אני מניחה שה"מעניין"
הוא בקשר לתביעה המשפטית? אז ככה: כמו שאולי ניתן היה להבין ממני כבר בעבר, הוגדרתי (ואולי אני עדיין מוגדרת?) כנכה על פי חוקי הביטוח הלאומי, מאחר והייתי מאושפזת מספר רב של פעמים בבית חולים פסיכיאטרי. האבחנה אשר ניתנה לי ע"י חלק מהפסיכיאטרים הינה "פוסט טראומה" עקב התעללות בילדות (PTSD). היו עוד אבחנות, אבל זו נראית לי הכי רצינית ולעצם העניין היא הכי רלוונטית. בין אישפוז לאישפוז, ותוך כדי סבל איום ונורא, אמרתי לאחי, האדם הכי יקר לי אז והיום מלבד בעלי, שאני רוצה לגמול למפלצת על הסבל שאני עוברת בגללה, בעבר וכיום. חשבתי על פניה לערכאות, בעזרתו של אחי מצאנו עו"ד (אשר הוחלף במשך התהליך 3 פעמים, מבעיות אשר לא היו קשורות בנו). תהליך המשפט עצמו לקח 5-6 שנים. התביעה הסופית היתה אזרחית, ובה בעצם טענתי, שבשל הנזק שנגרם לי אני צריכה טיפולים נפשיים לכל חיי, וכמו כם "נפגעה יכולת ההשתכרות שלי". בסופו של דבר, בערכאה שניה, המשפט הסתיים בפשרה, ובה קיבלתי סכום כסף שבעצם כיסה את הדרישה הראשונית שלי. זה היה אחד הדברים הקשים ביותר שעשיתי בימי חיי. בגלל: (לא רוצה להרתיע, אבל חשוב לקחת בחשבון לפני) 1. כל דיון (כמעט) גרר אחריו אישפוז פסיכיאטרי. 2. הרווחים בין הדיונים הינם של חצי שנה בקירוב. בית המשפט לא מתחשב בלחץ הנוראי בו אתם נמצאים, מן הסתם. 3. בעצם, החיים שלי, דווקא בשנים של שנות העשרים, היו במעין HOLD כי זה היה עיקר חיי. לא היתה לי מערכת זוגית רצינית, ובעצם לא היו לי חיים. 4. לא הייתי מסתדרת בלי התמיכה הנפשית של אחי, אשר מצידו גם הוא שילם על כך מחיר יקר. ובכל זאת, ה י י ת י ע ו ש ה ז א ת ש ו ב !!! מבלי להסס. דבר נוסף: בעצם, רציתי לשמוע מאבא שלי התנצלות אמיתית. בקשה של סליחה כנה על כך שהוא הפקיר אותי כל חיי להתעללות איומה שכזו. ואת זה, בעצם, לא קיבלתי. אבא שלי ישאר כנראה שבוי לעולם במלתעות האישה האיומה הזו. אשמח לספק פרטים יותר ספציפיים אם יש בקשה לכך.