כבר הבנו שאין זכיה?

B e r o N i k a

New member
כבר הבנו שאין זכיה?

למען האמת הביקורת מזעזעות, קטלו את ניקי לגמרי. אומרים שסרט מתיימר וסתמי, למרות שרעיון די נחמד, אבל היוצרים לא הלכו איתו עד הסוף. (כנראה סצנת אמבטייה לא עושה את זה) אני משש פוחדת שהסרט יהיה סטייל "כתם אנושי"

ערן1987

New member
בפסטיבל ונציה?

טוב,ממה שקראתי כאן בפורום יש ביקורת מעורבת על הסרט ועל ניקי עצמה.. אני לא יודע מאיפה לקחת את הביקורת הזו(באסה שהיא שלילית
),אבל אני חושב שבר(סליחה,ליאת
) כתבה כאן שיש גם ביקורות חיוביות על הסרט ועל ניקול אגב,מעניין אם הכניסו את סצינת האמבטיה בסרט

Kidmaniac Liron

New member
כבר הבנו את זה מזמן

אבל על איזה ביקורות את מדברת? חוץ מביקורת אחת של Hollywood Reporter, כל הביקורות שקראתי שבחו את הסרט, וגם הפחות טובות שביניהן שיבחו את ההופעה של ניקול (כולל HR). לא קראתי אפילו ביקורת אחת שקטלה את ניקול. להיפך, התכוונתי לפתוח הודעה ולרשום בה את כל הביקורות ששיבחו את ניקול. הוא ממש לא יהיה כמו הכתם האנושי. אם כבר, מבחינת איך שהוא התקבל ע"י המבקרים, אפשר להשוות אותו לדוגוויל ומבחינתי, שכל סרט שלה יהיה כמו דוגוויל.

B e r o N i k a

New member
ביקורות של המבקרים הרוסים!

הם קטלו את הסרט, ואמרו שזה "פלוף היחיד בפסטיבל", "לא מתאים לניקול אחרי היא שיחרה אצל פון טרייר לרדת לרמה כזאת" רוסים מאוד התלהבו מ"דוגוויל", כל אתרים קולנוע מלאים בפורומים על הסרט. דרך הגב ניקול קיבלה פרס ראשון של שחקנית השנה של אקדמיה קולנועית הרוסית. אני מאוד שמחה שיש גם בירוקות אחרות, אבל עדיין כל כך רציתי שניקי תזכה!

Kidmaniac Liron

New member
זוכי פסטיבל ונציה (הצפויים)

Golden Lion: "Vera Drake" (Leigh) Silver Lion: "Mar Adentro" (Amenabar) Volpi Cup (Actor): Javier Bardem - "Mar Adentro" Volpi Cup (Actress): Imelda Staunton - "Vera Drake" Silver Lion for Best Direction: Kim Ki-Duk - "Binjip"​

למעלה