5 צעדים,5 רחובות, 5 חמישיות לא מאמינה בעין הרע
בהצלחה
העיקר החיוך

R a c h e li

New member
../images/Emo25.gif

דרך צלחה....וואלה מרגש...... את המנוחה את עוד תמצאי......

לביאה11

New member
קושי הוא חלק מהחיים

קושי שלא ידעת לפנים אבל לכל דבר מתרגלים ובעיקר ... כל ההתחלות קשות. לדעתי זו היא תקופה קצת מכבידה תקופה כמו דרך שהינך צריכה לעבור בכדי להגיע למקומות טובים יותר. מקום עבודה חדש ומהנה זו מתנה זמן לנוח, לבלות עם הילדים, להיות בחברה טובה ימצא בסופו של דבר בין לבין. מעבר לזאת אני טוענת שכשהלב שמח הזמן הוא עיניין שולי. החיים הם לא ממש פיקניק אבל אפשר לעשות אותם. את הקושי הזה אני מכירה דיי טוב ויודעת טוב יותר שזו היא תקופה וזה חולף. שימחת אותי על עבודתך החדשה, דבר חשוב מאוד לכשעצמו זמן עם הילדים ימצא תמיד, הקושי יתפוגג לו אט אט ואת סוף סוף תמצאי גם זמן לנוח תראי כמה חיבוקים ונשיקות קיבלת מאנשושים
את רוצה לאמר לי שזה לא עוזר?
מתוקה, את גיבורה אני סומכת עלייך, רק תני לזמן לעשות את שלו והכי הכי חשוב... look at the bright side of life בהצלחה יערית

מצוטטת

New member
נו................

אז אחריי הכל.... ה..."אולי תפגוש אותי היום כמנצחת." כבר כאן.....
ההתחלה לפחות.... אז
זה קודמקול..... מנוחה.....זו כבר אופרה אחרת.... בואי לאט לאט..... למה, למה לערבבת שמחות.... המונים בהצלחה
....המונים!

שנטו

New member
המשיכי להתפלל

שמע ישראל אלוקי עכשיו אני לבד חזק אותי אלוקי עשה שלא אפחד יש לך את הכוח, פשוט צריך להוכיח זאת בכול פעם מחדש. בהצלחה בעבודה החדשה

ת י א ה

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

שמחתי לקרוא ! (וזה סתם הורמונאלי)
בהצלחה מותק !

../images/Emo140.gifמצויין../images/Emo50.gif!

חסרת מנוחה? אולי כי יש לך פחות זמן פנוי? זה מה שקורה לי,אבל אני וורקוהולית אוטנטית,אז זה לא דוגמא.

יערית

New member
כל תגובה

בשירשור הזה ריגשה אותי,חיזקה ואף עודדה ,הגיע הזמן לראות אותי מנצחת את השנה הקשה הזו. אבא שלי יקבל ממני ביקר השבוע,צריכה לסגור קצוות. תודה רבה

ערסlight

New member
זה לא משהו...

שכאפה טובה לא תפתור. ועניינית, חוסר מנוחה הוא בד"כ סימן של מוכנות לשינוי. הכוס שלך ריקה.

ס ת י ו 5

New member
ניגון של הלב

דע לך שכל רועה ורועה יש לו ניגון מיוחד משלו דע לך שכל עשב ועשב יש לו שירה מיוחדת משלו ומשירת העשבים (נעמי שמר) יפה שלי

ל י M ו ר

New member
ואני רק

רוצה לומר המון המון בהצלחה בהחלט היה שווה להיכנס לפה היום.:) את כל הטוב לך יערית מכל הלב השאר אני מאמינה מסתדר עם הזמן.

למעלה