כבר בת 5 חודשים???

כבר בת 5 חודשים???

היי אנשים.. בתי החדשה כבר (האמת לא כ"כ חדשה) בת5 חודשים. היא יונקת הנקה מלאה כמעט.. אביה נותן לה בקבוק אחד ביום. לאחרונה מזה שבוע, שבוע וחצי שמתי לב בשינוי בכמויות האכילה שלה. לדוגמא: היום בשעה 6 בבוקר היא קיבלה מאבא בקבוק ואכלה כ 140cc .. שזה בסדר אך, את הארוחה הבאה שלה היא ביקשה בשעה 12 בצהריים.. ז"א 6 שעות בלי אוכל ויש לציין שגם ב12 בצהריים היא לא ממש נראתה מורעבת ואכלה ממש קצר ונרדמה. היא ילדה שרגילה לאכול במרווחים ממש קצרים ואף סיימת דר"כ בלי בעיה 180 cc - אם כי לא תמיד. בגדול היא נראת לי בסדר.. לגבי המשקל ני לא יודעת ,מפני שהיא נשקלה כשחוסנה בגיל 4 חו' ומאז לא היינו בטיפת חלב... השאלה היא האם בגיל 5 חו' ישנה ירידה כמות האוכל?? יש מצב כזה? התופעה הזאת קורית יומיים שלושה ואז היא חוזרת לעצמה.. כך היא מ'שחקת' איתי בשבועיים האחרונים. האם נורמלי? תודה תודה מראש.. בובו של אמא

אה.. גם שכחתי לציין ש..

בתקופה האחרונה היא אוכלת ומביטה לצדדים כל הזמן.. ומושכת את הציץ יחד איתה כאילו מדובר בגומי..
. היא פשוט לא נראת לי רעבה במיוחד אף פעם.. נהנת לשחק לי על הציץ וכל בזמן מחייכת לי תוך כדי .. ואם הציץ בורח מהפה לא להוטה לתפוס אותו שוב.. שוב תודה

למעלה