כבר טיפלתי ברוב הדברים

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
כבר טיפלתי ברוב הדברים

מה שנישאר לי לטפל זה זוגיות - רק טיפלתי תאורטית.
ונסיעה בין עירונית לבד. כולל התמצאות בעיר אחרת לבד.
וגם לראות סרט בקולנוע
פלשבקים אין לי כבר כמעט והם לא מטרידים.
פחד לילה טיפלתי ואין
נסיעות בתוך העיר טיפלתי גם בלילה
פגישה עם קרובים בסדר
הליכה לקניון בסדר
לגבי זוגיות אני מחכה לראות אם זוגתי לשעבר תרצה אותי לאחר שאבריא. יש לנו ילדים וזו אחריות.
לגבי נסיעה מחוץ לעיר אני ממתין שהדורבן בעקב הרגל יעבור- הוא בטיפול במדרסים. קשה לי ללכת הרבה
אז נשאר קולנוע- וכאו אני מפחד. אני רואה כבר סרטים במחשב בקטעים. אבל אני מפחד עדין

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
אמנזיה

&nbsp
אמנזיה
&nbsp
אמרו לי רבים וטובים
יש לך אישה
אמרו לי רבים וטובים
יש לך ילדים
ואני לא זוכר מאומה
רק סיוטים , חלומות ופלשבקים.
והרופא אוסר לשחזר את הזיכרון בינתיים
לא היפנוזה- לא דמיון מודרך
ואני לא יודע אפילו כיצד הזיכרון אבד
ואשתי האם עזבת אותי בגלל המחלה הארורה
וילדי! ארבעת ילדי את שמותיכם רק אדע מחלומות
וקורות חיי האבודים חברי וידידי
ובצר לי לאל אתפלל:
אנא השב לי את הזיכרון.
אחד את משפחתי שוב.
ואתה רומז לי- אשתך עזבה אותך
הלנצח?
30.5.17
&nbsp
&nbsp
&nbsp

קרנף איזה סוג של טראומה יש לך

מורכבת כי לי יש מורכבת ואין לי בדרך כלל פלאשבקים אבל סיוטים במשך שנים היו לי כל לילה על כל מיני טראמות , איך טיפלת בטראומה וכמה זמן לקח לך עד שנגעת לשיפור כזה , אשמח לדעת כי אני רוצה אולי להתחיל טיפול .

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
הטראומה מורכבת

הרבה מאוד התעלליות וגם פחד חזק מאוד שהיה מהקלגס.
אני מטפל בעזרת עובד סוציאלי של סל שיקום וגם טיפלתי באומנות. ויש לי גם מדריכה.
עם המדריכה אני הולך למשל למקומות שאני פוחד ואחר כך הולך לבד
ההיתקדמות הייתה אטית מאוד בהתחלה אבל אחרי כמה שנים התקדמתי יפה.
הרבה עוזר גם הביטחון באל- זה עוזר להוריד את הפחד מהקלגס.
הרופא רוצה בהמשך שאעבור טיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג ואשחזר זיכרונות- אבל לא עכשיו. הוא אומר שאבריא לגמרי בטיפול פסיכולוגי כזה ולא אצטרך יותר תרופה

יופי זה ממש משמח

אבל מה הכוונה פחד מהקלגס הוא עדין בקשר איתך או שאת מפחד בלי קשר לנוכחות שלו , כי אם הוא יכול לפגוע בך אז תפרד או תילונן אל תתן להתעללות להמשיך או שלא הבנתי אותך , ואני שמח שאתה מתקדם הלוואי עלי אני רוצה גם טיפול יורם המליץ לי על מטפל שנראה לי טוב נראה מתי ניצור איתו קשרנ, ויש לי עוד שאלה ואשמח שתענה איך אתה חש את הפלאשבק , כאלו אתה חוזר לשם או כמוני זה יותר הרגשה של פחד כאלו נוגעים ומכאיבים לך או מצב בועה כזנ שרק פלאשהקים ומחשבות טורדניות במשך שעות ואתה כאלו ער להכל אבל בהלם כזה , ככה היה לי לפני כמה שבועות במשך חמש ימים זה היה ממש מפחיד , זאם תענה על הפלאשבקים אני אשמח מאוד .

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
לגבי הפלשבקים

שאני סוגר את העיניים וקצת רדום יש לי הבזק של תמונה בעבר היה מהטראומה אבל אחרי טיפול באומנות הפלשבקים הם סתם על דברים שאני פוחד. וכך הםנעשו נדירים כי אני פוחד מפחות דברים ולמעשה הם כבר לא מטרידים אותי. לגבי הקלגס הוא לא בן משפחה.
ואני כבר לא פוחד ממנו כמעט. כי כתבתי על ההתעלליות בצורת סיפורים של פנטזיה באינטרנט. וגם שירים
וכך בעזרת האל לאט לאט ירד הפחד ושהפחד ירד התחילה היתקדמות ברפואה.
גם נעזרתי בעזרת העובד סוציאלי בספר של הלן קנרלי על טיפול בפוסט טראומה של ילדות. אבל הטראומה שלי היא לא רק ילדות- טיפול CBT

הא הבנתי תמונה

כאלו אתה רואה מה קרה אז לי אין ממש את זה אלא תחושה מאיימת או רעש או אמירה למשל גמרנו עכי עברתי התעללות מינית קבוצתית וכו , אז אני כאלו שומע תקול שלהם , זה בערך הפלאש שלי בסיוטים יש ממש שיחזור אפילו פלאש בחלום

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
תמונה- כמו צילום מהעבר על הטראומה כמו תמונה בטלויזיה

ללא שום קול אבל לפעמים עם זיכרון שמשתחזר

הבנתי כי יש כאלו

למשל הלם קרב שומעים קול של יריות אז כנראה אצלי הם דיברו בגלל זה אני שומע ככה אולי

למעלה