כבר חלפו מאז 6 שנים

כבר חלפו מאז 6 שנים

כבר חלפו מאז 6 שנים... ועדיין, מדי פעם בפעם אני נזכרת בהשפלות, באלימות, בכאב ובעצב... הייתי ועדיין הנני מאמינה באנשים ולכן הסטירה הייתה כל כך גדולה. כן, זו אני "ילדה טובה מבית טוב", מעט תמימה, משקית ת"ש, אתם יודעים... אנשים שאני מספרת להם "את הסיפור", לא מאמינים כיצד זה קרה לבחורה כמוני: "הרי את כל כך הגיונית ואסרטבית". התגובות שלהם מעצבנות אותי: עכשיו אתם נזכרים... אההה?! חכמים גדולים.. אבל כשצעקתי הצילו, כשזעקתי והדלקתי נורות אזהרה אתם הייתם רדומים, לא הצלחתם לקרוא את הכתובת שהייתה רשומה בדמי על הקיר! המשפטים שלכן מהדהדים גם היום באוזני: "זה יעבור לו", "אל תיקחי אותו כל כך קשה", אישה צריכה לעמוד לצד הגבר שלה גם במצבים קשים...". ומה אני הייתי? בסה"כ בחורה בת- 20 תמימה אולי גם נאיבית? אז הקשבתי לכם וסבלתי, הקשבתי וסבלתי. המתנתי לו ערה בלילות בהם החליט שלא לחזור מהעבודה, סבלתי את האיומים שלו, את המניפולציות שלו, הפכתי להיות אסירה בביתי גם בלי אזיקים. אימא את יודעת שאני אוהבת אותך, אבל איפה את היית בכל התקופה הזו?? למה עזבת אותי? לאן נעלמת? רק כאשר הבנת שעברתי התמוטטות עצבים נזכרת שבת- הזקונים שלך הפכה להיות אישה מוכה? והיום, אני זו שצריכה לשמור על הסוד, אני זו שצריכה לשאת בבושה. כי הרי במשפחות הטובות זה לא קורה, אז גם לא מדברים על זה...ששש- זה סוד. אז אולי בעצם, יש לי הזכות לנצל "את זו הבמה" ולצעוק בתרועה: הייתי אישה מוכה, נפלתי כחתול בשק, גם אני נושאת על כתפי את אותה הבושה וכן אני יודעת שזה נורא לא "INI"...

s h o o s h a

New member
את לא אשמה, מעולם לא היית

בהחלט יש לך כל זכות לצעוק ולזעוק על כל העוולות שנעשו לך. ולא, אין זו בושה כי אם כוח אדיר שנמצא בתוכך שנתן לך את האומץ לנצל את המקום כדי לפרוק את אשר על לבך. לשאול את הקרובים אליך את השאלות הנוקבות. והזכות היא כולה שלך גם לקבל תשובות. לא, אין זה סוד ואת לא צריכה לשמור אותו בבטן. כלל לא. את לא אשמה בדבר

שילה1

New member
נמשושית-זה קורה גם במשפחות טובות,

ללא הבדל מוצא או רמת השכלה.האמיני לי! ואת יקירה,שהיית שם,התרוממת משם,ובנית את עצמך,לך מצדיעה! מאחלת לך חיים שקטים ושלווים,חיים של יצירה,אהבה והבנה.

לשילה1

תודה רבה! המילים שלך רוממו את רוחי והעלו חיוך גדול על שפתי... המשך יום מקסים

שילה1

New member
בשמחה רבה!מקווה גם שתשקלי לטפל

בעצמך,למען לא תכביג עלייך הבעייה בעתיד. נמשושה-את בדרך הנכונה.איחולי הצלחה!

שילה1

New member
שושה-נראה לי שהנכתב על ידי נמשושית

ראוי שיופיע בשער התפוז!

אם זה יעזור לנערות ונשים אחרות

אם זה יעזור לנערות ונשים אחרות אז מבחינתי לפחות ניתן לפרסם זאת, אפילו בשימחה.

s h o o s h a

New member
ההודעה הועלתה למומלצים

מכאן, שיקולי הנהלת הפורומים אם לשים את זה בדף ראשי. כמו כן, צורפה ההודעה לטאג ליינס של הפורום. ובאשר לעידוד הרב שנשים ונערות אחרות עשויות לשאוב מסיפורך- הרי שערכו לא יסולא בפז. ומי ייתן ולא תהנא עוד כאלו במצבך ואת - שתתחזקי ככל שיחלפו הימים, שהעבר ישאר במקומו- בעבר, שיגלידו הפצעים והצלקות ילכו ויעלמו כחלוף הזמן ותדעי עוד הרבה אהבה בחייך ואושר - המון המוני המונים של אושר.

למעלה