כבר חודש

כבר חודש

מאז גיליתי את הפורום חודש שאני קוראת וקוראת כבר למדתי להכיר חלק מכם קוראת את השירים, הרגשות הבאים לידי ביטוי וצועקת - רגע זה בדיוק אני !!!!! דברים שהרגשתי ודברים שהפנמתי פתאום רואה שיש עוד כמוני והעידוד והתמיכה שלכם אחד בשני ממש מחמם את הלב רק חבל ......... שגיליתי אתכם רק לפני חודש אבל - כפי הפתגם - מוטב מאוחר מאשר אף פעם

r e d head

New member
גמני שונאת לקום בבוקר....יותר מיזה

שונאת לעבוד בבוקר. אנחנו (בשם כולם) נשמח לקרוא אותך גם כן.

מחמם את ה../images/Emo23.gif

לקרוא אותך את יודעת ? תמיד אמרו לי שהמורה מגיע כשהתלמיד מוכן וגם ש...מכל אחד יש לנו מה ללמוד ולכן בטוחה שגם לנו יש מה לקחת ממך או כפי שאומרים במחוזותנו לתרום ולהתרם

Lonely In Blue

New member
מצו'....

מה פתאום Welcome ? הבחורה כבר עם ותק אצלנו. כבר קיבלה פרחים וכו'. עכשיו צריך להסביר לה לגבי תורנות הקפה.

מצוטטת

New member
אופססססססס באמת ../images/Emo2.gif

אז רגע....... את נושא התורנויות מי יסביר אתה אני או ידידנו הסדרן

ואיזה צ'ופר מקבלים?.

וזה מזכיר לי את ההתחלה שלי בסוללה. איך שהגעתי חדש דנדש, אמרו לי: עכשיו אתה צריך לעבור מבחן הסמכה כזה. חרשתי, התעקשתי, התרגשתי ובסוף אפילו עברתי. ועכשיו מה קורה? איזה צ'ופר מקבלים? אההההה אמרו לי, הצ'ופר שלך הוא??? כניסה מרשימה ל?? .... סבב מטבח (פעמיים בשבוע), סבב שמירות (פעם בשבוע) וסבב כוננויות (בשאר הימים). ומה עם יציאות הביתה, התבדחתי?? אהההה, מה זה זה? (חיפש המפקד בקדחתנות במילון הצבאי לטירונים חדשים). אתה יודע מה?? פעם בשלשה שבועות וגם זה רק אם התקן יאפשר. אז מה אתם אומרים? אפשר כבר להכניס את "שונאת לקום בבוקר" לסבב? שתחליף קצת את יהודה ומעוף שטוחנים שבוע שבוע? ואני... אני... אני... הכנתי אתמול בערב "סלט השף" חבל"ז, אבל חיפשתי את האייקון המתאים למשלוח ואין כזה דבר. ממש הפקרות לשמה! איזה תירוץ מגעיל (אל תתייחסו, מדבר קצת לעצמי).

מצוטטת

New member
על הצ'ופרים

אחראי לונלי שלנו אני רק מ"מ בסופי שבוע. מצוטטת כבר מפנטזת מתי יגיע סופ"ש צפו להפתעות

michaly43

New member
ברוכה הבאה ותיקה לפורום../images/Emo82.gif

ואת הקפה והעוגיות את מוזמנת להכין לפי תורנות שיהודה יעשה.... והעיקר, מתי שתקומי, תציצי לכאן, קבלי חיזוקים, והמשיכי לחייך...

בלי תורנות.......

אחרי חודש ששתיתי אתכם קפה אכלתי עוגיות חייכתי ......... הזלתי דמעה........ אז בלי תורנות הנה הקפה

יהודה א

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo96.gif../images/Emo96.gif../images/Emo96.gif

במיוחד בשבילך ניץ הרי את יודעת שקפה זאת המומחיות שלי ולא לצרוב כ"כ הרבה

למעלה