כבר כמה חודשים

יערית

New member
כבר כמה חודשים

שעפפה אותי התחושה הזו "כשהלב בוכה רק אלוהים שומע הכאב עולה מתוך הנשמה אדם נופל לפני שהוא שוקע בתפילה קטנה חותך את הדממה." ורק לא להיתייאש,ורק להיתעודד שמחר יהיה טוב יותר, כ"כ הרבה דברים שנוחתים בבת אחת,טירוף מאין כמוהו. אז נפתחה עבורי דלת,5 ימים בשבוע מזכירה רפואית דקה מהבית, שבוע לחוץ בין הניקיון שבבוקר,לאתנחתא בצהריים עם הילדים, בקושי זמן לנוח ,מתארגנת כבר לעבודה של הערב מ16:00 ועד 21:00. מרוצה,לאללה מרוצה ומותשת. ובכל זאת חסרת מנוחה,או שזה סתם הורמונלי לא יותר.
{משהו עדיין לא פתור ביני לבין עצמי}

d a n i e l s 5

New member
אולי ....

נפלת....אבל לא שקעת !!!!!!!! והנה לאט לאט צעד אחרי צעד, את קמה , הולכת , צועדת.... "מרוצה לאללה" כתבת . וכאן אני הייתי מסיימת . רק טוב שיהיה יערית , אינשאללה...... והכי חשוב החיוך !

shemesh22

New member
הנה נפתח עוד חלון(דלת)../images/Emo20.gif

מברוק על העבודה החדשה יקירתי, ובקשר למשהו הלא פתור הזה תנסי לחשוב על זה כעל סאדוקו מנסים את כל האפשרויות, מוחקים, משנים, מזיזים... עד שהכל (טוב נו כמעט...) נפתר

my sunshine

New member
נו, מזל טוב

בהצלחה יקירתי שזו תהיה הדרך להתחלה חדשה ושתפתח לך את הדלת לעוד התחלות בדיוק כמו שאת רוצה.

a n a t i 3 3

New member
מישהי רשמה לי לפני כמה ימים...

"את חזקה.. אני בטוחה שתצליחי" מותר להעתיק

galia1962

New member
../images/Emo141.gifבהצלחה בעבודה החדשה יערית

ומאחלת לך ימים שלווים יותר עם עצמך

../images/Emo50.gif בעבודתך החדשה!

וכעת משניפתחה עבורך הדלת, סימן שהיה שווה לך לחכות... מסקנה: אסור להתייאש, חייבים להשאר בקו האופטימיות ותמיד לקוות למחר הרבה יותר טוב, הרבה יותר מאיר פנים וזיכרי שתמיד, אבל תמיד יואר האור בקצה המינהרה ואם תאמיני, אין לי ספק שיהיה עוד יותר טוב! בכל אופן, המון בהצלחה!

../images/Emo50.gif על ההתחלה החדשה...

אני סמוכה ובטוחה שאת תיתני את הטוב והמקצועי שבך. אבל זיכרי אף פעם לא מאוחר לרצות יותר
לדעתי היכולות המקצועיות שלך הרבה יותר גבוהות. מאחלת לך המון הצלחה וברכה בכל שתיבחרי

סי גל

New member
שיהיה בהצלחה

לאט לאט תכניסי את עצמך לשגרה חדשה ומן הסתם קצת יותר לחוצה אבל בהחלט עדיפה. אז..שיהיה בהצלחה..

seg sug

New member
קודם כל

שיהיה בהצלחה, וכייף בעבודתך החדשה והחוסר מנוחה? אלה הקוצים בנשמה אל תדאגי ילדה, יעברו הימים ירגעו מחשבות הראש יהיה עסוק בשאר ירקות ואז לאט ובטוח, ישקטו "הנמלים" בדמך בעיקר כשתנוח דעתך (שטוב לך במושבך) והחיוך הרגוע ישוב למשכנך

למעלה