כבר הסתיו עכשיו.....

מירבי*

New member
כבר הסתיו עכשיו.....

בוקר טוב לכולם
איזה בוקר סתוי ונעים .... הידיעה שאפשר להתחיל לחשוב על כיבוי מזגנים וטיול מתחתלכיפת השמיים מאוד משמחת אותי... יוקדם החורף לאלתר!! יום נפלא לכולנו

mondani5

New member
ריח הסתיו!!

קפצנו לראות וילה במושב ישרש,מדהימה,אבל המכירה רק בעוד שנה,הוא מעוניין בשלב זה להשכיר,ישבנו בגינה הענקית מסתרעת על דונם וחצי,והרוח בענפי העיצים בתחושה שהחורף מתקדם. אנו במחשבה של עזיבה את הבית שאני כל כך אוהבת ,אבל נמתין לפחות 3 שנים בסבלנות. אירית

בנדה1

New member
גם הים מרגיש את סוף הקיץ../images/Emo179.gif

היינו היום בים, הים היה סוער וסחף את החול, זרק לחוף את כל ה"ג'יפה" שקוברים בים, והגיע עד המצוק, לא היה איפה לשבת. ניסינו להנות אך אז קרה מקרה מפחיד, היינו עם חברים והבת הקטנה (שנתיים) שלהם עמית שיחקה בחול. אמרתי לחברתי שכדאי שנתקרב אליה כי מדי פעם הגיח גל אימתני שסחף כל מה שעמד בדרכו. בקיצור קמנו לכיוונה ואז הגיע גל שכזה. רצתי אליה ולא הספקתי להרימה והגל שטף אותה והתחיל לסחוף אותה. תפסתי בבגד הים שלה ואיבדתי שיווי משקל ונפלתי גם והגל עלה על שתינו. המזל שיש לי ידיים ארוכות והצלחתי למשוך אותה אלי ולהרימה באויר, לא לפני שכולה התמלאה בחול ושתתה קצת מים. היה באמת מפחיד. אז כבר החלטנו שתם עידן הים לקיץ הזה אספנו את הדברים וחזרנו הביתה. אז זהו לכולם שלום, לי יש מכה כחולה בישבן ולעמית חוויה לא נעימה אבל כולם בריאים.

מירבי*

New member
בנדוש, נשמע מפחיד נורא...

תודה לאל שככה זה נגמר... אני לא בעד הים, לא בקיץ ולא בחורף..הוא בלתי צפוי ולא סימפטי בעיני..

אוהבת את החורף...../images/Emo24.gif

אני חולללללללללה על החורף שיגיע כבר ומהר... אגב רציתי לספר לכן שמצאתי צימר וממש בקרוב אנו יוצאים לצימר. רק אני וארפי עם ג'קוזי ושקט שמפניה ארוחת ערב רומנטית והשמים הגבול.. מגיע לנו לא??..אחרי הלידה לא עשינו כלום בעיקר אחרי שאמא שלי נפטרה וגם השיפוצים פשוט לא יצא...אבל זהו עוד שבועיים ואנחנו יוצאים. הנה הצימר שנהיה בו אם בא לכן לראות כנסו לאתר הבא: אגם המגע לחצו פה נקבל ארוחת ערב רומנטית וארוחת בוקר כפרית לשנינו מסאג'ים... וכמובן החדר יקושט בפרחים בקטורת ונירות רומנטיים.. אוח מחכה לזה כל כך... אגב בנות עד כה ירדתי 35 קילו.. השייפ עוזר יופי.. ואני מרגישה פשוט נפלאאאאאא

מירבי*

New member
ליידי כל הכבוד על הירידה במשקל

זה כל כך קשה ואת עומדת בזה נהדר, הסיפוק בטח עצום... המקום נראה משגע, נחכה שתחזרי ותספרי חוויות, אולי נעשה כרטיס מועדון לבנות הפורום...אגב, יש לי הרגשה שאני מכירה את בעלת המקום..את דיברת עם זאת שקוראים לה רויטל?

לא דברתי איתה..

סגרתי עם הבעל שלה.. וברור שאספר שנחזור גם אביא תמונות שתתרשמו. יששששששששששששששש אני שמחה שיואב נבחר בקחי אותי שרון הוא פשוטטטטטטטטט מדהיםםםםםםםםםםםם
אני כל כך רוצה שינצח ושרון תיקח אותו, מישהי עוד רואה מכאן קחי אותי שרון??

אחותייייייייייי

כשתחזרי מהצימר תצרפי לנו תמונות "מעניינות" לא סתם את הצימר ...אנחנו יודעות איך צימר נראה .... קחי אותי שרון זה חרטה אחת גדולה אבל חרטה חרטה אנחנו רואים את הסדרה... הרי כבר היה כתוב בכל העיתונים שהיא לא מתכוונת לגור באמת עם מישהו מהם...הם יתחלקו בכסף ו...אילליקע.... מה שכן חשבנו ביננו היום אני ורונן איך היא מתחרמנת לה שם עם כל אחד מהחבר'ה ...איך היא עוברת מאחד לשני בלי בעיה...ומסתגלת לכל אחד והקטע שלו...מה לא עושים בשביל קצת פרסום ( או הרבה...) בינתיים גם אמא שלה התחילה לעשות פרסומות ...נו מה רע???? אם כבר אז כבר... מה שנכון יואב בחור שיש לו את זה, כובש בקסמו ... אז בחזרה לחיים האמיתיים ..מחר יום ראשון ,,,עבודה, בית , ילדים , ושיהיה לכולנו שבוע טוב !!!!!

מירבי*

New member
שבוע טוב סיגל אהובתי...

גם חיים ואני הרמנו גבה לגבי התחרמנויות שלה עם כל הח'ברה שם..האמת היא שאף אחד מהם לא נראה רע..הם די שווים הח'ברה שם.. יואב מתוק ונראה מצויין אבל נראה לי שאחרי שמתרגלים לציטוטים שלו מהתנך הוא יכול לשעמם..ביגאל יש משהו מסתורי ומדליק..מה את אומרת?

mondani5

New member
ליידי בל יקירה

כמה עלית בהריון? איילת עלתה רק שתי קילו,אחרי הלידה ירדה 10 קילו ,במפגש שעשיתי ב 5.4.03 נראתה רזונת היום העלתה את כל ה-10 שירדה והחזירה את המצב לקדמותו, חבר שלה אמר שמוכן שתעש עוד הליך פונדקאות ,כי אחרי הלידה היא נראתה לו פצצה. מה קורה איתך, איך מתקדם השיפוץ? מקווה שלמפגש הבא תגיעי. אוהבת אירית

mondani5

New member
מפחיד!!!!!!!!

תודה לאל שכך זה נגמר. נשיקות לעמית המתוקה. אוהבת אירית

מירבי*

New member
ליידי, ראיתי את הפרקים האחרונים

חבל לי שהיא לא בחרה את יגאל, יש בו משהו מאוד מושך לדעתי..יואב לא נראה לך קצת פלספן מדי?

למעלה