כבר אמרתי...

שiש

New member
משפט מגעיל?

נסה: דרך חיים מגעילה. (זו הרי לא פעם ראשונה שקורה כזה דבר, וודאי שלא האחרונה!) אני אבהיר שוב את מה שאמרתי: לגיטימי ביותר ששחקן ילך לשחק איפה שמציעים לו יותר כסף. התלונות הן על הדרך בה בוצע המהלך הזה. וויל סולומון לא שייך להפועל ירושלים, ולא היה בכיס שלה. שילך לאן שהוא רוצה. אבל למה ככה? כל החשאיות והמסתוריות, הצורה בה התנהלו המגעים וההחתמה, כשירושלים הצהירה עשרות פעמים שהוא על הכוונת... זה פשוט מגעיל. ואם כבר, אז תן לי להמר על התרחיש השני שלך. וויל לא יגמור את העונה במכבי.

נמשל

New member
התשובה שלך מעלה בי חיוך

90 אחוז מההחתמות במכבי נעשות בצורה חשאית למה? כי ככה מתנהל המועדון, וראו זה פלא: זה מצליח. שרון ששון חתם בלי שאף אחד ידע. פארקר הגיע למכבי וחתם בזמנו לשנתיים והדהים את כל העיתונאים שפתאום הופיע על המסך. ככה גם החתימה של פיני גרשון, שבאה בהפתעה גמורה. מכבי לא מוציאה שום כביסה החוצה, נקיה או מלוכלכת. ואי אפשר להתווכח שדרך הניהול הזו לא מצליחה. איזה מין משפט זה :"מכבי ידעה שרצינו אותו"?. גם ווסטהאם ידעה שבולטון רוצה את בניון. גם הפועל ת"א ידעה שחיפה רוצה את באדיר. גם מנצ'סטר רצתה את רונאלדיניו עוד לפני ברצלונה וכמעט חתמה איתו ובסוף הוא בחר בספרדים. גם דני קליין בזמנו ידע שמכבי רוצה את בורשטיין ובכל זאת הציע בחשאיות סכום אדיר כדי להעביר אותו. אז זה בסדר? זה מותר? ברור שכן! שוק חופשי, אין דבר כזה מתעניין/לא נתעניין. רק דבר אחד קובע: חוזה. יש חוזה? לא נוגעים. אין חוזה? תציע לו חלקה בירח וסופשבוע בגוש קטיף, כל מה שהוא ירצה תמורת הגעתו.

שiש

New member
אדרבה, תחייך, אני בעד.

אבל אני בטוחה שאתה לא תמים. שנינו, יחד עם כל עם ישראל, יודעים טוב מאד שמכבי בוחרת בדרכים מאד שנויות במחלוקת, במילים עדינות, בשביל להשיג דברים שהיא רוצה. איתן הביא מס' דוגמאות לכך בהודעה למעלה, וכמובן שלא חסר. (חשאיות זה דבר מקובל, בכל מצב, גם באמצע עונה, נכון??) והרי ברור שלאף קבוצה, א-ף קבוצה, אין ולא יהיה יתרון על מכבי בקטע הזה. כמובן שבהנהלה של מכבי יש דברים רבים ראויים לחיקוי, אבל זה ממש לא הופך אותה לצדיקה ולחסינת ביקורת כשהיא בוחרת, בדרך קבע, בסגנונות פעולה מכוערים.

נמשל

New member
אני אמרתי

שכל מה שמכבי עשתה באמצע עונה, כמו המקרה של צורציץ, פסול בעיני. אבל אנחנו לא מדברים כרגע על העבר. המטרה בשאלה שלי היא לבדוק המקרה של סולומון בהכי אובייקטיביות שאפשר תוך כד יניטרול פעולות העבר, צודקות או לא צודקות. לבדוק האם המהלך שמכבי עשתה הגון והאם יש לדני קליין סיבה לבוא בטענה? בינתיים אף אחד כאן לא היה מספיק הגון להודות שאולי "המחלה" חוטאת בחטאים רבים, אך במקרה הנ"ל עשתה מהלך לגיטימי.

שiש

New member
אז זהו

שכיוון שזה כבר דבר שבשגרה, הפעולה עם סולומון הפכה ל*עוד* פעולה בשרשרת הפעולות הנלוזות של מכבי. למה שלא נדבר על העבר? למה שלא נזכור את העבר? כשנכווים בחוזקה פעם אחת ממישהו, כל מכה ממנו שתבוא אחר כך, גם אם קטנה יותר - כך גם תכאב הרבה יותר. העבר יעלה ויצוף, יתחבר להווה, והצטברות הכעס והתסכול תתפרץ שוב. אז כשזה קורה שוב, ושוב, ושוב, אפשר להאשים אותנו על התגובה? (ובאמת, עם כל הכבוד, אובייקטיבי - אתה לא.)

TheOrion

New member
השאלה היא...

האם הפעולה עם סולומון היא פעולה נלוזה? אני לא מצליח להבין למה באמת אתם חושבים שזו פעולה נלוזה.

z dead

New member
השאלה היא...

מה אתה רוצה? הסבירו לך כבר,אתה מתעקש לשחק אותה דביל? יופי... עכשיו לך לך לדרכך.

adi das1

New member
חבל על ההסברים

לעולם לא הבנתם, לעולם לא תבינו. האוהדים של המחלה גדלו והתרגלו לנצחונות, דבר חיובי כשלעצמו. הבעיה, שהכל אצלכם מסתכם בנצחונות, לא משנה מי ירמס, לא משנה מי ידרס, לא משנה מי יפגע. "מכבי עלית תל אביב" תנצח. (ואני לא מדברת באופן ספציפי על מקרה סלומון, שביסס כל כך את מה שאנחנו חושבים עליכם). יש דברים בספורט, ובכלל בחיים, שהם חשובים לא פחות מנצחון. אוהדי המחלה אולי יראו בזה תבוסתנות, אנחנו נראה בזה דרך חיים. אנחנו רוצים מאוד לנצח, אבל רק ביושר, בהגינות ובלי להרוס אחרים בדרך. אז אשריכם, תמשיכו לעודד קבוצה מנצחת, שבדרכה הורסת כל חלקה טובה בכדורסל הישראלי, ובו בעת עושה שטיפת מוח אינטנסיבית לאוהדיה ומראה לה בדיוק כיצד לנהל את החיים. ושוב, אף פעם לא הבנתם, אף פעם לא תבינו.

נמשל

New member
עם גישה כזו לא פלא

שאתם לא מצליחים. אמרת: "אנחנו רוצים מאוד לנצח, אבל רק ביושר, בהגינות ובלי להרוס אחרים בדרך." ומה זה בדיוק הרדיפה שלכם אחרי ליאור אליהו? העובדה שהבאתם את לימונד באמצע עונה? שהבאתם את קלי מקארתי תמורת שחקן ופיצוי כספי נכבד לראשון, העברה שללא ספק פגמה ביכות של ראשון? (עד כמה שאני זוכר)? מה זה בדיוק שפניתם לבורשטיין? מה תגידי על זה שעכשיו עם התקציב הענר אתם יכולים לקחת כל שחקן ישראלי שמכבי לא תרצה? ומה ישאר לאחרות? מה תיקח הפועל ת"א ונהריה וראשון? את השאריות של מכבי ושלכם? במה אתם מבדילים את עצמכם ממכבי? האם דני קליין ינהל ישיבה עם כל יושבי הראש וישאל בחיוך: "מישהו רוצה את טפירו? מישהו רוצה את ליובין?"

z dead

New member
:))))))

ענק! ה"אוהד" של המחלה מדבר על הדברים שהפועל עשתה... לימונד הגיע באמצע העונה כי לר"ג נגמר הכסף...לא יכלו לשלם כמעט לאף שחקן...והעדיפו לשחרר אותו...מאשר את קני או את שאר הזרים והשחקנים הבכירים יותר.. ליאור אליהו? טל בורשטיין? בירושלים לא עשו את זה כדי למנוע תחרות... קלי? יום לפני הוא הביס את ירושלים ב20 הפרש והוא עצמו קלע משו כמו 30...ככה שדיבורים מאחורי הגב כמו עם צ'ורה לא היו...אחרת הוא לא היה מנסה בכלל לנצח..כמו איזה לבן מרסר אחד לפני משחק מס' 5 בגמר הפלייאוף כשהיה בהפועל ת"א...שנדבר על כל המעשים הנלוזים שעשה דון בראשות המחלה? דפקט... ומה שבטוח...ירושלים אף פעם לא לקחה ואף פעם לא תקח..שחקן ישראלי ותהרוס לו את הקריירה רק בשבל למנוע תחרות...להזכיר לך כמה שחקנים כאלה מכבי לקחה? תהיה חכם ואם אתה "אוהד" של המחלה אל תדבר על התנהגות לא אתית...תוכל לקבל דוגמאות מפה ועד הודעה חדשה.

נמשל

New member
אתה עונה על משהו אחר לגמרי

לא דיברנו על ההחתמות לשיטתך, שמכבי עושה רק כדי להרוס לאחרים. זה דיון אחר. דיברנו על הטענה שההתחמה של סולומון היא הוגנת/לא הוגנת כלפי ירושלים, ואחר כך הדיון התרחב בזה שנאמר שאתם לא תעשו הכל בשביל ניצחונות והדרך חשובה שלכם יותר מאשר לנצח. ועל הנושא הזה בכלל לא ענית לי, כאילו שאמרתי נושא אחד ואתה בכלל עונה על נושא אחר. ירושלים עם התקציב שלה תהפוך לשואבת הישראלים השניה אחרי מכבי ואת כל השאריות יקחו שאר הקבוצות. בכך אתם תהפכן להיות זהים לחלוטין ל"מחלה".

z dead

New member
:))

עוד אחד...שמשחק אותה דביל...שיטה מעולה להתמודד אם מה שלא נוח..סבבה תמשיך. הרי תקדימים מהעבר לא קשורים לכלום...:) זה סתם משו...הרי העבר המלוכלך של מכבי לא מעיד על כלום. שונאים את מכבי כי היא אלופה...אוי..אנשים שאוהדים את הפועל 10 שנים אחרי שהמחלה לוקחת אליפות 40...ברור הגענו בשבל האליפות :) חבורה של דפקטים "אוהדי" המחלה... שואבת ישראלים? אולי...אבל אותם ישראלים ישחקו..בניגוד לטפירו שהיה אצלכם וכמעט הרסתם לו קריירה וגם ספר היה בקדנציה הראשונה שלו והושאל לקבוצות עלובות..והציל לו את הקריירה אחד בשם אריק שיבק ברעננה..ומה עם שטיינהאור,ושלף,וליובין..ועוד ועוד....

נמשל

New member
הדיון איתך די עקר

אמרתי כבר כמה פעמים, שימו את העבר בצד, כמה שקשה לכם. וגם אם נקבל עמדתך: כשעבריין עומד למשפט , לא מעמידים אותו לדין על הרשעות קודמות, אסור שהשופט יידע שיש לו הרשעות קודמות. וכל מה שביקשתי היה לבחון את הפעולה של מכבי סולומון כפעולה יחידה, והאם התלונהה של דני קליין היא מוצדקת. זה הכל לא כזה מסובך

z dead

New member
הדיון איתך ברמה של ילד בן 10...

יש דפוס התנהגות מסויים שנהוג אצל הדון...זה הכל. ולמה אתה זורק דברים באוויר ולא מגיב אחרי שמפריכים את הטענות הדיבליות שלך? ולא אל תצפה לדיון "נינוח"...זה תקבל אם תנהל דיון ברמה של בן אדם של לפחות בן אדם שעבר בר-מצווה. או שאל תכנס לכאן...לא קהל קונצרטים.

נמשל

New member
כי אני שאלתי שאלה

שמדברת על X ואתה עונה לי על הכל חוץ מ-X רוצה לנהל דיון על ההנושאים האחרים? בשמחה, אבל אשמח אם תענה לשאלתי, וגם רם לא, מילים נאות הן בהחלט לא משהו גס. לא חייבים להעליב.

AmiTutiT14

New member
סליחה שאני נדחפת לכם,

אבל תבין, איתן עונה לך מתוך נחמדות ולא כי הוא חייב. לכן לפחות תקבל את התשובות שלו ואל תכעס כי הן לא מה שאתה רוצה לשמוע.

z dead

New member
אממ...תיקון

לא עונה מתוך נחמדות... לא נחמד למוניפולטיבים בגרוש...

למעלה