אבל זה לא בדיוק מה שקליין אמר
הוא לא ביקר ישירות את מכבי אבל אמר שהיה מצפה מהם להתנהגות אחרת. ואני שואל ולא מבין: לאיזה התנהגות הוא ציפה? שמכבי תפנה אליו ותגיד אם הוא מרשה להם לקחת את וויל? אני שייך למשחק כדואגל וירטואלי, האטריק, שם יש כלל שלא לוקחים לחברים שחקנים. אני אפילו מוצא עצמי עוזר לקבוצות מהליגה שלי, ואפילו הפסדתי לאחת כזו שאני עזרתי לה להיות כזו טובה. עד כאן ההבדל בין מציאות לוירטואל. במציאות, בשוק תחרותי, אין חברים. מה שהיה עם צ'ורצ'יץ והפיצה, פסול לחלוטין בעיני. אבל המקרה של וויל? יש גבול כבר לדמעות על כמה שגזלו לקליין. כדי שירושלים תהפך לאלטנטיבה היא צריכה להתרכז בעיקר ולא בטפל: היא היתה צריכה להכות כשהברזל חם. מכבי לא הפכה "לקבוצה של המדינה" ביום אחד. זה שנים של מסורת ושידורים וטלויזיה והישגים. ירושלים התחילה בזכיה ביול"ב, סחפה איתה תמיכה רבה, הרבה מאד אוהדי ספורט התחברו אליה, הקבוצה הקטנה שבאה משום מקום ומנצחת בענק את ריאל מדריד הגדולה. וזה היה השלב בו ירושלים היתה חייבת לגייס את כל הספונסרים שהיא יכולה כדי לנצל ההזדמנות הבלתי חוזרת להכנס לתודעה הישראלית ולהשאר שם, לקבל שידורים ביורוליג, שהיו אולי זוכים בהתחלה ל-7-10 אחוזים, אבל עם הזמן זה היה עולה ועולה. לא כובשים את רומא ביום אחד. צריך סבלנות. וכמו שאומרים שיש לשאראס וסולומון את הקילר אינסטינקט, ככה יש לשמעון מזרחי. ובמקום שקליין יבוא בטענות, שישתמש קצת בתכונה הזו למען ירושלים. הלוואי וירושלים תהיה קבוצה חזקה, למען דרמה וספורטיביות בכדורסל שלנו.