כבר חצי שנה.

כבר חצי שנה.

כבר חצי שנה,והכל השתנה. זה נראה כנצח-עולם שמתקיים בלעדיו. התעוררתי לפנות בוקר,בסביבות 4 אחרי חצות-כמו "בימים הרעים"-רק שלא מיהרתי לביה"ח. אפילו לא התקשרתי לתחנת האחיות. אז שתיתי כוס קפה שחור,ניסיתי לקרוא עיתון מאתמול. הכי התחשק לי לבכות. חיפשתי את עצמי איזה 3 שעות ואז-לא יודעת למה,נסעתי לשם. ישבתי איזה רבע שעה באוטו מתלבטת אם להכנס או לא. החלטתי שכן-אני כל כך מתגעגעת. צועדת ומרגישה שכל פסיעה יותר קשה מקודמתה. עומדת מול המצבה. רואה את מה שכתוב,זה עדיין נראה לי הזוי-זה אתה??? עמדתי שם כמה דקות,ולא הצלחתי לבכות. ניקיתי,הדלקתי נר,והתחלתי לצעוד חזרה למכונית. עדיין מאוד מוקדם-אבל פתאום הסלולארי מצלצל. זו דודתי-אחותך,שמזמינה אותי לכוס קפה. ואז התיישבנו שתינו במטבח,וראיתי תמונה מהתקופה הטובה יחסית,שאתמול הביאה קרובת משפחה-מחתונה משפחתית. איך שנינו זוהרים שם!מי היה מאמין!!! והיה לי קשה לבכות דווקא איתה-ממתי אני בכלל מרגישה משהו אליה??. הפעם זה היה שונה-הכאב הזה משותף,והוא כל כך עמוק,כל כך אמיתי. זו הפעם הראשונה שראיתי תמונה-ועברה היום בדיוק חצי שנה. פעם ראשונה בחיים,שהרגשתי שקשה לנו ביחד. גם כשחלית נשאתי את רוב העול לבד.לא העזתי להתחלק עם אף אדם בקשיים ובכאב. הגעגוע הזה העמוק האמיתי-התמונה שלך מחייך שצבטה לשתינו את הלב, הזכרון של מי ומה שהיית והנך,החסר שלעולם יהא הדבר הכי נורא. הדמעות המשותפות והשאלה הנוראית-למה דווקא אתה? אני כל כך אוהבת אותך,כל כך מתגעגעת,בתך.

את כותבת מדהים

וגם מה שעובר עלייך כ"כ עצוב ומרגש. אני שמח שנסעת לדודתך, משפחה לפעמים זה חשוב.

eshkolit32

New member
מדהים איך את סופרת את הזמן שעובר

יום אחרי יום, חודש אחרי חודש....מציינת שעברה חצי שנה בדיוק. יקירתי, כמו שאמרנו כאן לא פעם, השנה הראשונה היא תמיד קשה, ומלווה בחוסר שינה. קשה למוח שלנו להתרגל למציאות החדשה. שגרת החיים כלפי חוץ נמשכת, אבל בפנים מתחוללת אצלנו סערה... אני שמחה שחלקת רגע של געגוע עם דודה שלך, למרות שבעבר לא הרגשת קרובה אליה. חשוב שיהיה מי שאפשר לדבר איתו על מי שאיבדנו, מישהו שיבין את עוצמת הגעגוע ויכיר את האדם שאיבדנו.

למעלה