כבר חלפו להם 5 חודשים

tul9ad

New member
כבר חלפו להם 5 חודשים

בלעדיך אהובי היקר, ככל שהזמן עובר כך הדעת לא תופסת את זה שאתה לא כאון איתנו, ככל שהשגרה חוזרת יותר ויותר לחיינו כך קשה לתפוס שאתה לא חלק מהשגרה הזאת, מדוע זה כך, ככל שהזמן עובר כך קשה יותר לתפוס את המציאות שאתה לא איתנו, כולנו מתפקדים וכל אחד מבני המשפחה לקח על עצמו פחות או יותר את התפקיד שהוא יכול להכיל אותו, ועל פניו הכל זורם, והכל מטופל, ובכל זאת זה רק מדגיש את החחוסר שלך, איך זה, החוסר והכאב דוקרים ללא סוף כל פעם שאני מתבוננת בתמונה הגדולה שלך שתלויה לנו בסלון, שבו אתה במיטבך ונראה מיליון דולר, כל פעם שמביטים בתמונה החור בלב הולך וגדל, הכאב גדל וגדל ככל שהזמן עובר, האם לא אמרו לי שהזמן עושה את שלו מהו התהליך הזה, שאנו עוברים וחוווים. השבוע,ד ביום רביעי אני חוגגת יום הולדת, פעם ראשונה מזה 30 שנה בלעדיך לא מצליחה לעכל שלא תהיה איתי, שלא תחגוג איתנו, אוהבת אותך עד בלי די תמיד תהיה חרוט בלבנו, מורשתך תשאר לעד.

../images/Emo24.gif

יקרתי אין ברירה תצטרכי להתרגל למציאות חייך לחגוג יום הולדת שהוא נוכח בנשמתך אך נעדר מחייך 30 שנה הוא ליווה את חייך , אך הוא עבר לעולם אחר אך הילדים שנוצרו ב30 שנים המשותפות חולקים איתך חיים הם שלך ושלו והאהבה שלהם ממשיכה לעטוף אותך בים של אהבה ואולי זו גם נחמה , להינות מפרי האהבה שלכם העוטפים אותך בים של אהבה

tul9ad

New member
נכון

תודה לך שאת מזכירה לי להסתכל על החצי כוס המלאה יום נפלא שיהיה לך

../images/Emo24.gif מזל טוב יקירה

כתבתי בכדי להרגיע ושחכתי לצרף את ברכותיי ליום הולדת מתנצל עברתי יומיים מאד מעייפים נפשית ולכל הריכוז נמוך מאד מאחלת לך שהחיים הלאהתמצאי המון סיבות לחייך ולשמוח שפע של בריאות ואושר מהילדים המתוקים שיצרתם שתזכי לראות המון נכדים ונינים ,לא יודעת אם את כבר סבתא והחצי הכוס שלך תהיה תמיד מלאה בדברים טובים הגדלים עם הזמן מאחלת לך חיים כמו דודה שלי שגדלה משפחה לתפארת היא התאלמנה מגיל 35 כיום היא בת 80 + גדלה 7 בנים ובת חלקם גרים בארץ חלקם בחו"ל וכיום הנינים שלה באים מחו"ל לחגוג בר מצווה עם סבתא רבא שלהם הנכדים רובם רופאים ו/או בעלי תארים אקדמאים שמביאים את הנינים לבקר את סבתא רבא ממנה אני שואבת את הכוחות לכתוב לך על החצי כוס המלאה וסליחה אם פגעתי בך

tul9ad

New member
נסיכת כוכב היקרה

תודה על הברכות והאיחולים, הלוואי וכל מה שאיחלת לי יהיה מנת חלקם של כולנו בפורום הזה. ובהחלט לא פגעת בי, יש בהחלט חצי כוס מלאה , ודודתך מוכיחה זאת תודה והרבה בריאת ואושר

hani31

New member
חיבוק לחברה

היי יקירה , הכאב אינו חולף ואינו דועך גם לאחר שנים, אנו פשוט לומדות לחיות לצחוק וגם להנות עם צביטה בלב . מאחלת לך אור שמחה ושלוות נפש . מזל טוב !

רוזהלי

New member
tul9ad

ליום הולדתך

em0854

New member
מישהו הולך תמיד איתי

TUL9AD יקרה , מזל טוב ליום הולדתך. אתמול הייתי במופע הצדעה לאפי נצר, להפתעתי אחד השירים שהלחין ביטא היטב את תחושותי לאחר מות בעלי. השיר נקרא מישהו הולך תמיד איתי והרבה פעמים התנגן במוחי בתקופות שונות בהן התמודדתי עם החוסר והאובדן. אני שולחת לך קישור. http://www.shiron.net/artist?type=lyrics&lang=1&prfid=820&wrkid=2138 אני חשה שבעלי מיעץ לי ומלווה אותי בכל הקורה אותי ואת בנותי.

../images/Emo24.gif אהבתי

אהבתי את השילוס של השירים שמרגשים מאד עם המשפט ,,, וממשיך הלאה ונדמה שאין ברירה אחרת מאשר לזכור ולהמשיך לחיות כי החיים ממשיכים במלא כוחם קדימה שולחת לכולם המון כוחות ואהבה אין סופית להמשיך הלאה את החיים עם קריצה וחיוך

למעלה