כבר הייתי בטוחה ש..

nuli82

New member
כבר הייתי בטוחה ש..

שהכל הולך להיגמר. שאין מצב ביני לבינו. אני עדיין חושבת ככה.. או אולי יותר נכון מהססת לחשוב ככה. היה לי יומולדת אתמול. לכבוד המאורע הוא הוציא אותנו לנופש. לשם שינוי פעם ראשונה נופש לבד. (מאוד הגיוני כשחושבים על זה.. הרי למה שאנשים שנשואים ארבע שנים ייצאו לנופש לבד!?!? =) בכולופן, השארנו את הילדים ויצאנו. הוא לקח אותי למקום מדהים! אולי יותר מדיי רומנטי- לאור המצב... נרות בכל פינה, קטורת, בקתת עץ, שושנים, ג'קוזי (אהבת חיי) ומה לא... אפילו שמפניה (שלא שתינו בסוף...) וכמובן שזה עשה את האווירה שלו.. זה כ"כ הכניס אותי לבלבול.. אומנם אני לא מזיזה עניינים מהר מדיי (בכל מה שקשור לגירושין) אבל חושבת בכיוון. כי כמובן שהקטעים שבגלל אני לא רוצה להמשיך ככה- חזרו על עצמם, למרות האווירה המחממת משהו. נורא תרם לעובדה זה שגיליתי שקיבלתי- מיד עם היכנסי לבקתה. קיצור, מההה? לוידת כבר... הוא נורא נורא נורא השתדל.. זה אומנם לא ריכך אותי, אבל זה אומר שיצאנו לטייל בטבע (שהוא לא מזגן+סתלבט מול הטלוויזיה)

seeyou

New member
גרושים רומנטים?../images/Emo140.gif

אני חושב שרצוי להפיץ את הרעיון-בילוי רומנטי טרום גרושין! בסופו של דבר יש לכם הרבה במשותף,4 שנות נשואים+לילדים .... תצליחי בדרכך יוסי A life with love will have some thorns, but a life without love will have no roses.

../images/Emo36.gif../images/Emo121.gif../images/Emo26.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif||||||

(הבהרה, הסמל זה אני ועלי) כשאין משהו טוב או חכם לאמר, מוטב לשתוק, אז הנה, ככה אני מדגים שתיקה.

adam33

New member
אין ספק

שבעצם הוא מנסה ומבין שהוא הולך לקראת הלא נודע והוא אינו רוצה בכך ולכן הוא מעדיף להשקיע בקיים לשנות אנשים זה קשה במיוחד אחרי גיל 13 ולכן מה שניתן לעשות זה לפחות להביא אותם למודעות על הצרכים שלך ועל הרצונות והרגשות שלך וניראה לי שמשהו חדר אליואכן היתי חושב פעמיים אם להתגרש מהר...במיוחד לאור כל זה...

nuli82

New member
תודה רבה

על האופטימיות... סתם בלי קשר, למה דווקא 13?

adam33

New member
גיל העיצוב

אנשים מעוצבים באישיותם עד לגיל הזה למרות שיש מי שאומר שחינוך מתחיל 20 שנה לפני כן ולפני גיל 0 וזה כבר דיון ארוך מה שאני מנסה להגיד זה שבעצם אנחנו יכולים להמעיט את השגיאות שלנו במודעות טובה .. בוקר טוב..

Tום

New member
מה שמדהים זה, (נקודה למחשבה)

שאנחנו יכולים להסתובב חודשים שלמים עם מח מפוצץ מחשבות על פרידה קורעת לב, מתכננים איך זה יהיה, חולמים על זה בלילה, ואז... מחווה אחת של רצון טוב מצידו או מצידה, הופכת את כל הקערה על פיה. מה שאומר, שאנחנו לא באמת רוצים לעזוב...

למעלה