כבר יומיים

כבר יומיים

כל פעם שאני עוצם את העיניים אני רואה את עיניה הגדולות והמחייכות של הפעוטה שנרצחה ושומע אותה אומרת "בוקר טוב..בוקר טוב.." ועיני מאדימות. אתמול בלילה נזכרתי מתי חשתי כך בעבר. התמונה של מוחמד דורא ואביו, אחוזי אימה וחסרי אונים, מסתתרים מאחורי חבית, האב מנופף בידיו, הילד מכסה את עיניו בידיו, כאילו בכך יהפוך הכל לחלום רע, כשמסביב גיהנום של רצח, שבה ועלתה. ואז, כמה דקות אחרי, הילד כבר ללא רוח חיים, האב מוטל פצוע, שקט שורר מסביב, כאילו השטן עצמו הבין את חומרת מעשיו. ואז כאב לי יותר.

מרי-לו

New member
ואצלנו

במשך כל הערב הבת שלי לא הפסיקה לבכות... אתמול בזמן שבעלי צפה בחדשות היא התיישבה לצפות גם... סיקרן אותה למה הודיה נרצחה... ואח"כ במשך חצי לילה הילדה שלי מילמלה "אם אבא יכול לעשות דבר כזה לתינוקת שלו, על מי אנחנו נסמוך?" היא פנתה אלי, עם עיניים אדומות מבכי, ואמרה: "אמא, את תמיד אומרת להזהר מזרים, לא לדבר איתם, לא להתפתות לדברים... אמא, תראי זה לא היה איש זר! זה היה אבא שלה! והוא הטביע אותה. אמא, רק לפני חודש היא למדה ללכת ועכשיו היא מתה. אמא, על מי אפשר לסמוך? אמא, אני לא יכולה לישון, אני כל הזמן שומעת את הודיה אומרת לאמא שלה בוקר-טוב בוקר-טוב..." ושתינו בכינו יחד...

נשית~37

New member
דווקא את הפרט הזה

צינזרתי מהם. תיארתי לעצמי שהשאלות יגיעו...ויהיה לי קשה עם תשובות שישבו להן בהגיון של ילדים תמימים. אז צינזרתי..

מרי-לו

New member
זה לא קל לצנזר

כשהילדה קוראת עיתונים ורואה את כל התמונות של הודיה... כשבכל מקום מדברים על זה ... אפילו בבי"ס... זה לא קל לצנזר...

נשית~37

New member
לצערנו, יש עוד הרבה תמונות

שחולפות להן בפלאשים.... הילדים שאביהם שורף אותם...מה חשבו באותו הרגע שהאש אחזה בהם? יכול להיות שבכל אחד מאיתנו טמון הזרע המזוויע הזה שרק מחכה לטריגר שיצית אותו? או רק אצל אנשים שמעורערים ממילא זה קיים? (קשה לי להימנע מהמחשבה הזאת)..

מיכל31

New member
שני המקרים כואבים

השאלה מה כואב יותר שאב מקפד את חיי ילדו במו ידיו, או שאב מנסה בכל גופו ונשמתו להגן על חיי ילדו ולא מצליח ...

../images/Emo24.gif

יש לי עצה טובה עבורך... תפסיק לקורא עיתונים ולהאזין לחדשות (וגם אינטרנט) התקשורת מגזימה מאוד בתיאורים שלה בכל הנוגע למקרה. מבטיחה לך שכל הדיסקים של שירי האייטיז שלך מתגעגעים אליך...

לצנזר?........איך אפשר?

גם אם מאוד רציתי לצנזר מילדיי זה היה בלתי אפשרי כל ילדיי בית הספר מדברים על הנושא אפילו בגן הילדים אז גם אם ננסה לכבות את הטלוויזיה לא יעזור...הילדים יודעים הכל לפעמים אפילו לפני ההורים. יום טוב לכולםםם

ממש לא, יקירתי...

אני פשוט לא חושבת שנכון לשקוע ביאוש/דיכאון בגלל מעשיו של המטורף. הבנו את מעשיו החמורים והנתעבים אז למה להוסיף ולתאר את מהלך ההטבעה ואת חפירת הבור ועוד כמה פרטים שאני לא חושבת שנכון יהיה לפרטם. למה?????

כי אנחנו בני אדם...

ולא רובוטים עם סוויץ... ובגלל שבאמת קשה לראות את "החיה" הזאת מבקש מאלפי מתנדבים ללכת בקור הירושלמי ולחפש את ביתו האבודה... בזמן שהוא ידע שהוא במו ידיו קבר אותה...

קליאו....

הפרטים על ההטבעה וחפירת הבור פורסמו בתקשורת...ולמרות שניסיתי להעלים את הידעות הללו מילדיי זה לא עזר לי...הם הגיעו מבית הספר והגן....ודיברו על זה בלי הרף.

לכן,

אני חושבת, שמיותר לציין זאת 100,000 פעם, לא כולם צריכים לשמוע זאת או מסוגלים (כי זה מסקרן, אחרי פעם אחת ששמעתי הספיק לי...) לכבות את הרדיו כדי שלא להקשיב

מה שאותי הכי מפחיד....

זה שכל יום אנחנו שומעים על הורים שמתעללים בילדיהם אוטמטית אני נכנסת לפחד כבר לא יודעת אם לאפשר לילדיי ללכת לחברות/ים הביטחון בנושא זה כבר לא קיים האבא או האמא של החברות של ילדיי נראים מקסימים....אבל אחרי כל החדשות את כבר מתחילה להיכנס לפראנויה כבר לא יודעת ולא יכולה להבדיל בין הטוב לרע...בבני האדם וזה מאוד מצער.

ואצלי שילשום שהיינו ...

בבית של אמא שלי, ואז נכנס המבזק המיוחד היינו אני אחותי אמא שלי והילדים שלי, שהבן שלי פתאום אמר אחרי ששמע שמצאו את הילדה מתה והאבא עצור בחשד לרצח(זה היה עוד לפני שהודה באשמה) אז הבן שלי אמר, אני המום איך אבא יכול להרוג ילד שלו, כנראה שמשהו אצלו בראש לא בסדר אני ממש לא יכול להבין את זה, והוא היה ממש עצוב, והבן שלי רק בן שש, היה קשה לי לראות אותו חושב על זה בלי סוף... ממש מזעזע המקרה הנורא הזה!

כל הילדים וגם המבוגרים

הזדעזעו מהרצח הנתעב הזה ובעקבות כך הפסיכולוגית של בית הספר תשוחח עם הילדים ותנסה הלחזיר להם את ביטחונם שבעקבות הרצח ניהיה קצת רעוע אבל אני כהורים חייבים לשבת עם ילדינו ולשוחח עימם ולהעניק להם את כל הביטחון שבעולם. דרדוסססס יום טובב

למעלה